第139页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
一、完形填空
|题目|体裁|字数|难度|建议用时|实际用时|正确率|
| ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- |
|捐赠物资|记叙文|205|★★★|8分钟|____分钟|____/10|
Wenzhou Secondary Preschool Normal School got a thank - you letter from Assana School in the Central African Republic.
“We 1 a lot of things—100 bags, 100 pairs of shoes, 500 candies and 400 balloons. These things will be of great help to 2 our children’s lives and education,” the head teacher said in the letter.
For the second time, China 3 things to African children. Last June, China sent desks, chairs, books, and other school 4 to the Central African Republic. Some of the things came from Wenzhou Secondary Preschool Normal School.
Zhu Fen from the school said, “We had a charity 5 and bought the things with money from it. Our students prepared a play, 6 things they made and raised money. About 200 students joined in the 7 activity.”
Jiang Gaolie, head teacher of Wenzhou Secondary Preschool Normal School, said, “We 8 planned the activity. We would like to show our 9 to the children in the Central African Republic and help them grow up healthily and happily.” The school is working with some groups. “We want our students to go to Africa, share our 10 and help introduce good preschool education there,” Jiang said.
( )1. A. made B. counted C. got D. afforded
( )2. A. improve B. hurt C. form D. introduce
( )3. A. looked B. gave C. sold D. made
( )4. A. teachers B. people C. students D. things
( )5. A. purpose B. activity C. article D. interest
( )6. A. sold B. lost C. spent D. wasted
( )7. A. boring B. famous C. wonderful D. uninteresting
( )8. A. carefully B. hardly C. cheaply D. loudly
( )9. A. worry B. trouble C. care D. lesson
( )10. A. condition B. history C. prize D. culture
|题目|体裁|字数|难度|建议用时|实际用时|正确率|
| ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- |
|捐赠物资|记叙文|205|★★★|8分钟|____分钟|____/10|
Wenzhou Secondary Preschool Normal School got a thank - you letter from Assana School in the Central African Republic.
“We 1 a lot of things—100 bags, 100 pairs of shoes, 500 candies and 400 balloons. These things will be of great help to 2 our children’s lives and education,” the head teacher said in the letter.
For the second time, China 3 things to African children. Last June, China sent desks, chairs, books, and other school 4 to the Central African Republic. Some of the things came from Wenzhou Secondary Preschool Normal School.
Zhu Fen from the school said, “We had a charity 5 and bought the things with money from it. Our students prepared a play, 6 things they made and raised money. About 200 students joined in the 7 activity.”
Jiang Gaolie, head teacher of Wenzhou Secondary Preschool Normal School, said, “We 8 planned the activity. We would like to show our 9 to the children in the Central African Republic and help them grow up healthily and happily.” The school is working with some groups. “We want our students to go to Africa, share our 10 and help introduce good preschool education there,” Jiang said.
( )1. A. made B. counted C. got D. afforded
( )2. A. improve B. hurt C. form D. introduce
( )3. A. looked B. gave C. sold D. made
( )4. A. teachers B. people C. students D. things
( )5. A. purpose B. activity C. article D. interest
( )6. A. sold B. lost C. spent D. wasted
( )7. A. boring B. famous C. wonderful D. uninteresting
( )8. A. carefully B. hardly C. cheaply D. loudly
( )9. A. worry B. trouble C. care D. lesson
( )10. A. condition B. history C. prize D. culture
答案:
答案速递
完形填空 1~5 CABDB 6~10 ACACD
一、完形填空
【文章大意】本文是一篇记叙文,讲述了温州市中等幼儿师范学校向中非共和国阿萨纳学校捐赠学习用品等物资的事迹。
1. C 根据“100 bags,100 pairs of shoes,500 candies and 400 balloons”可知,此句是说收到了很多东西,故选 C。
2. A 根据“These things will be of great help to”可知,此句是说这些东西将对改善孩子的生活和教育有很大的帮助,故选 A。
3. B 根据“Last June,China sent desks,chairs,books ...”可知,此句是说这是中国第二次向非洲儿童提供物资,故选 B。
4. D 根据“China sent desks,chairs,books,and other school”可知,此句是说送了很多其他的学习用品,故选 D。
5. B 根据“Our students prepared a play”可知,此句是说有一个慈善活动,故选 B。
6. A 根据“things they made and raised money”可知,此句是说学生们卖掉了他们做的东西并筹集了资金,故选 A。
7. C 根据“things they made and raised money”可知,此句是说这次活动很精彩,故选 C。
8. A 根据“planned the activity”可知,此句是说精心策划了这次活动,故选 A。
9. C 根据“help them grow up healthily and happily”可知,此句是说向中非共和国的孩子们表达关怀,故选 C。
10. D 根据“We want our students to go to Africa,share our ... education there”可知,此句是说分享我们的文化,故选 D。
完形填空 1~5 CABDB 6~10 ACACD
一、完形填空
【文章大意】本文是一篇记叙文,讲述了温州市中等幼儿师范学校向中非共和国阿萨纳学校捐赠学习用品等物资的事迹。
1. C 根据“100 bags,100 pairs of shoes,500 candies and 400 balloons”可知,此句是说收到了很多东西,故选 C。
2. A 根据“These things will be of great help to”可知,此句是说这些东西将对改善孩子的生活和教育有很大的帮助,故选 A。
3. B 根据“Last June,China sent desks,chairs,books ...”可知,此句是说这是中国第二次向非洲儿童提供物资,故选 B。
4. D 根据“China sent desks,chairs,books,and other school”可知,此句是说送了很多其他的学习用品,故选 D。
5. B 根据“Our students prepared a play”可知,此句是说有一个慈善活动,故选 B。
6. A 根据“things they made and raised money”可知,此句是说学生们卖掉了他们做的东西并筹集了资金,故选 A。
7. C 根据“things they made and raised money”可知,此句是说这次活动很精彩,故选 C。
8. A 根据“planned the activity”可知,此句是说精心策划了这次活动,故选 A。
9. C 根据“help them grow up healthily and happily”可知,此句是说向中非共和国的孩子们表达关怀,故选 C。
10. D 根据“We want our students to go to Africa,share our ... education there”可知,此句是说分享我们的文化,故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看