第17页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
身心健康 Monday/Week 3
*A study shows that people feel happiest in the mornings, and that midnight is the time we feel the bluest. Researchers made a careful study of feelings, and mental (心理的) health at different times of the day.*


They asked the tested people to tell their feelings of happiness, overall happiness with life, and how good they thought life was. The researchers said, "Usually, things seem better in the morning. We often found that people have better mental health in the morning… and at midnight it is the lowest." This was true for people of all ages.
The researchers also found when we feel happiest during the week. They said that we feel happiest on Sunday mornings. This is perhaps because people have the chance to be free on Saturdays. People are also more likely to have fun on Saturdays. Perhaps we spend money on something nice when shopping or getting together with friends. This has a good influence on making us feel happier the following day.
The researchers believed that other factors (因素) could influence our happiness. These factors include (包括) weather, sleep, and food and drink.
题型:阅读理解
主题:健康生活
文章音频
语篇类型:新闻报道
词数:191
难度:
建议用时:7分钟
1 When do people feel saddest?
A. In the morning.
B. In the afternoon.
C. In the evening.
D. At midnight.
2 How did the researchers do the study?
A. Through surveys.
B. Through records.
C. By making guesses.
D. By doing experiments.
3 Why do people feel happiest on Sunday mornings?
A. They love Sundays.
B. They are free on Saturdays.
C. They have fun on Sundays.
D. They sleep well on Saturdays.
4 What factors could influence happiness according to the last paragraph?
A. Weather, sleep, food and drink.
B. Money, work, food and drink.
C. Sports, friends, and hobbies.
D. Weather, music, and travel.
5 Which of the following is the best title for the passage?
A. The time we feel the happiest
B. Reasons that cause weekend fun
C. Factors that affect our happiness
D. The place we consider the best for mental health
*A study shows that people feel happiest in the mornings, and that midnight is the time we feel the bluest. Researchers made a careful study of feelings, and mental (心理的) health at different times of the day.*
They asked the tested people to tell their feelings of happiness, overall happiness with life, and how good they thought life was. The researchers said, "Usually, things seem better in the morning. We often found that people have better mental health in the morning… and at midnight it is the lowest." This was true for people of all ages.
The researchers also found when we feel happiest during the week. They said that we feel happiest on Sunday mornings. This is perhaps because people have the chance to be free on Saturdays. People are also more likely to have fun on Saturdays. Perhaps we spend money on something nice when shopping or getting together with friends. This has a good influence on making us feel happier the following day.
The researchers believed that other factors (因素) could influence our happiness. These factors include (包括) weather, sleep, and food and drink.
题型:阅读理解
主题:健康生活
文章音频
语篇类型:新闻报道
词数:191
难度:
建议用时:7分钟
1 When do people feel saddest?
A. In the morning.
B. In the afternoon.
C. In the evening.
D. At midnight.
2 How did the researchers do the study?
A. Through surveys.
B. Through records.
C. By making guesses.
D. By doing experiments.
3 Why do people feel happiest on Sunday mornings?
A. They love Sundays.
B. They are free on Saturdays.
C. They have fun on Sundays.
D. They sleep well on Saturdays.
4 What factors could influence happiness according to the last paragraph?
A. Weather, sleep, food and drink.
B. Money, work, food and drink.
C. Sports, friends, and hobbies.
D. Weather, music, and travel.
5 Which of the following is the best title for the passage?
A. The time we feel the happiest
B. Reasons that cause weekend fun
C. Factors that affect our happiness
D. The place we consider the best for mental health
答案:
1. D 细节理解题。由第一段的 and that midnight is the time we feel the bluest 和第二段的 and at midnight it is the lowest 可知,午夜是人感觉最忧伤的时候。
2. A 推理判断题。由第二段的 They asked the tested people to tell their feelings of happiness, overall happiness with life... 推测,研究人员通过调查进行这项研究。
3. B 细节理解题。由第三段的 They said that we feel happiest on Sunday mornings. This is perhaps because people have the chance to be free on Saturdays. 可知,我们在周日早晨感觉最幸福。这或许是因为人们在周六有空闲时间。
4. A 细节理解题。由第四段的 other factors could influence our happiness... include weather, sleep, and food and drink 可知,天气、睡眠和饮食也会影响我们的幸福感。
5. A 主旨大意题。通读全文,且由第一段的 A study shows that people feel happiest in the mornings... 与第三段的 The researchers also found when we feel happiest during the week. 可知,A 项最适合作标题。
2. A 推理判断题。由第二段的 They asked the tested people to tell their feelings of happiness, overall happiness with life... 推测,研究人员通过调查进行这项研究。
3. B 细节理解题。由第三段的 They said that we feel happiest on Sunday mornings. This is perhaps because people have the chance to be free on Saturdays. 可知,我们在周日早晨感觉最幸福。这或许是因为人们在周六有空闲时间。
4. A 细节理解题。由第四段的 other factors could influence our happiness... include weather, sleep, and food and drink 可知,天气、睡眠和饮食也会影响我们的幸福感。
5. A 主旨大意题。通读全文,且由第一段的 A study shows that people feel happiest in the mornings... 与第三段的 The researchers also found when we feel happiest during the week. 可知,A 项最适合作标题。
查看更多完整答案,请扫码查看