第118页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
一、完形填空
|题目|体裁|字数|难度|建议用时|实际用时|正确率|
| ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- |
|志愿者工作|记叙文|247|★★★|6分钟|____分钟|____/10|
My dad asked me to volunteer with him in Meals on Wheels when I was 13 years old. We 1 every Saturday morning during the summer while I was off school. We gave out hot meals to the old people in our town.
It gave me a huge sense of 2 because it was my first volunteering experience. I felt like I was helping my community. That made me realize that I was 3.
It also helped me know some of the difficulties the old people faced. They have trouble in moving around and many of them are 4 without any children around. Some of the old people even asked us to 5 for five more minutes for a small chat—it broke my heart at the time! And it made me 6 that I should visit my grandparents more often. The most important thing is that I should listen to them more 7.
At 13, it's quite easy for me to only 8 myself. The volunteering experience made me a better person and made me think a lot more about other people and their needs. It was also quite special for me because my dad and I would go for a 9 along the street and talk about anything. So not only did I feel good about helping those in need, but my relationship(关系) with my father also 10. Volunteering gives me a chance to change people's lives, including my own.
( )1. A. cleaned B. repaired C. volunteered D. trained
( )2. A. happiness B. interest C. risk D. care
( )3. A. free B. important C. disabled D. smart
( )4. A. busy B. painful C. lonely D. broken
( )5. A. stay B. help C. clean D. wash
( )6. A. forget B. realize C. refuse D. cause
( )7. A. silently B. truly C. completely D. carefully
( )8. A. worry about B. talk about C. hear about D. think about
( )9. A. walk B. snack C. waste D. mess
( )10. A. broken B. improved C. lowered D. grew
|题目|体裁|字数|难度|建议用时|实际用时|正确率|
| ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- |
|志愿者工作|记叙文|247|★★★|6分钟|____分钟|____/10|
It gave me a huge sense of 2 because it was my first volunteering experience. I felt like I was helping my community. That made me realize that I was 3.
It also helped me know some of the difficulties the old people faced. They have trouble in moving around and many of them are 4 without any children around. Some of the old people even asked us to 5 for five more minutes for a small chat—it broke my heart at the time! And it made me 6 that I should visit my grandparents more often. The most important thing is that I should listen to them more 7.
At 13, it's quite easy for me to only 8 myself. The volunteering experience made me a better person and made me think a lot more about other people and their needs. It was also quite special for me because my dad and I would go for a 9 along the street and talk about anything. So not only did I feel good about helping those in need, but my relationship(关系) with my father also 10. Volunteering gives me a chance to change people's lives, including my own.
( )1. A. cleaned B. repaired C. volunteered D. trained
( )2. A. happiness B. interest C. risk D. care
( )3. A. free B. important C. disabled D. smart
( )4. A. busy B. painful C. lonely D. broken
( )5. A. stay B. help C. clean D. wash
( )6. A. forget B. realize C. refuse D. cause
( )7. A. silently B. truly C. completely D. carefully
( )8. A. worry about B. talk about C. hear about D. think about
( )9. A. walk B. snack C. waste D. mess
( )10. A. broken B. improved C. lowered D. grew
答案:
答案速递 完形填空 1~5CABCA 6~10BDDAB
[文章大意]本文是一篇记叙文,主要讲述了作者从事志愿者工作时的经历和感受。
1. C 根据前文“My dad asked me to volunteer with him in Meals on Wheels when I was 13 years old.”可知,“我”13岁的时候,父亲要求“我”和他一起去“送餐上门”做志愿者。故选C。
2. A 根据后文“I felt like I was helping my community. That made me realize that I was ...”可知,“我”感觉自己正在帮助社区,所以做志愿者让“我”有一种幸福感。故选A。
3. B 根据前文“I felt like I was helping my community.”可知,“我”感觉自己正在帮助“我”的社区,所以意识到自己很重要。故选B。
4. C 根据后文说没有孩子在身边,所以是孤独的。故选C。
5. A 根据语境“... for five more minutes for a small chat”可知是和他们多待五分钟。故选A。
6. B 前文说到有些老人会要求多陪陪他们,所以这会让作者意识到要关注自己家的老人。故选B。
7. D 根据“listen to them more”并结合所给的词可知,应是更仔细地听他们说话。故选D。
8. D 根据后文“The volunteering experience made me a better person and made me think a lot more about other people and their needs.”可知,志愿者的经历让“我”成为一个更好的人,让“我”更多地考虑其他人和他们的需求。所以此处指考虑自己。故选D。
9. A 根据后文“along the street”可知是沿着街道散步。故选A。
10. B 根据语境“So not only did I feel good ... with my father also ...”可知,是“我”和爸爸的关系改善了很多。故选B。
[文章大意]本文是一篇记叙文,主要讲述了作者从事志愿者工作时的经历和感受。
1. C 根据前文“My dad asked me to volunteer with him in Meals on Wheels when I was 13 years old.”可知,“我”13岁的时候,父亲要求“我”和他一起去“送餐上门”做志愿者。故选C。
2. A 根据后文“I felt like I was helping my community. That made me realize that I was ...”可知,“我”感觉自己正在帮助社区,所以做志愿者让“我”有一种幸福感。故选A。
3. B 根据前文“I felt like I was helping my community.”可知,“我”感觉自己正在帮助“我”的社区,所以意识到自己很重要。故选B。
4. C 根据后文说没有孩子在身边,所以是孤独的。故选C。
5. A 根据语境“... for five more minutes for a small chat”可知是和他们多待五分钟。故选A。
6. B 前文说到有些老人会要求多陪陪他们,所以这会让作者意识到要关注自己家的老人。故选B。
7. D 根据“listen to them more”并结合所给的词可知,应是更仔细地听他们说话。故选D。
8. D 根据后文“The volunteering experience made me a better person and made me think a lot more about other people and their needs.”可知,志愿者的经历让“我”成为一个更好的人,让“我”更多地考虑其他人和他们的需求。所以此处指考虑自己。故选D。
9. A 根据后文“along the street”可知是沿着街道散步。故选A。
10. B 根据语境“So not only did I feel good ... with my father also ...”可知,是“我”和爸爸的关系改善了很多。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看