第61页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
Friday/Week 8
*T* here were three ships around a ship that was sinking when it sent a signal for help. The first ship, Sampson, was only 7 miles away from the sinking ship, 1 the people on Sampson didn't help. They were hunting seals and didn't want to get into trouble.
Another ship, Californian, was 14 miles away. They 2 the signal for help. But there was ice around them, and it was night. They thought it wasn't 3 to move. They decided to 4 until the next morning.
The third ship, Carpathia, was about 60 miles away and moving in the other direction when they heard the 5 over the radio. The captain, Arthur Rostron, decided to try to help. He 6 the ship around. Even though it was dark and there was ice, he 7 going.
The sinking ship was Titanic. Carpathia 8 705 lives that night. They helped because one man chose to do the right thing, even when it was 9 .
Courage isn't about being very 10 . It's about helping others, even if it means giving up something important to you because someone else is in need.

1 A. and
B. but
C. because
D. or
2 A. set
B. held
C. hid
D. saw
3 A. early
B. enough
C. strong
D. safe
4 A. wait
B. stop
C. start
D. explain
5 A. songs
B. movies
C. cries
D. messages
6 A. put
B. left
C. went
D. turned
7 A. practiced
B. finished
C. ended
D. kept
8 A. saved
B. knew
C. missed
D. remembered
9 A. late
B. hard
C. expensive
D. scary
10 A. clever
B. heavy
C. brave
D. dangerous
题型:完形填空
主题:文学故事
语篇类型:记叙文
词数:189
难度:
建议用时:8分钟

*T* here were three ships around a ship that was sinking when it sent a signal for help. The first ship, Sampson, was only 7 miles away from the sinking ship, 1 the people on Sampson didn't help. They were hunting seals and didn't want to get into trouble.
Another ship, Californian, was 14 miles away. They 2 the signal for help. But there was ice around them, and it was night. They thought it wasn't 3 to move. They decided to 4 until the next morning.
The third ship, Carpathia, was about 60 miles away and moving in the other direction when they heard the 5 over the radio. The captain, Arthur Rostron, decided to try to help. He 6 the ship around. Even though it was dark and there was ice, he 7 going.
The sinking ship was Titanic. Carpathia 8 705 lives that night. They helped because one man chose to do the right thing, even when it was 9 .
Courage isn't about being very 10 . It's about helping others, even if it means giving up something important to you because someone else is in need.
1 A. and
B. but
C. because
D. or
2 A. set
B. held
C. hid
D. saw
3 A. early
B. enough
C. strong
D. safe
4 A. wait
B. stop
C. start
D. explain
5 A. songs
B. movies
C. cries
D. messages
6 A. put
B. left
C. went
D. turned
7 A. practiced
B. finished
C. ended
D. kept
8 A. saved
B. knew
C. missed
D. remembered
9 A. late
B. hard
C. expensive
D. scary
10 A. clever
B. heavy
C. brave
D. dangerous
题型:完形填空
主题:文学故事
语篇类型:记叙文
词数:189
难度:
建议用时:8分钟
答案:
1. B 句意:第一艘船,“萨姆森号”,离沉船只有7英里,但“萨姆森号”上的人没有帮忙。前后分句之间是转折关系,故选but。
2. D 由上下文可知,另一艘船,“加利福尼亚号”,离沉船有14英里。他们看到了求救信号。see意为“看见”,符合语境。
3. D 上文叙述周围有冰,而且天色已晚。故判断,他们认为采取行动不安全。safe意为“安全的”,符合语境。
4. A 由上文可知,这是晚上,他们认为去救援不安全。故判断,他们决定等到第二天早上。wait意为“等待”,符合语境。
5. C 上文介绍了沉船。故判断,第三艘船,“卡帕西亚号”通过无线电听到呼救声。cry在此处指“呼喊声;呼救声”。
6. D 由上文可知,“卡帕西亚号”正在朝另一个方向行驶。故判断,船长需要调转船头去帮助那艘沉船。turn... around意为“(使)调转方向;(使)转向”,符合语境。
7. D 由语境可知,尽管天黑且有冰,但他依然继续前进。keep意为“保持;继续”,符合语境。
8. A 上文叙述第三艘船去救援了。故判断,此处指“卡帕西亚号”在那个晚上救出了705条生命。save意为“救;挽救”,符合语境。
9. B 由上文可知,“卡帕西亚号”在天黑且有冰的情况下去救人。故判断,此处指一个人选择了做正确的事,即使那很艰难。hard意为“困苦的;艰难的”,符合语境。
10. C 由上下文可知,此处指勇气并不只是表现得非常勇敢。brave意为“勇敢的”,符合语境。
2. D 由上下文可知,另一艘船,“加利福尼亚号”,离沉船有14英里。他们看到了求救信号。see意为“看见”,符合语境。
3. D 上文叙述周围有冰,而且天色已晚。故判断,他们认为采取行动不安全。safe意为“安全的”,符合语境。
4. A 由上文可知,这是晚上,他们认为去救援不安全。故判断,他们决定等到第二天早上。wait意为“等待”,符合语境。
5. C 上文介绍了沉船。故判断,第三艘船,“卡帕西亚号”通过无线电听到呼救声。cry在此处指“呼喊声;呼救声”。
6. D 由上文可知,“卡帕西亚号”正在朝另一个方向行驶。故判断,船长需要调转船头去帮助那艘沉船。turn... around意为“(使)调转方向;(使)转向”,符合语境。
7. D 由语境可知,尽管天黑且有冰,但他依然继续前进。keep意为“保持;继续”,符合语境。
8. A 上文叙述第三艘船去救援了。故判断,此处指“卡帕西亚号”在那个晚上救出了705条生命。save意为“救;挽救”,符合语境。
9. B 由上文可知,“卡帕西亚号”在天黑且有冰的情况下去救人。故判断,此处指一个人选择了做正确的事,即使那很艰难。hard意为“困苦的;艰难的”,符合语境。
10. C 由上下文可知,此处指勇气并不只是表现得非常勇敢。brave意为“勇敢的”,符合语境。
查看更多完整答案,请扫码查看