第53页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
Friday/Week 7
n February 1, Zara Lachlan, a 21-year-old woman from the UK, made history. She became the first woman and the youngest person to 1 alone from Europe to South America without any help. It was a 4,100-mile trip across the Atlantic Ocean, and she did it in just over 97 days.

Zara started her 2 on October 27 in a special rowing boat. She was new to ocean rowing and even the ocean itself. But she was really 3 and strong. Her goal was to be the first woman and the youngest person to row alone across the Atlantic in this way.

The trip was full of 4 . Bad weather turned over her boat. An oar (桨) broke. Her phone got broken after 40 days. And she got 5 several times. Once, a big ship almost hit her. The wind and weather made it hard to 6 forward. Sometimes, she rowed for 21 hours a day but only moved 11 miles.
However, there were 7 things too. She saw amazing sunrises and beautiful night skies. She also saw lots of sea animals like dolphins and sharks. A flying fish even 8 her!
Finally, after 97 days, 9 hours, and 20 minutes, she 9 French Guiana. She almost set a speed record, missing it by only 19 hours. She was raising 10 for two groups. One helps women in sports. She hopes to encourage other women and girls to challenge themselves.
1 A. walk
B. fly
C. row
D. ride
2 A. experience
B. journey
C. vacation
D. introduction
3 A. young
B. clever
C. tall
D. brave
4 A. challenges
B. excitements
C. joys
D. lucks
5 A. tired
B. bored
C. hurt
D. worried
6 A. run
B. move
C. swim
D. drive
7 A. good
B. big
C. poor
D. wrong
8 A. met
B. missed
C. helped
D. hit
9 A. looked at
B. got to
C. thought of
D. talked about
10 A. money
B. price
C. hands
D. families
n February 1, Zara Lachlan, a 21-year-old woman from the UK, made history. She became the first woman and the youngest person to 1 alone from Europe to South America without any help. It was a 4,100-mile trip across the Atlantic Ocean, and she did it in just over 97 days.
Zara started her 2 on October 27 in a special rowing boat. She was new to ocean rowing and even the ocean itself. But she was really 3 and strong. Her goal was to be the first woman and the youngest person to row alone across the Atlantic in this way.
The trip was full of 4 . Bad weather turned over her boat. An oar (桨) broke. Her phone got broken after 40 days. And she got 5 several times. Once, a big ship almost hit her. The wind and weather made it hard to 6 forward. Sometimes, she rowed for 21 hours a day but only moved 11 miles.
However, there were 7 things too. She saw amazing sunrises and beautiful night skies. She also saw lots of sea animals like dolphins and sharks. A flying fish even 8 her!
Finally, after 97 days, 9 hours, and 20 minutes, she 9 French Guiana. She almost set a speed record, missing it by only 19 hours. She was raising 10 for two groups. One helps women in sports. She hopes to encourage other women and girls to challenge themselves.
1 A. walk
B. fly
C. row
D. ride
2 A. experience
B. journey
C. vacation
D. introduction
3 A. young
B. clever
C. tall
D. brave
4 A. challenges
B. excitements
C. joys
D. lucks
5 A. tired
B. bored
C. hurt
D. worried
6 A. run
B. move
C. swim
D. drive
7 A. good
B. big
C. poor
D. wrong
8 A. met
B. missed
C. helped
D. hit
9 A. looked at
B. got to
C. thought of
D. talked about
10 A. money
B. price
C. hands
D. families
答案:
1.C 句意:她成为第一位独自无助力从欧洲划船至南美洲的女性,也是完成此举最年轻的人。由下一段中的in a special rowing boat可推知,此处指“划船”。
2.B 由上一段中的It was a 4,100-mile trip并结合选项可知,此处对应指“旅程”。
3.D and连接意义并列的词,strong意为“坚强的”,四个选项中,brave意为“勇敢的”与之最为对称。
4.A 下文提及“恶劣天气掀翻了她的船。一支船桨断了……”等内容,由此可推知,上文对应表示:这次旅程充满了挑战。
5.C 上文提及“一支船桨断了。40天后,她的手机也坏了。”,下文递进表示:而且她还多次受伤。
6.B 下文提及“有时,她一天划21个小时,却只能前进11英里。”,由此可推知,上文对应表示:风和天气状况让前行变得十分艰难。
7.A 下文提及amazing sunrises and beautiful night skies等,这些都是美好的景象。由此可推知,上文对应用good概括这些事情。
8.D 上文提及“她还看到了许多海洋动物,比如海豚和鲨鱼。”,下文递进表示:甚至有一条飞鱼撞到了她!
9.B 句意:最终,经过97天9小时20分钟,她到达了法属圭亚那。get to意为“到达”,符合语境。
10.A 下文提及“其中一个组织旨在助力女性参与体育运动。”,上文对应表示:她一直在为两个组织筹集资金。
2.B 由上一段中的It was a 4,100-mile trip并结合选项可知,此处对应指“旅程”。
3.D and连接意义并列的词,strong意为“坚强的”,四个选项中,brave意为“勇敢的”与之最为对称。
4.A 下文提及“恶劣天气掀翻了她的船。一支船桨断了……”等内容,由此可推知,上文对应表示:这次旅程充满了挑战。
5.C 上文提及“一支船桨断了。40天后,她的手机也坏了。”,下文递进表示:而且她还多次受伤。
6.B 下文提及“有时,她一天划21个小时,却只能前进11英里。”,由此可推知,上文对应表示:风和天气状况让前行变得十分艰难。
7.A 下文提及amazing sunrises and beautiful night skies等,这些都是美好的景象。由此可推知,上文对应用good概括这些事情。
8.D 上文提及“她还看到了许多海洋动物,比如海豚和鲨鱼。”,下文递进表示:甚至有一条飞鱼撞到了她!
9.B 句意:最终,经过97天9小时20分钟,她到达了法属圭亚那。get to意为“到达”,符合语境。
10.A 下文提及“其中一个组织旨在助力女性参与体育运动。”,上文对应表示:她一直在为两个组织筹集资金。
查看更多完整答案,请扫码查看