第144页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
一、完形填空
|题目|体裁|字数|难度|建议用时|实际用时|正确率|
| ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- |
|食物募捐活动|记叙文|257|★★★★|7分钟|____分钟|____/10|

In April, students at Rocky Mountain High School in the USA took part in their fourth yearly food drive(募捐). They were called on to 1 food and other goods for their local food bank.
Since lots of people in the world are still suffering from 2 , food banks are set up to help them. They collect and store food and give it to people who can't 3 to buy it. They not only carry the mission of reducing hunger and promoting health, but also serve as bridges connecting communities and spreading love. 4 there have been thousands of food banks in the world. Some people 5 food or money to them, and some work as volunteers in the banks. While students from Rocky Mountain High School still had 6 to do, they had to collect items that poor people need for their holiday.
Each grade received a 7 task from the food bank. Some needed to collect potatoes and vegetables from a farm. Some went to bakeries to 8 left cakes. Seventh - grader Isabelle Sydow had to make gift boxes with her classmates. In her words, the reason for donating was simple. “Not everybody has everything they need, and we think it would be 9 to give everybody what they need for the holiday,” Sydow said.
Students collected a 10 of 1,409 items for the food bank and donated 262(1,633 yuan). They said they hoped the poor can celebrate the New Year like everyone else.
( )1. A. raise B. buy C. give D. help
( )2. A. illness B. hunger C. blindness D. cold
( )3. A. afford B. decide C. prepare D. turn
( )4. A. So long B. The other day C. So far D. Soon after
( )5. A. make B. control C. donate D. cook
( )6. A. work B. homework C. report D. market
( )7. A. different B. wonderful C. similar D. difficult
( )8. A. care for B. pay for C. look for D. ask for
( )9. A. difficult B. easy C. sad D. nice
( )10. A. number B. kilo C. total D. ton
|题目|体裁|字数|难度|建议用时|实际用时|正确率|
| ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- |
|食物募捐活动|记叙文|257|★★★★|7分钟|____分钟|____/10|
In April, students at Rocky Mountain High School in the USA took part in their fourth yearly food drive(募捐). They were called on to 1 food and other goods for their local food bank.
Since lots of people in the world are still suffering from 2 , food banks are set up to help them. They collect and store food and give it to people who can't 3 to buy it. They not only carry the mission of reducing hunger and promoting health, but also serve as bridges connecting communities and spreading love. 4 there have been thousands of food banks in the world. Some people 5 food or money to them, and some work as volunteers in the banks. While students from Rocky Mountain High School still had 6 to do, they had to collect items that poor people need for their holiday.
Each grade received a 7 task from the food bank. Some needed to collect potatoes and vegetables from a farm. Some went to bakeries to 8 left cakes. Seventh - grader Isabelle Sydow had to make gift boxes with her classmates. In her words, the reason for donating was simple. “Not everybody has everything they need, and we think it would be 9 to give everybody what they need for the holiday,” Sydow said.
Students collected a 10 of 1,409 items for the food bank and donated 262(1,633 yuan). They said they hoped the poor can celebrate the New Year like everyone else.
( )1. A. raise B. buy C. give D. help
( )2. A. illness B. hunger C. blindness D. cold
( )3. A. afford B. decide C. prepare D. turn
( )4. A. So long B. The other day C. So far D. Soon after
( )5. A. make B. control C. donate D. cook
( )6. A. work B. homework C. report D. market
( )7. A. different B. wonderful C. similar D. difficult
( )8. A. care for B. pay for C. look for D. ask for
( )9. A. difficult B. easy C. sad D. nice
( )10. A. number B. kilo C. total D. ton
答案:
答案速递
完形填空 1~5 ABACC 6~10 AADDC
一、完形填空
【文章大意】本文是一篇记叙文,主要介绍了美国落基山高中的学生们参加他们的第四次年度食物募捐活动的情况。
1. A 根据“... took part in their fourth yearly food drive”可知,此处是说筹集食物。故选A。
2. B 根据“food banks are set up to help them”可知,食品银行救济站被建立,原因是人们遭受饥饿。故选B。
3. A 根据“They collect and store food and give it to people ...”可知,此处是说把食物给买不起的人。故选A。
4. C 根据“there have been thousands of ...”可知句子是现在完成时,所以用so far作时间状语。故选C。
5. C 根据后面“food or money to them”可知,此处是donate sth to sb“捐赠某物给某人”。故选C。
6. A 根据“they had to collect items that poor people need for their holiday”可知,此处是表达“虽然学生们有工作要做,但他们必须收集穷人过节所需的物品”。故选A。
7. A 根据后面“Some needed to collect ... Some went to bakeries to ...”可知是不同的任务。故选A。
8. D 根据前面说每个年级从食物银行收到不同的任务,可推知此处是说去面包店要剩下的蛋糕。故选D。
9. D 根据“Not everybody has everything they need, and we think it ...”可知此处是表达“给每个人节日所需的东西是好的”。故选D。
10. C 根据后面“... of 1,409 items for the food bank and donated 262(1,633 yuan).”可知,此处是说总数。故选C。
完形填空 1~5 ABACC 6~10 AADDC
一、完形填空
【文章大意】本文是一篇记叙文,主要介绍了美国落基山高中的学生们参加他们的第四次年度食物募捐活动的情况。
1. A 根据“... took part in their fourth yearly food drive”可知,此处是说筹集食物。故选A。
2. B 根据“food banks are set up to help them”可知,食品银行救济站被建立,原因是人们遭受饥饿。故选B。
3. A 根据“They collect and store food and give it to people ...”可知,此处是说把食物给买不起的人。故选A。
4. C 根据“there have been thousands of ...”可知句子是现在完成时,所以用so far作时间状语。故选C。
5. C 根据后面“food or money to them”可知,此处是donate sth to sb“捐赠某物给某人”。故选C。
6. A 根据“they had to collect items that poor people need for their holiday”可知,此处是表达“虽然学生们有工作要做,但他们必须收集穷人过节所需的物品”。故选A。
7. A 根据后面“Some needed to collect ... Some went to bakeries to ...”可知是不同的任务。故选A。
8. D 根据前面说每个年级从食物银行收到不同的任务,可推知此处是说去面包店要剩下的蛋糕。故选D。
9. D 根据“Not everybody has everything they need, and we think it ...”可知此处是表达“给每个人节日所需的东西是好的”。故选D。
10. C 根据后面“... of 1,409 items for the food bank and donated 262(1,633 yuan).”可知,此处是说总数。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看