第108页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
一、完形填空(每小题1分,满分10分)
My three - year - old daughter Clara and I often get smiles from others as we walk through town with Clara singing and dancing. But among all these strangers, a young man 1 me most.
On the afternoon of February 4th, Clara woke from a nap(小睡) with a high fever. We went to a hospital and spent a(n) 2 evening there. Luckily, she felt better the next morning.
On our way home, we went to a local store to buy some food. The store sometimes 3 free balloons to children. Clara always looked forward to getting a balloon there. Many people stood in line at the checkout. We waited for a long time, and Clara was quiet and 4 . When she finally got a pink balloon from the shopkeeper, she looked 5 . She was singing to her balloon as we went home.
When we were walking under a tree, I 6 heard a loud pop(砰的响声). There went the balloon. Clara felt very sad and she started to cry, “My pink balloon popped!” She had many balloons, and she was always very careful with them. This was the first time that she had experienced such a(n) 7 .
A college - aged young man, who was walking behind us, noticed Clara's tears. He was preparing for an important date, since he was 8 a bouquet of roses. He stopped and talked to Clara, “Your balloon popped. That's terrible. Would you like a flower? It's also pink.”
Clara was 9 crying, unable to say that she would like it. The young man picked a pink rose, gave it to Clara and went on his way.
Clara soon stopped crying and looked at the beautiful rose. Shortly after the young man 10 , Clara shouted,“Thank you for the rose.” She carried the pink rose in her hand happily.
( )1. A. introduced B. supported C. touched D. changed
( )2. A. meaningful B. wonderful C. colourful D. awful
( )3. A. looked for B. handed out C. handed in D. gave up
( )4. A. angry B. careless C. patient D. hard - working
( )5. A. nervous B. worried C. surprised D. excited
( )6. A. hardly B. suddenly C. probably D. completely
( )7. A. accident B. competition C. feeling D. celebration
( )8. A. carrying B. selling C. sharing D. drawing
( )9. A. already B. seldom C. still D. always
( )10. A. hid B. left C. appeared D. missed
My three - year - old daughter Clara and I often get smiles from others as we walk through town with Clara singing and dancing. But among all these strangers, a young man 1 me most.
On the afternoon of February 4th, Clara woke from a nap(小睡) with a high fever. We went to a hospital and spent a(n) 2 evening there. Luckily, she felt better the next morning.
On our way home, we went to a local store to buy some food. The store sometimes 3 free balloons to children. Clara always looked forward to getting a balloon there. Many people stood in line at the checkout. We waited for a long time, and Clara was quiet and 4 . When she finally got a pink balloon from the shopkeeper, she looked 5 . She was singing to her balloon as we went home.
When we were walking under a tree, I 6 heard a loud pop(砰的响声). There went the balloon. Clara felt very sad and she started to cry, “My pink balloon popped!” She had many balloons, and she was always very careful with them. This was the first time that she had experienced such a(n) 7 .
A college - aged young man, who was walking behind us, noticed Clara's tears. He was preparing for an important date, since he was 8 a bouquet of roses. He stopped and talked to Clara, “Your balloon popped. That's terrible. Would you like a flower? It's also pink.”
Clara was 9 crying, unable to say that she would like it. The young man picked a pink rose, gave it to Clara and went on his way.
Clara soon stopped crying and looked at the beautiful rose. Shortly after the young man 10 , Clara shouted,“Thank you for the rose.” She carried the pink rose in her hand happily.
( )1. A. introduced B. supported C. touched D. changed
( )2. A. meaningful B. wonderful C. colourful D. awful
( )3. A. looked for B. handed out C. handed in D. gave up
( )4. A. angry B. careless C. patient D. hard - working
( )5. A. nervous B. worried C. surprised D. excited
( )6. A. hardly B. suddenly C. probably D. completely
( )7. A. accident B. competition C. feeling D. celebration
( )8. A. carrying B. selling C. sharing D. drawing
( )9. A. already B. seldom C. still D. always
( )10. A. hid B. left C. appeared D. missed
答案:
答案速递:1~5 CDBCD 6~10 BAACB
[文章大意]本文是一篇记叙文,讲述了作者的女儿因为气球爆了而伤心地哭泣。一位年轻人给了她一朵粉色的玫瑰花,她停止哭泣,并表示感谢。
1. C 根据“Clara was... crying, unable to say that she would like it. The young man picked a pink rose, gave it to Clara and went on his way.”可知,这个年轻人给了作者的女儿一朵玫瑰花安慰她,这让作者很感动,故选C。
2. D 根据“Clara woke from a nap with a high fever.”可知,她发烧了,因此在医院度过了一个糟糕的晚上,故选D。
3. B 根据“Clara always looked forward to getting a balloon there.”可知,Clara期望得到一个气球,因此表示这里会分发气球,故选B。
4. C 根据“Clara was quiet”可知,她很安静,因此此处表示在耐心等待,故选C。
5. D 根据“When she finally got a pink balloon from the shopkeeper”可知,她得到了一个粉色的气球,为此感到高兴,故选D。
6. B 根据“There went the balloon.”可知,气球突然爆炸了,故选B。
7. A 根据“My pink balloon popped!”可知,她的气球爆了,这是一次事故,故选A。
8. A 根据“The young man picked a pink rose, gave it to Clara and went on his way.”可知,这位年轻人拿着一束玫瑰花,故选A。
9. C 根据“unable to say that she would like it”可知,她不能说出话,因此她仍然在哭,故选C。
10. B 根据“The young man picked a pink rose, gave it to Clara and went on his way.”可知,这位年轻人继续走他的路,说明他离开了,故选B。
[文章大意]本文是一篇记叙文,讲述了作者的女儿因为气球爆了而伤心地哭泣。一位年轻人给了她一朵粉色的玫瑰花,她停止哭泣,并表示感谢。
1. C 根据“Clara was... crying, unable to say that she would like it. The young man picked a pink rose, gave it to Clara and went on his way.”可知,这个年轻人给了作者的女儿一朵玫瑰花安慰她,这让作者很感动,故选C。
2. D 根据“Clara woke from a nap with a high fever.”可知,她发烧了,因此在医院度过了一个糟糕的晚上,故选D。
3. B 根据“Clara always looked forward to getting a balloon there.”可知,Clara期望得到一个气球,因此表示这里会分发气球,故选B。
4. C 根据“Clara was quiet”可知,她很安静,因此此处表示在耐心等待,故选C。
5. D 根据“When she finally got a pink balloon from the shopkeeper”可知,她得到了一个粉色的气球,为此感到高兴,故选D。
6. B 根据“There went the balloon.”可知,气球突然爆炸了,故选B。
7. A 根据“My pink balloon popped!”可知,她的气球爆了,这是一次事故,故选A。
8. A 根据“The young man picked a pink rose, gave it to Clara and went on his way.”可知,这位年轻人拿着一束玫瑰花,故选A。
9. C 根据“unable to say that she would like it”可知,她不能说出话,因此她仍然在哭,故选C。
10. B 根据“The young man picked a pink rose, gave it to Clara and went on his way.”可知,这位年轻人继续走他的路,说明他离开了,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看