第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
Thursday/Week 1
阅读短文,从下面的选项中选出能填入空白处的最佳选项。
L eibowitz moved to Norway in 2014. She was surprised to learn that her new neighbors loved the cold months. 1
You might feel bored spending time inside. Leibowitz suggests (建议) making a winter bucket list. This is a list of plans for the season. 2
3
It's okay if winter isn't your thing. 4
Finally, Leibowitz wants people to look for the beautiful things about winter, like fresh snow. Noticing the beauty of the season can make a big difference.
· 题型:任务型阅读
· 主题:生活方式
· 语篇类型:说明文
· 词数:199
· 难度:
· 建议用时:7分钟

A.She wrote a book about the life there.
B.But winter often looks a lot harder than it is.
C.You can still look for ways to enjoy the season.
D.Think about things you can't do in the summer.
E.Make sure to do your favorite activities indoors.
阅读短文,从下面的选项中选出能填入空白处的最佳选项。
L eibowitz moved to Norway in 2014. She was surprised to learn that her new neighbors loved the cold months. 1
A
The book shows how to live well during the winter.You might feel bored spending time inside. Leibowitz suggests (建议) making a winter bucket list. This is a list of plans for the season. 2
D
Maybe you'd like to try ice-skating. Or maybe you'd like to build a snowman. You could even have a snowball fight.3
E
You can play video games, or read a good book. During the summer, you might be busy with other things. "Winter can be a time when you can enjoy those slower hobbies, and things you don't often do," Leibowitz says.It's okay if winter isn't your thing. 4
C
Try to get outside for 15 minutes each day, Leibowitz suggests. It can be something simple, like taking a winter walk with your family. "If you can spend more time outdoors, you can feel relaxed in winter," she says. It might look cold and wet outside. 5B
Finally, Leibowitz wants people to look for the beautiful things about winter, like fresh snow. Noticing the beauty of the season can make a big difference.
· 题型:任务型阅读
· 主题:生活方式
· 语篇类型:说明文
· 词数:199
· 难度:
· 建议用时:7分钟
A.She wrote a book about the life there.
B.But winter often looks a lot harder than it is.
C.You can still look for ways to enjoy the season.
D.Think about things you can't do in the summer.
E.Make sure to do your favorite activities indoors.
答案:
1.A 由下文"这本书告诉我们如何在冬天好好生活。"可知,A项"她把在那里的生活写了一本书。"与此衔接紧密。
2.D 由下文"也许你想试试滑冰。或者你想堆雪人。"可知,D项"想想你夏天不能做的事情。"符合语境。
3.E 此空位于段首,应总领全段。下文主要介绍了诸如玩电子游戏、读一本好书等适合在室内做的活动。故E项"一定要做你最喜欢的室内活动。"符合语境。
4.C 上文提及"如果你不喜欢冬天也没关系。",下文是莱博维茨给出的一些具体建议。C项"你仍然可以寻找各种方式来享受这个季节。"承上启下,符合语境。
5.B 上文提及"外面可能看起来又冷又湿。",B项"但冬天通常看起来比实际更难熬。"承接上文,表示转折,符合语境。
2.D 由下文"也许你想试试滑冰。或者你想堆雪人。"可知,D项"想想你夏天不能做的事情。"符合语境。
3.E 此空位于段首,应总领全段。下文主要介绍了诸如玩电子游戏、读一本好书等适合在室内做的活动。故E项"一定要做你最喜欢的室内活动。"符合语境。
4.C 上文提及"如果你不喜欢冬天也没关系。",下文是莱博维茨给出的一些具体建议。C项"你仍然可以寻找各种方式来享受这个季节。"承上启下,符合语境。
5.B 上文提及"外面可能看起来又冷又湿。",B项"但冬天通常看起来比实际更难熬。"承接上文,表示转折,符合语境。
查看更多完整答案,请扫码查看