第75页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
1 The underlined word "This" in the first paragraph refers to (指的是) the fact that ______.
A. many people don't like using phones to make calls
B. many people spend hours on phones
C. young people always use phones
D. young people spend long hours on phones
2 What do many young people think about surprise phone calls according to the survey in Paragraph 2?
A. They may bring bad news.
B. They are fun to answer.
C. They take too much time.
D. They may be about jobs.
3 What problem does Liz Baxter talk about?
A. Many students talk too much on the phone.
B. Many students don't know how to send messages.
C. Many students have no time to take lessons.
D. Many students aren't confident in formal calls.
4 Why does Nyah dislike phone calls?
A. Because she can't hear clearly on the phone.
B. Because she doesn't understand the questions.
C. Because she wants to text more quickly.
D. Because she likes using body language when talking.
5 What is the best title for the passage?
A. A school for phone calls
B. The problem with texting
C. Helping students with telephobia
D. How to get a job by phone
A. many people don't like using phones to make calls
B. many people spend hours on phones
C. young people always use phones
D. young people spend long hours on phones
A
2 What do many young people think about surprise phone calls according to the survey in Paragraph 2?
A. They may bring bad news.
B. They are fun to answer.
C. They take too much time.
D. They may be about jobs.
A
3 What problem does Liz Baxter talk about?
A. Many students talk too much on the phone.
B. Many students don't know how to send messages.
C. Many students have no time to take lessons.
D. Many students aren't confident in formal calls.
D
4 Why does Nyah dislike phone calls?
A. Because she can't hear clearly on the phone.
B. Because she doesn't understand the questions.
C. Because she wants to text more quickly.
D. Because she likes using body language when talking.
D
5 What is the best title for the passage?
A. A school for phone calls
B. The problem with texting
C. Helping students with telephobia
D. How to get a job by phone
C
答案:
1.A 词义猜测题。由第一段第一句可知,此处“This”指代 many people don't like using them to make calls,即许多人并不喜欢用手机打电话。
2.A 细节理解题。由第二段可知,根据一项调查,超过一半的人认为,突如其来的电话通常只会带来坏消息。
3.D 细节理解题。由第四段的 Liz Baxter... said many students don't have enough confidence with formal phone calls. 可知,莉兹·巴克斯特谈到的问题是很多学生在进行正式电话交流时缺乏自信。
4.D 细节理解题。由第五段可知,尼娅不喜欢打电话是因为她习惯在说话时使用肢体语言,而对方在电话中看不到。
5.C 主旨大意题。本文介绍了英国一所学校开设课程,帮助学生练习电话交流技巧,以期克服电话恐惧。故C项最适合作标题。
2.A 细节理解题。由第二段可知,根据一项调查,超过一半的人认为,突如其来的电话通常只会带来坏消息。
3.D 细节理解题。由第四段的 Liz Baxter... said many students don't have enough confidence with formal phone calls. 可知,莉兹·巴克斯特谈到的问题是很多学生在进行正式电话交流时缺乏自信。
4.D 细节理解题。由第五段可知,尼娅不喜欢打电话是因为她习惯在说话时使用肢体语言,而对方在电话中看不到。
5.C 主旨大意题。本文介绍了英国一所学校开设课程,帮助学生练习电话交流技巧,以期克服电话恐惧。故C项最适合作标题。
查看更多完整答案,请扫码查看