2025年资源库高中英语人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年资源库高中英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年资源库高中英语人教版》

第218页
[全国甲2024·36,38,39] What is moderation (适度)? Basically, it means eating only as much food as your body needs. You should feel satisfied at the end of a meal, but not too full. 1 . But it doesn't mean saying goodbye to the foods you love.
Take your time. It's important to slow down and think about food as something nutritious rather than just something to eat in between meetings. 2 . Don't swallow a meal on the way to work. It actually takes a few minutes for your brain to tell your body that it has had enough food, so eat slowly and stop eating before you feel full.
Eat with others whenever possible. Eating alone, especially in front of the TV or computer, often leads to mindless overeating. And be careful about the foods you keep at hand. It's more challenging to eat in moderation if you have unhealthy snacks at the ready, like cookies. 3 .
Control emotional eating. 4 . Many of us also turn to food to deal with unpleasant emotions such as sadness, loneliness, or boredom. But by learning healthier ways to manage emotions, you can regain control over the food you eat and your feelings.
5. Eat properly throughout the day. A healthy breakfast can start your metabolism (新陈代谢), while eating small, healthy meals keeps your energy up all day. Avoid eating late at night. Try to eat dinner earlier and fast for 14—16 hours until breakfast the next morning. Studies suggest that eating only when you're most active and giving your digestive system a long break each day may help to regulate weight.
A. Eat properly throughout the day.
B. We don't always eat just to satisfy hunger.
C. Don't swallow a meal on the way to work.
D. Most of us need to double the amount we eat.
E. Instead, surround yourself with healthy choices.
F. For many of us, moderation means eating less than we do now.
G. That won't lead to cheating or giving up on your new eating plan.
答案: 1. F
解析:根据段首句“What is moderation?”可知,本段解释了“适度”的含义。再结合设空前的 not too full 和设空后的 But 可知,设空处应承上启下,继续解释 moderation (适度) 在饮食中的含义,并与下文构成转折关系。F 项(对于我们中的许多人来说,“适度”意味着比我们现在吃的少)符合语境。
3. E
解析:根据设空前的“And be careful about the foods you keep at hand.”可知,应注意身边放哪些食物。又根据设空前的“It's more challenging to eat... like cookies.”可知,如果身边放一些不健康的小吃,则很难做到适度饮食,设空处应承接上文。E 项(相反,要让自己周围充满健康的(食物)选择)提出建议,与上文构成转折关系,符合语境。
4. B
解析:根据段首句“Control emotional eating.”可知,本段围绕控制情绪化饮食展开。根据设空处后的“also”可推知,设空处应与下文构成递进关系,引出情绪化饮食的问题。B 项(我们吃东西并不总是为了充饥)符合语境。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭