第31页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
|题目|体裁|字数|难度|建议用时|实际用时|正确率|
| ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- |
|尼亚加拉瀑布|说明文|290|★★★|6分钟|____分钟|____/4|
Being a famous honeymoon(蜜月) place and the seventh natural wonder of the world, it’s no wonder that Niagara Falls tourism is growing stronger and stronger year by year. Though it is most often visited by honeymooners and retirees, Niagara Falls is also a fantastic place for families and adventurers to explore.
But what is the best way to see the falls? You may want to try seeing the falls from a boat, like the Maid of the Mist which takes you right through the waters around all of the main attractions. This is a wet but enjoyable way to get close enough to see the falls.
Another way of seeing Niagara Falls is through the elevator at the Table Rock House. The elevator will drop you 151 feet through the rocks to an area where you’ll be able to view the falls from behind. If you don’t like to get wet, you may want to try seeing the falls from the Skylon Tower Observation Deck. No matter which way you choose to see the falls during the daytime, don’t miss the chance to take a look at the falls at night. In the evening, twenty - two spotlights(聚光灯) illuminate the falls with a rainbow of colours. This light show takes place at different times all year round, so make sure you check the schedule before you go.
In fact, there are so many other interesting places along the Niagara Parkway and within the town of Niagara Falls, Canada that you might decide to stay for an extra week to see them all. If you want to get a full view of the area, you can take the cable car(缆车) and enjoy the beauty from high above.
( )1. Who visits Niagara Falls most often?
A. Honeymooners and adventurers. B. Young people and adventurers.
C. Children and retirees. D. Honeymooners and retirees.
( )2. Which of the following is TRUE about the way of taking a boat?
A. It will not make people wet all over.
B. People can get a good view of the falls from behind.
C. It is designed for honeymooners and retirees.
D. People can get close enough to see the falls.
( )3. What does the underlined word “illuminate” in Paragraph 3 mean in Chinese?
A. 遮挡 B. 照明 C. 围绕 D. 涂色
( )4. Why does the author suggest viewing the falls at night?
A. Because the spotlights make the falls look more fantastic.
B. Because you can save your time with fewer tourists.
C. Because there are a lot of beautiful spotlights to see.
D. Because there are many interesting activities at night for tourists.
| ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- |
|尼亚加拉瀑布|说明文|290|★★★|6分钟|____分钟|____/4|
Being a famous honeymoon(蜜月) place and the seventh natural wonder of the world, it’s no wonder that Niagara Falls tourism is growing stronger and stronger year by year. Though it is most often visited by honeymooners and retirees, Niagara Falls is also a fantastic place for families and adventurers to explore.
But what is the best way to see the falls? You may want to try seeing the falls from a boat, like the Maid of the Mist which takes you right through the waters around all of the main attractions. This is a wet but enjoyable way to get close enough to see the falls.
Another way of seeing Niagara Falls is through the elevator at the Table Rock House. The elevator will drop you 151 feet through the rocks to an area where you’ll be able to view the falls from behind. If you don’t like to get wet, you may want to try seeing the falls from the Skylon Tower Observation Deck. No matter which way you choose to see the falls during the daytime, don’t miss the chance to take a look at the falls at night. In the evening, twenty - two spotlights(聚光灯) illuminate the falls with a rainbow of colours. This light show takes place at different times all year round, so make sure you check the schedule before you go.
In fact, there are so many other interesting places along the Niagara Parkway and within the town of Niagara Falls, Canada that you might decide to stay for an extra week to see them all. If you want to get a full view of the area, you can take the cable car(缆车) and enjoy the beauty from high above.
( )1. Who visits Niagara Falls most often?
A. Honeymooners and adventurers. B. Young people and adventurers.
C. Children and retirees. D. Honeymooners and retirees.
( )2. Which of the following is TRUE about the way of taking a boat?
A. It will not make people wet all over.
B. People can get a good view of the falls from behind.
C. It is designed for honeymooners and retirees.
D. People can get close enough to see the falls.
( )3. What does the underlined word “illuminate” in Paragraph 3 mean in Chinese?
A. 遮挡 B. 照明 C. 围绕 D. 涂色
( )4. Why does the author suggest viewing the falls at night?
A. Because the spotlights make the falls look more fantastic.
B. Because you can save your time with fewer tourists.
C. Because there are a lot of beautiful spotlights to see.
D. Because there are many interesting activities at night for tourists.
答案:
阅读理解 1~4DDBA
二、阅读理解
[文章大意]本文是一篇说明文,主要介绍了尼亚加拉瀑布。
1.D 细节理解题。根据第一段中的“Thoughitismostoftenvisited byhoneymoonersandretirees”可知,最常去尼亚加拉瀑布的是度蜜月的人和退休人员,故选D。
2.D 判断正误题。根据第二段中的“Thisisawetbutenjoyable waytogetcloseenoughtoseethefalls."可知,坐船能够近距离观看瀑布,故选D。
3.B 词义猜测题。根据画线词前的“spotlights”及常识可知,聚光灯起照明的作用,故选B。
4.A 细节理解题。根据第三段中的“Intheevening,twenty - two spotlightsilluminatethefallswitha rainbowofcolours.”可知,在晚上,聚光灯使得瀑布变得多彩,更加美妙,因此作者推荐晚上观看瀑布,故选A。
二、阅读理解
[文章大意]本文是一篇说明文,主要介绍了尼亚加拉瀑布。
1.D 细节理解题。根据第一段中的“Thoughitismostoftenvisited byhoneymoonersandretirees”可知,最常去尼亚加拉瀑布的是度蜜月的人和退休人员,故选D。
2.D 判断正误题。根据第二段中的“Thisisawetbutenjoyable waytogetcloseenoughtoseethefalls."可知,坐船能够近距离观看瀑布,故选D。
3.B 词义猜测题。根据画线词前的“spotlights”及常识可知,聚光灯起照明的作用,故选B。
4.A 细节理解题。根据第三段中的“Intheevening,twenty - two spotlightsilluminatethefallswitha rainbowofcolours.”可知,在晚上,聚光灯使得瀑布变得多彩,更加美妙,因此作者推荐晚上观看瀑布,故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看