2025年智趣暑假作业七年级合订本


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年智趣暑假作业七年级合订本 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年智趣暑假作业七年级合订本》

Ⅰ.根据句意及汉语提示写出单词。
1. Each of us has a life
goal
(目标). It will guide us to a bright future.
2. The harder you practise, the greater
progress
(进步) you will make.
3. My parents always
encourage
(鼓励) me to be myself.
4. Boys and girls, work hard! I believe you will
succeed
(成功) in the exam.
5. The girl likes watching ping-pong
matches
(比赛). Her favourite ping-pong player is Ma Long.
答案: Ⅰ. 1. goal 2. progress 3. encourage 4. succeed 5. matches
Ⅱ.根据汉语意思完成句子,每空一词。
1. 中国的长城看起来像一条龙。
The Great Wall in China
looks like
a dragon.
2. 我听到孩子们正在教室里读英语。
I hear the children
reading English
in the classroom.
3. 我爸爸的工作日一般在上午七点半开始。
My father's
working days
usually begin at 7:30 a.m.
4. 继续努力,我们就能成功到达山顶。
Keep working hard, and we can
succeed in getting
to the top of the mountain.
5. 玛丽和她姐姐都擅长打棒球。
Both
Mary
and
her sister are good at playing baseball.
答案: Ⅱ. 1. looks like 2. reading English 3. working days 4. succeed in getting 5. Both; and
Ⅲ.阅读理解。
Tilly Williams ran 5,000 metres in only 17 minutes and 22.7 seconds in 2023. She ran 19 seconds faster than the last winning girl. So she became the fastest girl under the age of 19.
Tilly loves running very much. She started running in 2021 when she joined her school's crosscountry team. "Running makes me feel free," said Tilly. Tilly runs two or three times a week with her dad, Mark Williams. Sometimes, she runs with her friends. "It's good to know that my family and friends support me," said Tilly.
In her free time, Tilly loves reading books. Her favourite book is Matilda. It's a children's book by Roald Dahl. Matilda in the book is Tilly's favourite person. She said, "I like Matilda because she works really hard to follow her dream. "Now, Tilly has a big dream—she wants to run in the 2032 Brisbane Olympics.
"I'm very proud of my daughter. She loves running, but she does many other things too. I think it's good for her to have many hobbies," Mark Williams said.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)1. How does the writer develop Paragraph 1?
A. By giving examples. B. By listing numbers.
C. By drawing pictures. D. By asking questions.
(
D
)2. What can we know from Paragraph 2?
A. Tilly runs two or three times a month.
B. Tilly's father doesn't want Tilly to run.
C. Tilly feels angry with her family and friends.
D. Tilly's father runs with Tilly every week.
(
C
)3. What does the underlined word "support" mean in the text?
A. look after B. wait for C. encourage D. think about
(
A
)4. What does Tilly think of Matilda?
A. Hard-working. B. Friendly. C. Strict. D. Warm-hearted.
(
A
)5. What's Tilly's dream?
A. To run in the Olympics. B. To meet her favourite runner.
C. To write a children's book. D. To read all Roald Dahl's books.
答案: Ⅲ. 1.B 2.D 3.C 4.A 5.A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭