第25页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
一、完形填空
|题目|体裁|字数|难度|建议用时|实际用时|正确率|
| ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- |
|香港之旅|记叙文|284|★★★|7分钟|____分钟|____/10|
Have you ever been to Hong Kong? The seaside city is in the south of China. And it’s a great place to travel.
This summer vacation, I travelled there with my 1 . First, we took a taxi to the Ocean Park. There were some fun areas in it, 2 the “Ocean Wonder”. Here we could see thousands of marine(海洋的) animals. When I saw so many different kinds of fishes, I 3 I was in the ocean. I really enjoyed this feeling. We also watched some wonderful 4 in it. The shows were quite wonderful. We also noticed a beautiful dolphin. It was having a movement in the water. It seemed that the dolphin tried to catch a 5 fish. It moved fast and suddenly 6 out of the water, going up into the air beautifully. It was really 7 . We happily ended our visit to the Ocean Park. Then we went to the amusement park. The new rides here looked very scary. At first, I 8 that I couldn’t ride them well. However, my brother told me, “If you’re scared, just 9 loudly. It can help you a lot.” To be honest, after riding, I found that did help and I felt very excited. I think whatever you do, you will never know what’s going on until you try.
Hong Kong is also a good place for shopping. My brother 10 me a white T - shirt. We also chose gifts for our parents. After a while, I felt a little hungry. So we had wonton noodles in a restaurant. They weren’t expensive but delicious.
( )1. A. father B. mother C. brother D. sister
( )2. A. suddenly B. especially C. luckily D. carefully
( )3. A. felt like B. thought of C. checked out D. made sure
( )4. A. games B. chances C. choices D. shows
( )5. A. slow B. fat C. loud D. rich
( )6. A. changed B. ran C. jumped D. took
( )7. A. amazing B. strict C. tiring D. usual
( )8. A. sent B. feared C. spread D. heated
( )9. A. smile B. teach C. throw D. shout
( )10. A. designed B. cut C. lent D. bought
|题目|体裁|字数|难度|建议用时|实际用时|正确率|
| ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- |
|香港之旅|记叙文|284|★★★|7分钟|____分钟|____/10|
This summer vacation, I travelled there with my 1 . First, we took a taxi to the Ocean Park. There were some fun areas in it, 2 the “Ocean Wonder”. Here we could see thousands of marine(海洋的) animals. When I saw so many different kinds of fishes, I 3 I was in the ocean. I really enjoyed this feeling. We also watched some wonderful 4 in it. The shows were quite wonderful. We also noticed a beautiful dolphin. It was having a movement in the water. It seemed that the dolphin tried to catch a 5 fish. It moved fast and suddenly 6 out of the water, going up into the air beautifully. It was really 7 . We happily ended our visit to the Ocean Park. Then we went to the amusement park. The new rides here looked very scary. At first, I 8 that I couldn’t ride them well. However, my brother told me, “If you’re scared, just 9 loudly. It can help you a lot.” To be honest, after riding, I found that did help and I felt very excited. I think whatever you do, you will never know what’s going on until you try.
Hong Kong is also a good place for shopping. My brother 10 me a white T - shirt. We also chose gifts for our parents. After a while, I felt a little hungry. So we had wonton noodles in a restaurant. They weren’t expensive but delicious.
( )1. A. father B. mother C. brother D. sister
( )2. A. suddenly B. especially C. luckily D. carefully
( )3. A. felt like B. thought of C. checked out D. made sure
( )4. A. games B. chances C. choices D. shows
( )5. A. slow B. fat C. loud D. rich
( )6. A. changed B. ran C. jumped D. took
( )7. A. amazing B. strict C. tiring D. usual
( )8. A. sent B. feared C. spread D. heated
( )9. A. smile B. teach C. throw D. shout
( )10. A. designed B. cut C. lent D. bought
答案:
答案速递:完形填空 1~5 CBADB 6~10 CABDD
一、完形填空
【文章大意】本文是一篇记叙文,主要讲述了作者和哥哥的暑假香港之行。
1. C 根据后文“However, my brother told me”可知,此处指的是和哥哥去旅游。故选 C。
2. B 根据“There were some fun areas in it ... the ‘Ocean Wonder’”可知,设空处应该指“尤其”是“海洋奇迹”很有趣。故选 B。
3. A felt like 感觉像;thought of 思考;checked out 调查;made sure 确保。根据“I was in the ocean”可知,此处指的是感觉自己像在海洋里。故选 A。
4. D 根据后文“The shows were quite wonderful.”可知,这里指的是看了节目。故选 D。
5. B 根据“It seemed that the dolphin tried to catch a ... fish.”并结合语境,应该是说海豚似乎是想抓一条肥鱼。故选 B。
6. C 根据“out of the water, going up into the air beautifully”可知,设空处应该是说跳出了水面。故选 C。
7. A 根据前文“We also noticed a beautiful dolphin”“going up into the air beautifully”可知,此处应该评价真的很神奇。故选 A。
8. B 根据“that I couldn’t ride them well”可知,此处应该指游乐设施让人害怕,“我”担心自己无法坐在上面。故选 B。
9. D 根据“loudly”以及“It can help you a lot.”可知,应该是说害怕就大声喊出来。故选 D。
10. D 根据“My brother ... me a white T - shirt. We also chose gifts for our parents.”可知,此处指“我”的哥哥给“我”买了一件白色的T恤。故选 D。
一、完形填空
【文章大意】本文是一篇记叙文,主要讲述了作者和哥哥的暑假香港之行。
1. C 根据后文“However, my brother told me”可知,此处指的是和哥哥去旅游。故选 C。
2. B 根据“There were some fun areas in it ... the ‘Ocean Wonder’”可知,设空处应该指“尤其”是“海洋奇迹”很有趣。故选 B。
3. A felt like 感觉像;thought of 思考;checked out 调查;made sure 确保。根据“I was in the ocean”可知,此处指的是感觉自己像在海洋里。故选 A。
4. D 根据后文“The shows were quite wonderful.”可知,这里指的是看了节目。故选 D。
5. B 根据“It seemed that the dolphin tried to catch a ... fish.”并结合语境,应该是说海豚似乎是想抓一条肥鱼。故选 B。
6. C 根据“out of the water, going up into the air beautifully”可知,设空处应该是说跳出了水面。故选 C。
7. A 根据前文“We also noticed a beautiful dolphin”“going up into the air beautifully”可知,此处应该评价真的很神奇。故选 A。
8. B 根据“that I couldn’t ride them well”可知,此处应该指游乐设施让人害怕,“我”担心自己无法坐在上面。故选 B。
9. D 根据“loudly”以及“It can help you a lot.”可知,应该是说害怕就大声喊出来。故选 D。
10. D 根据“My brother ... me a white T - shirt. We also chose gifts for our parents.”可知,此处指“我”的哥哥给“我”买了一件白色的T恤。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看