2025年资源库高中英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年资源库高中英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第234页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
- 第256页
- 第257页
- 第258页
- 第259页
- 第260页
- 第261页
- 第262页
- 第263页
- 第264页
- 第265页
- 第266页
- 第267页
- 第268页
- 第269页
- 第270页
- 第271页
- 第272页
Cloze 2 [全国新课标Ⅱ2024·41~55]
When I decided to buy a house in Europe ten years ago, I didn't think too long. I liked traveling in France, but when it came to picking my favorite spot to 1 , Italy was the clear winner.
During my first visit to Italy, I 2 to ask for directions or order in a restaurant. But every time I tried to 3 a sentence of Italian together, the locals smiled at me and 4 my language skills. That encouragement helped me to get through the language 5 . After I made Italy my permanent home, I discovered how 6 Italians are. Neighbors will bring me freshly made cheese and will come to my door to 7 me to close the window in my car when rain is coming. It's these small 8 of kindness that make a new country feel like home.
As a foodie, the way to my heart is through my stomach, and nowhere fuels my 9 quite like Italy. Each town has its own traditional 10 , and every family keeps a recipe passed from one generation to another. Families 11 for big meals on Sundays, birthdays, and whatever other excuses they can 12 . These meals are always 13 by laughter and joy. Whatever 14 life in Italy might have, the problems are 15 once you sit down to a big meal with friends and family.
1. A. study B. rent C. visit D. settle
When I decided to buy a house in Europe ten years ago, I didn't think too long. I liked traveling in France, but when it came to picking my favorite spot to 1 , Italy was the clear winner.
During my first visit to Italy, I 2 to ask for directions or order in a restaurant. But every time I tried to 3 a sentence of Italian together, the locals smiled at me and 4 my language skills. That encouragement helped me to get through the language 5 . After I made Italy my permanent home, I discovered how 6 Italians are. Neighbors will bring me freshly made cheese and will come to my door to 7 me to close the window in my car when rain is coming. It's these small 8 of kindness that make a new country feel like home.
As a foodie, the way to my heart is through my stomach, and nowhere fuels my 9 quite like Italy. Each town has its own traditional 10 , and every family keeps a recipe passed from one generation to another. Families 11 for big meals on Sundays, birthdays, and whatever other excuses they can 12 . These meals are always 13 by laughter and joy. Whatever 14 life in Italy might have, the problems are 15 once you sit down to a big meal with friends and family.
1. A. study B. rent C. visit D. settle
答案:
D
根据上文“When I decided to buy a house in Europe ten years ago”和下文“After I made Italy my permanent home”可知,十年前作者决定在欧洲买一所房子,并最终在意大利定居。settle 意为“定居”,符合语境。study 意为“学习”;rent 意为“租用;出租”;visit 意为“游览”。
根据上文“When I decided to buy a house in Europe ten years ago”和下文“After I made Italy my permanent home”可知,十年前作者决定在欧洲买一所房子,并最终在意大利定居。settle 意为“定居”,符合语境。study 意为“学习”;rent 意为“租用;出租”;visit 意为“游览”。
2. A. planned B. struggled C. refused D. happened
答案:
B
根据“During my first visit to Italy”和下文“But every time I tried to... the locals smiled at me and ______ my language skills. That encouragement helped me to get through...”可知,作者初次到意大利旅游时,问路或点餐时语言有障碍,当地人向其微笑,给其鼓励,由此可推断作者的意大利语不流利,问路或点餐有困难。struggle to do sth. 意为“艰难地做某事”,符合语境。plan to do sth. 意为“计划做某事”;refuse to do sth. 意为“拒绝做某事”;happen to do sth. 意为“碰巧做某事”。
根据“During my first visit to Italy”和下文“But every time I tried to... the locals smiled at me and ______ my language skills. That encouragement helped me to get through...”可知,作者初次到意大利旅游时,问路或点餐时语言有障碍,当地人向其微笑,给其鼓励,由此可推断作者的意大利语不流利,问路或点餐有困难。struggle to do sth. 意为“艰难地做某事”,符合语境。plan to do sth. 意为“计划做某事”;refuse to do sth. 意为“拒绝做某事”;happen to do sth. 意为“碰巧做某事”。
3. A. string B. hang C. mix D. match
答案:
A
根据下文“the locals smiled at me and ______ my language skills. That encouragement helped me to get through...”可推断,作者初次到意大利旅游时,不太会讲意大利语,每次都是尽力才能让人听懂。string together 意为“把(单词或短语)连成句子”,string a sentence together 意为“说出让人听懂的句子”,符合语境。hang 意为“悬挂”;mix 意为“(使)混合”;match 意为“(与……)相配;(在价值、大小或质量上)相匹敌”。
根据下文“the locals smiled at me and ______ my language skills. That encouragement helped me to get through...”可推断,作者初次到意大利旅游时,不太会讲意大利语,每次都是尽力才能让人听懂。string together 意为“把(单词或短语)连成句子”,string a sentence together 意为“说出让人听懂的句子”,符合语境。hang 意为“悬挂”;mix 意为“(使)混合”;match 意为“(与……)相配;(在价值、大小或质量上)相匹敌”。
4. A. improved B. assessed C. admired D. praised
答案:
D
由下文“That encouragement”可知,此处指的是当地人称赞作者的语言技能。praise 意为“称赞”,符合语境。improve 意为“改善”;assess 意为“评定,估价”;admire 意为“钦佩;欣赏”。
由下文“That encouragement”可知,此处指的是当地人称赞作者的语言技能。praise 意为“称赞”,符合语境。improve 意为“改善”;assess 意为“评定,估价”;admire 意为“钦佩;欣赏”。
5. A. course B. barrier C. area D. test
答案:
B
由上文作者初次到意大利旅游时苦于用意大利语问路或点餐,每次都费力才能拼凑出一句话可知,作者当时有语言障碍。get through the language barrier 意为“克服语言障碍”,barrier 意为“障碍”,符合语境。course 意为“课程;一道菜”;area 意为“地区”;test 意为“测试”。
由上文作者初次到意大利旅游时苦于用意大利语问路或点餐,每次都费力才能拼凑出一句话可知,作者当时有语言障碍。get through the language barrier 意为“克服语言障碍”,barrier 意为“障碍”,符合语境。course 意为“课程;一道菜”;area 意为“地区”;test 意为“测试”。
6. A. open-minded B. strong-willed C. warm-hearted D. well-informed
答案:
C
由下文“Neighbors will bring me freshly made cheese and will come to my door to ______ me to close the window in my car when rain is coming.”可知,作者定居意大利后发现意大利人很热心。warm-hearted 意为“热心肠的,友好的”,符合语境。open-minded 意为“愿意考虑不同意见的;思想开明的”;strong-willed 意为“意志坚强的”;well-informed 意为“知识渊博的”。
由下文“Neighbors will bring me freshly made cheese and will come to my door to ______ me to close the window in my car when rain is coming.”可知,作者定居意大利后发现意大利人很热心。warm-hearted 意为“热心肠的,友好的”,符合语境。open-minded 意为“愿意考虑不同意见的;思想开明的”;strong-willed 意为“意志坚强的”;well-informed 意为“知识渊博的”。
查看更多完整答案,请扫码查看