2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版》

Ⅳ. 课文语法填空
Lisa, who 1
graduated
(graduate)from our school last June, is about 2
to go
(go)to college in New York. She came to share her suggestions for high school 3
with
us. Lisa said Orientation Day was really 4
helpful
(help)when she first started high school because it could help students to get to know the school and the other 5
students
(student). Though Lisa was a member of the school volleyball team, she wasn't selected for the end-of-year 6
competition
(compete). At first, she was really sad, 7
but
later she realised that she joined the team for the love of the sport. It wasn't just about winning. So she kept 8
working
(work)hard to support her teammates during their training. Lisa 9
totally
(total)agreed with the wonderful words from the writer Maya Angelou—Be a rainbow in somebody else's cloud. So she suggested that we give our friends 10
a
hand when they needed it. And this can make us feel good, too.
答案: 1. graduated 2. to go 3. with 4. helpful 5. students 6. competition 7. but 8. working 9. totally 10. a
Ⅴ. (2025·广东六校联盟期中)阅读理解
High school can be challenging for everyone. You are going through an awkward time and you may either fit in right away or feel like a complete outcast. But no matter how well you may fit in(or not), joining a club will be good for you in the short term and long term.
Joining a club is a great way to meet new people, especially if you are new to the school. Joining a club forces you to communicate with people who have similar interests as you. Even if you are the shyest and quietest person, you are sure to develop a relationship with at least one person in the club that you decide to join.
Another really nice thing about joining a club is that doing activities looks good on college applications(申请). Being known as outgoing is a highly important quality; it shows that you are determined and willing to try new things. Another nice thing is that it could help you develop skills that you could use during a college interview.
Many students struggle with productivity. Most teens go to school and then come home and spend the rest of the day in front of the television or phone, but activities can prevent this. Teens are easily influenced and if they end up with the wrong group of people, they may face bad results such as problems with the law. Clubs provide a safe place to spend time with friends.
Maybe the most important reason why you should join a club is the long-term benefit(益处)it brings. The classroom isn't the only learning environment in a school. Things such as meeting and speaking to new people, keeping an eye on the time, and being organised are things you will use every single day of your life.
1. What might the underlined word “outcast” in Paragraph 1 mean?
A. A person who is popular.
B. A person who is not smart.
C. A person who is not accepted.
D. A person who is confident.
2. What do colleges think highly of according to the text?
A. The number of clubs you have joined.
B. The good personality you have developed.
C. The strong relationships you have built.
D. The skills you have learned while forming a club.
3. What's the advantage of joining a club talked about in Paragraph 4?
A. Increasing knowledge.
B. Learning teamwork skills.
C. Making good use of your time.
D. Improving your fitness level.
4. What is the best title for the text?
A. What Club Should You Join?
B. How to Join a Club You Like?
C. Should You Join a Second Club?
D. Why Should You Join a Club?
答案: 1. C 2. B 3. C 4. D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭