第124页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
二、阅读理解
|题目|体裁|字数|难度|建议用时|实际用时|正确率|
| ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- |
|保护沙漠动物|说明文|301|★★★★|8分钟|____分钟|____/4|
Cameron Oliver loves to care for the desert animals. He got the Abu Dhabi Award as a community hero for his contributions(贡献) to society. He was only 11 years old when he began his own campaign(运动) to save camels from eating plastic. “I found out that camels are eating rubbish people leave behind and it’s killing them,” says the South African boy. “I love animals, so when I saw how the camels were dying, I thought I must do something to save them.” He was excited about getting this award. He said, “My life changed after I got the award because it opened a lot of doors for me. I am able to do a lot more for my campaign.”
“I just want to make it clear that the campaign is all about the camels, not me. Although I got the award, I still have a lot to do. I believe that the campaign will grow bigger and better from here. ” ▲, he is putting up posters at shopping malls and asking taxi drivers to place bumper stickers(车尾贴) on their cars. Cameron said, “Earlier, I only had the support of my parents. However, with all the attention the campaign has got, a lot more people are interested. My friends are helping me too. ” He talked to different kinds of experts(专家) over the past few months and they told him that he needed to improve the situation.
A visit to a camel farm in July 2008 was the turning point of Cameron’s life. “At the time, I went to ride camels and one baby camel kept licking(舔) my ear. I was deeply sad when I found such sweet animals were dying because of our carelessness. So I want to put a stop to it.”
( )1. How did Cameron’s life change after he got the award?
A. He got his parents’ support.
B. He got more people’s help.
C. He had to do more for camels.
D. He became interested in camels.
( )2. Which of the following is the best to fill in the ▲ in Paragraph 2?
A. In order to get support from the public
B. In order to raise money for the campaign
C. In order to share his experience with others
D. In order to make people know about camels
( )3. Which of the following might be Cameron’s poster?
A. Keep off the desert/Leave camels alone!
B. Camels/Our friends!
C. Less plastic/More camels!
D. Protect camels/Protect ourselves!
( )4. According to the passage, which is the CORRECT order?
a. Cameron talked to different kinds of experts.
b. Cameron started his own campaign.
c. Cameron got the Abu Dhabi Award.
d. Cameron visited a camel farm.
A. d—b—c—a
B. d—a—b—c
C. b—d—c—a
D. b—a—c—d
|题目|体裁|字数|难度|建议用时|实际用时|正确率|
| ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- |
|保护沙漠动物|说明文|301|★★★★|8分钟|____分钟|____/4|
Cameron Oliver loves to care for the desert animals. He got the Abu Dhabi Award as a community hero for his contributions(贡献) to society. He was only 11 years old when he began his own campaign(运动) to save camels from eating plastic. “I found out that camels are eating rubbish people leave behind and it’s killing them,” says the South African boy. “I love animals, so when I saw how the camels were dying, I thought I must do something to save them.” He was excited about getting this award. He said, “My life changed after I got the award because it opened a lot of doors for me. I am able to do a lot more for my campaign.”
“I just want to make it clear that the campaign is all about the camels, not me. Although I got the award, I still have a lot to do. I believe that the campaign will grow bigger and better from here. ” ▲, he is putting up posters at shopping malls and asking taxi drivers to place bumper stickers(车尾贴) on their cars. Cameron said, “Earlier, I only had the support of my parents. However, with all the attention the campaign has got, a lot more people are interested. My friends are helping me too. ” He talked to different kinds of experts(专家) over the past few months and they told him that he needed to improve the situation.
A visit to a camel farm in July 2008 was the turning point of Cameron’s life. “At the time, I went to ride camels and one baby camel kept licking(舔) my ear. I was deeply sad when I found such sweet animals were dying because of our carelessness. So I want to put a stop to it.”
( )1. How did Cameron’s life change after he got the award?
A. He got his parents’ support.
B. He got more people’s help.
C. He had to do more for camels.
D. He became interested in camels.
( )2. Which of the following is the best to fill in the ▲ in Paragraph 2?
A. In order to get support from the public
B. In order to raise money for the campaign
C. In order to share his experience with others
D. In order to make people know about camels
( )3. Which of the following might be Cameron’s poster?
A. Keep off the desert/Leave camels alone!
B. Camels/Our friends!
C. Less plastic/More camels!
D. Protect camels/Protect ourselves!
( )4. According to the passage, which is the CORRECT order?
a. Cameron talked to different kinds of experts.
b. Cameron started his own campaign.
c. Cameron got the Abu Dhabi Award.
d. Cameron visited a camel farm.
A. d—b—c—a
B. d—a—b—c
C. b—d—c—a
D. b—a—c—d
答案:
阅读理解1~4 BACA
二、阅读理解
【文章大意】本文是一篇说明文。文章介绍了一个特别关注沙漠动物的名叫 Cameron Oliver 的人,因他对社会的贡献获得了阿布扎比奖,并且他呼吁更多的人一起加入这个活动,来防止更多的骆驼因吃塑料而死亡。
1. B 细节理解题。根据“Earlier, I only had the support of my parents. However, with all the attention the campaign has got, a lot more people are interested.”可知,Cameron 获奖后生活的改变在于得到了更多人的关注和帮助,故选 B。
2. A 补全文章题。根据“he is putting up posters at shopping malls and asking taxi drivers to place bumper stickers on their cars”可推知,他做这些的目的是为了获得来自社会上其他人的支持,A 选项“为了获得公众的支持”符合语境。故选 A。
3. C 推理判断题。根据“He was only 11 years old when he began his own campaign to save camels from eating plastic.”可知,Cameron 做的是与防止骆驼吃塑料有关的活动,所以推断标语也应与这个有关,故选 C。
4. A 事件排序题。根据“A visit to a camel farm in July 2008 was the turning point of Cameron's life.”“He was only 11 years old when he began his own campaign to save camels from eating plastic.”“He got the Abu Dhabi Award as a community hero for his contributions to society.”及“He talked to different kinds of experts over the past few months and they told him that he needed to improve the situation.”可知,正确的顺序是:他参观了一个骆驼农场——他开始了呼吁保护骆驼的活动——他获得了阿布扎比奖——他和不同类型的专家交谈,故选 A。
二、阅读理解
【文章大意】本文是一篇说明文。文章介绍了一个特别关注沙漠动物的名叫 Cameron Oliver 的人,因他对社会的贡献获得了阿布扎比奖,并且他呼吁更多的人一起加入这个活动,来防止更多的骆驼因吃塑料而死亡。
1. B 细节理解题。根据“Earlier, I only had the support of my parents. However, with all the attention the campaign has got, a lot more people are interested.”可知,Cameron 获奖后生活的改变在于得到了更多人的关注和帮助,故选 B。
2. A 补全文章题。根据“he is putting up posters at shopping malls and asking taxi drivers to place bumper stickers on their cars”可推知,他做这些的目的是为了获得来自社会上其他人的支持,A 选项“为了获得公众的支持”符合语境。故选 A。
3. C 推理判断题。根据“He was only 11 years old when he began his own campaign to save camels from eating plastic.”可知,Cameron 做的是与防止骆驼吃塑料有关的活动,所以推断标语也应与这个有关,故选 C。
4. A 事件排序题。根据“A visit to a camel farm in July 2008 was the turning point of Cameron's life.”“He was only 11 years old when he began his own campaign to save camels from eating plastic.”“He got the Abu Dhabi Award as a community hero for his contributions to society.”及“He talked to different kinds of experts over the past few months and they told him that he needed to improve the situation.”可知,正确的顺序是:他参观了一个骆驼农场——他开始了呼吁保护骆驼的活动——他获得了阿布扎比奖——他和不同类型的专家交谈,故选 A。
查看更多完整答案,请扫码查看