第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
一、完形填空(每小题1分,满分10分)
At age four, my son took his first international trip to the beautiful island of Grand Cayman. He bravely touched the catfish(鲶鱼), and was surprised by the cars driving on the “ 1 ” side of the road. Soon after that first trip, we are excited to enjoy the beauty and history of other nations together.
My boy was a football fan, and his love of this 2 sport has become the driving force(驱动力) behind the countries we choose. Many destinations(目的地) have been the home of his favourite 3 , such as Spain and Brazil. Last spring break we went to Cartagena. He could see the home country of some World Cup stars there.
Besides, we took a day trip to San Basilio de Palenque. The people were very kind. They opened their homes to us, 4 their food, and welcomed every tourist. We danced with African drums(鼓), and ate sweet candy. It was the first trip in a foreign land where we felt comfortable receiving hugs from strangers(陌生人). We were 5 like family.
On the ride back to Cartagena we exchanged phones and marvelled(惊叹) at the beautiful 6 we took, and then quietly enjoyed the view of the countryside. It was a wonderful way to 7 an unforgettable day.
We will go to London next, where he plans to visit at least four football stadiums(体育场). My son is now 14, and I know it won't be long 8 he is no longer(不再) interested in travelling around the world with me. But by then, we'll both have treasured 9 : Mine will be of watching my little boy follow his happiness across countries. I hope his will be of a mum who loved him enough to watch her 10 son begin to travel the world alone.
( )1. A. wrong B. right C. left D. same
( )2. A. national B. international C. foreign D. local
( )3. A. masters B. countries C. characters D. players
( )4. A. bought B. sold C. showed D. shared
( )5. A. needed B. introduced C. treated D. trusted
( )6. A. mobiles B. food C. photos D. trips
( )7. A. spend B. have C. make D. end
( )8. A. when B. until C. before D. after
( )9. A. love B. memories C. secrets D. dreams
( )10. A. lonely B. brave C. honest D. clever
At age four, my son took his first international trip to the beautiful island of Grand Cayman. He bravely touched the catfish(鲶鱼), and was surprised by the cars driving on the “ 1 ” side of the road. Soon after that first trip, we are excited to enjoy the beauty and history of other nations together.
My boy was a football fan, and his love of this 2 sport has become the driving force(驱动力) behind the countries we choose. Many destinations(目的地) have been the home of his favourite 3 , such as Spain and Brazil. Last spring break we went to Cartagena. He could see the home country of some World Cup stars there.
Besides, we took a day trip to San Basilio de Palenque. The people were very kind. They opened their homes to us, 4 their food, and welcomed every tourist. We danced with African drums(鼓), and ate sweet candy. It was the first trip in a foreign land where we felt comfortable receiving hugs from strangers(陌生人). We were 5 like family.
On the ride back to Cartagena we exchanged phones and marvelled(惊叹) at the beautiful 6 we took, and then quietly enjoyed the view of the countryside. It was a wonderful way to 7 an unforgettable day.
We will go to London next, where he plans to visit at least four football stadiums(体育场). My son is now 14, and I know it won't be long 8 he is no longer(不再) interested in travelling around the world with me. But by then, we'll both have treasured 9 : Mine will be of watching my little boy follow his happiness across countries. I hope his will be of a mum who loved him enough to watch her 10 son begin to travel the world alone.
( )1. A. wrong B. right C. left D. same
( )2. A. national B. international C. foreign D. local
( )3. A. masters B. countries C. characters D. players
( )4. A. bought B. sold C. showed D. shared
( )5. A. needed B. introduced C. treated D. trusted
( )6. A. mobiles B. food C. photos D. trips
( )7. A. spend B. have C. make D. end
( )8. A. when B. until C. before D. after
( )9. A. love B. memories C. secrets D. dreams
( )10. A. lonely B. brave C. honest D. clever
答案:
答案速递
完形填空1~5ABDDC 6~10CDCBB
一、完形填空
[文章大意]本文是一篇记叙文,描述了作者带着她年仅4岁的儿子环游各个国家的旅程。
1. A 画线部分加了引号,根据常识可知,国际上有的国家车辆是靠左行驶的,有的国家车辆是靠右行驶的,故可推测此处应是作者的儿子看到车辆在路上行驶的位置与自己国家不同,认为这是错误的,wrong错误的,故选A。
2. B 根据football并结合生活常识可知,足球是一项国际性的运动,international国际的,故选B。
3. D 根据上文“My boy was a football fan, and his love of this ... sport has become the driving force behind the countries we choose.”和下文“He could see the home country of some World Cup stars there.”可知,作者和儿子旅行的许多目的地是儿子最喜欢的运动员的家乡,players运动员,故选D。
4. D 根据上文“opened their homes to us”和下文“welcomed every tourist”并结合语境可知,此处指的是当地人向作者和她儿子分享他们的食物,shared分享,故选D。
5. C 根据上文“It was the first trip in a foreign land where we felt comfortable receiving hugs from strangers.”可知,作者有了宾至如归的感觉,故此处表示“我们”被像家人一样对待,treated对待,故选C。
6. C 根据空前“we exchanged phones”和空后“we took”可知,“我们”交换了手机并惊叹于“我们”所拍摄的美丽的照片,take photos意为“拍照”,故选C。
7. D 根据上文“On the ride back to Cartagena”可知,一天的旅行结束了,所以此处应该填end,表示“这是一个结束难忘的一天的好方法”。故选D。
8. C 根据句意“我儿子现在14岁了,我知道过不了多久他就不再有兴趣和我一起周游世界了。”可知,应该使用“not ... before ...”,表示“在……之前没有……”。故选C。
9. B 根据上文“But by then”可知,之前的事情都变成了珍贵的回忆,memories回忆,故选B。
10. B 根据上文的所有经历及后文“travel the world alone”可知,作者希望她的儿子是一个勇敢的孩子,brave勇敢的,故选B。
完形填空1~5ABDDC 6~10CDCBB
一、完形填空
[文章大意]本文是一篇记叙文,描述了作者带着她年仅4岁的儿子环游各个国家的旅程。
1. A 画线部分加了引号,根据常识可知,国际上有的国家车辆是靠左行驶的,有的国家车辆是靠右行驶的,故可推测此处应是作者的儿子看到车辆在路上行驶的位置与自己国家不同,认为这是错误的,wrong错误的,故选A。
2. B 根据football并结合生活常识可知,足球是一项国际性的运动,international国际的,故选B。
3. D 根据上文“My boy was a football fan, and his love of this ... sport has become the driving force behind the countries we choose.”和下文“He could see the home country of some World Cup stars there.”可知,作者和儿子旅行的许多目的地是儿子最喜欢的运动员的家乡,players运动员,故选D。
4. D 根据上文“opened their homes to us”和下文“welcomed every tourist”并结合语境可知,此处指的是当地人向作者和她儿子分享他们的食物,shared分享,故选D。
5. C 根据上文“It was the first trip in a foreign land where we felt comfortable receiving hugs from strangers.”可知,作者有了宾至如归的感觉,故此处表示“我们”被像家人一样对待,treated对待,故选C。
6. C 根据空前“we exchanged phones”和空后“we took”可知,“我们”交换了手机并惊叹于“我们”所拍摄的美丽的照片,take photos意为“拍照”,故选C。
7. D 根据上文“On the ride back to Cartagena”可知,一天的旅行结束了,所以此处应该填end,表示“这是一个结束难忘的一天的好方法”。故选D。
8. C 根据句意“我儿子现在14岁了,我知道过不了多久他就不再有兴趣和我一起周游世界了。”可知,应该使用“not ... before ...”,表示“在……之前没有……”。故选C。
9. B 根据上文“But by then”可知,之前的事情都变成了珍贵的回忆,memories回忆,故选B。
10. B 根据上文的所有经历及后文“travel the world alone”可知,作者希望她的儿子是一个勇敢的孩子,brave勇敢的,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看