2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第107页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
Ⅳ. 课文语法填空
The short story “After Twenty Years” is set in New York on a cold, dark night. Everything was very quiet. A police officer on duty found a man with a scar on his face outside a shop, and they started to have 1.
One night twenty years ago, they 3.
The short story “After Twenty Years” is set in New York on a cold, dark night. Everything was very quiet. A police officer on duty found a man with a scar on his face outside a shop, and they started to have 1.
a
chat. The man talked about his best friend and the 2. finest
(fine) chap, Jimmy Wells.One night twenty years ago, they 3.
dined
(dine) at “Big Joe” Brady's. They grew up together in New York and got on very well. 4. To make
(make) his fortune, he was to start for the West 5. while
Jimmy Wells stayed in New York. 6. It
was on that night that they agreed on the meeting date and place after twenty years, whatever their conditions might be or from what 7. distance
(distant) they might have to come. At first, they corresponded 8. with
each other for a year or two, but then they lost track of each other. However, he thought 9. confidently
(confident) that Jimmy Wells would turn up as promised, so he came a thousand 10. miles
(mile) to meet him.
答案:
1. a 2. finest 3. dined 4. To make 5. while 6. It 7. distance 8. with 9. confidently 10. miles
Ⅴ. (2025·安徽池州第一中学期中)阅读理解
主题语境: 人与社会 语篇类型: 记叙文 建议用时: 7
The first time I met Jane, we became best friends. We enjoyed the same things. We were excited to find each other. Our families became friends and everyone knew wherever you found Jane, you found me. Jane was at my house quite often that summer. We played and practised flutes.
When school began, we talked on the phone and went over to each other's houses. Then it seemed as if we were put to a test. We both made new friends. Jane started to hang out with hers. We rarely talked on the phone. When we did take a minute to talk, one of her new friends would come up and Jane would walk away with her, leaving me hurt.
I'm sure she didn't know how bad I felt. I began to hang around with my new friends, but it wasn't the same. I met Erma, also a friend of Jane's. She was in the same situation. We decided to talk to Jane.
The call was not easy. However, when we talked on the phone, we were friends again. I explained my feelings and so did she. I realised I was not the only one hurting. She also felt left out. There were times when I didn't even notice I was ignoring her. We talked for a long time and I felt a heavy weight lifted off my heart. We decided we wanted to be with our new friends, but would never forget the fun and friendship we had.
Today, I look back on all of this. Jane is not my best friend anymore, but more like my sister. We still enjoy the same things. Jane taught me that things change, people change but it doesn't mean you forget the past. It simply means you move on and treasure all the memories.
1. What can we learn from the first paragraph?
A. They often studied together.
B. Jane was the author's first friend.
C. They had much in common.
D. The author had only one friend.
2. What was wrong with them when school started?
A. They performed badly.
B. They spent less time together.
C. They argued with each other.
D. They were unwilling to talk to each other.
3. How did the author feel after talking to Jane on the phone?
A. Relieved.
B. Surprised.
C. Disappointed.
D. Confused.
4. What is the text mainly about?
A. Friends will eventually leave us.
B. Friends make our childhood colourful.
C. Friends always hurt us by accident.
D. Things will change but memories won't.
主题语境: 人与社会 语篇类型: 记叙文 建议用时: 7
The first time I met Jane, we became best friends. We enjoyed the same things. We were excited to find each other. Our families became friends and everyone knew wherever you found Jane, you found me. Jane was at my house quite often that summer. We played and practised flutes.
When school began, we talked on the phone and went over to each other's houses. Then it seemed as if we were put to a test. We both made new friends. Jane started to hang out with hers. We rarely talked on the phone. When we did take a minute to talk, one of her new friends would come up and Jane would walk away with her, leaving me hurt.
I'm sure she didn't know how bad I felt. I began to hang around with my new friends, but it wasn't the same. I met Erma, also a friend of Jane's. She was in the same situation. We decided to talk to Jane.
The call was not easy. However, when we talked on the phone, we were friends again. I explained my feelings and so did she. I realised I was not the only one hurting. She also felt left out. There were times when I didn't even notice I was ignoring her. We talked for a long time and I felt a heavy weight lifted off my heart. We decided we wanted to be with our new friends, but would never forget the fun and friendship we had.
Today, I look back on all of this. Jane is not my best friend anymore, but more like my sister. We still enjoy the same things. Jane taught me that things change, people change but it doesn't mean you forget the past. It simply means you move on and treasure all the memories.
1. What can we learn from the first paragraph?
A. They often studied together.
B. Jane was the author's first friend.
C. They had much in common.
D. The author had only one friend.
2. What was wrong with them when school started?
A. They performed badly.
B. They spent less time together.
C. They argued with each other.
D. They were unwilling to talk to each other.
3. How did the author feel after talking to Jane on the phone?
A. Relieved.
B. Surprised.
C. Disappointed.
D. Confused.
4. What is the text mainly about?
A. Friends will eventually leave us.
B. Friends make our childhood colourful.
C. Friends always hurt us by accident.
D. Things will change but memories won't.
答案:
语篇导读 本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者和儿时好友简的友情经历挫折后,两人获得成长的故事。1. C 细节理解题。根据第一段中的“We enjoyed the same things. We were excited to find each other. Our families became friends and everyone knew wherever you found Jane, you found me.”可知,作者和简有很多共同之处。故选C。2. B 细节理解题。根据第二段中的“We rarely talked on the phone. When we did take a minute to talk, one of her new friends would come up and Jane would walk away with her, leaving me hurt.”可知,开学后,作者和简在一起的时间少了。故选B。3. A 推理判断题。根据第四段中的“We talked for a long time and I felt a heavy weight lifted off my heart.”可推知,作者和简通过电话后感觉如释重负。故选A。4. D 主旨大意题。根据全文内容及最后一段中的“Jane taught me that things change,people change but it doesn't mean you forget the past. It simply means you move on and treasure all the memories.”可知,本文主要讲述的道理是:事情会改变,但记忆不会改变。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看