2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第17页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
【素养解读】
语篇介绍高中生活的第一天,有利于帮助高一新生了解高中生活,进而调整自己以更快地适应高中生活。
Finally came Wednesday! I walked onto campus feeling nervous even though I had walked these same grounds for two years because my junior high school is next door. Everything looked and felt different now that I was in senior high.
I looked at my schedule. First period—German. Our German teacher was very friendly and I liked her from the beginning. What I didn't like, though, was that I was surrounded by students from other grades, with only five familiar faces.
Then I had to walk all the way across campus and up three flights of stairs to get to my second period—biology. Our teacher's name is Ms Compeau, and I think that she will teach us a lot this year because she is very to the point. She also has her unique way of saying "be quiet"—she says "alligator". She explained that she is the king, or I should say queen, of the class because alligators are the "king of the swamps".
My third class was English. After surviving two periods without too much of a challenge, I began to feel good. However, the third period changed everything. Mr Valassidis, my English teacher, told us that we would have to write 40 essays and read AP-level books such as *The Odyssey* this year. I love reading and writing, but 40 ESSAYS? AP-level books? Now I was scared. He also talked about how important it was to be "focused". Last year was not a very "focused" year for me. While doing homework, I was often talking on the phone, or busy with a conversation on the social media. I planned on stepping it up this year because I wanted to stay an honour student.
1. [学习能力]What did the author mainly write about in this passage?
A. Her new teachers.
B. Her plan for the new year.
C. Her first day of senior high.
D. Her schedule for Wednesday.
2. [语言能力]What should students do when Ms Compeau says "alligator"?
A. Sit still.
B. Stop talking.
C. Listen to the teacher.
D. Look at the blackboard.
3. [思维品质][新考法]How did the author find her first two classes?
A. Unattractive.
B. Informative.
C. Very tiring.
D. Pretty easy.
4. [学习能力]Why did the author feel scared during the third period?
A. Because she couldn't focus on her work.
B. Because she found the class demanding.
C. Because she didn't like the teacher.
D. Because she did poorly at school.
语篇介绍高中生活的第一天,有利于帮助高一新生了解高中生活,进而调整自己以更快地适应高中生活。
Finally came Wednesday! I walked onto campus feeling nervous even though I had walked these same grounds for two years because my junior high school is next door. Everything looked and felt different now that I was in senior high.
I looked at my schedule. First period—German. Our German teacher was very friendly and I liked her from the beginning. What I didn't like, though, was that I was surrounded by students from other grades, with only five familiar faces.
Then I had to walk all the way across campus and up three flights of stairs to get to my second period—biology. Our teacher's name is Ms Compeau, and I think that she will teach us a lot this year because she is very to the point. She also has her unique way of saying "be quiet"—she says "alligator". She explained that she is the king, or I should say queen, of the class because alligators are the "king of the swamps".
My third class was English. After surviving two periods without too much of a challenge, I began to feel good. However, the third period changed everything. Mr Valassidis, my English teacher, told us that we would have to write 40 essays and read AP-level books such as *The Odyssey* this year. I love reading and writing, but 40 ESSAYS? AP-level books? Now I was scared. He also talked about how important it was to be "focused". Last year was not a very "focused" year for me. While doing homework, I was often talking on the phone, or busy with a conversation on the social media. I planned on stepping it up this year because I wanted to stay an honour student.
1. [学习能力]What did the author mainly write about in this passage?
A. Her new teachers.
B. Her plan for the new year.
C. Her first day of senior high.
D. Her schedule for Wednesday.
2. [语言能力]What should students do when Ms Compeau says "alligator"?
A. Sit still.
B. Stop talking.
C. Listen to the teacher.
D. Look at the blackboard.
3. [思维品质][新考法]How did the author find her first two classes?
A. Unattractive.
B. Informative.
C. Very tiring.
D. Pretty easy.
4. [学习能力]Why did the author feel scared during the third period?
A. Because she couldn't focus on her work.
B. Because she found the class demanding.
C. Because she didn't like the teacher.
D. Because she did poorly at school.
答案:
1. C 主旨大意题。根据文章中作者对一天课程的介绍,结合“Finally came Wednesday!... Everything looked and felt different now that I was in senior high.”可知,本文主要讲述的是作者高中生活的第一天。故选C。
2. B 细节理解题。根据第三段中的“She also has her unique way of saying ‘be quiet’—she says ‘alligator’.”可知,当康波老师说“alligator”时,就表明她在要求大家保持安静,同学们就应该停止说话。故选B。
3. D 推理判断题。根据第四段中的“After surviving two periods without too much of a challenge,I began to feel good.”可知,作者感觉前两门课不难。故选D。
4. B 推理判断题。根据最后一段中的“Mr Valassidis,my English teacher,told us that we would have to write 40 essays and read AP-level books such as The Odyssey this year.”可知,作者担心这门课的原因是这门课的要求很高。故选B。
2. B 细节理解题。根据第三段中的“She also has her unique way of saying ‘be quiet’—she says ‘alligator’.”可知,当康波老师说“alligator”时,就表明她在要求大家保持安静,同学们就应该停止说话。故选B。
3. D 推理判断题。根据第四段中的“After surviving two periods without too much of a challenge,I began to feel good.”可知,作者感觉前两门课不难。故选D。
4. B 推理判断题。根据最后一段中的“Mr Valassidis,my English teacher,told us that we would have to write 40 essays and read AP-level books such as The Odyssey this year.”可知,作者担心这门课的原因是这门课的要求很高。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看