第99页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
( ) 1. Where is Mount Qomolangma?
A. In China.
B. In Nepal.
C. Between Nepal and China.
D. Between China and India.
( ) 2. Why is it hard to climb Mount Qomolangma?
A. Because it is very high.
B. Because the weather is very bad.
C. Because the air is very thin.
D. All of the above.
( ) 3. What do people need to do before they climb Mount Qomolangma?
A. They need to rest for many days.
B. They need to eat a lot of food.
C. They need to train hard for many years.
D. They need to buy a lot of clothes.
A. In China.
B. In Nepal.
C. Between Nepal and China.
D. Between China and India.
( ) 2. Why is it hard to climb Mount Qomolangma?
A. Because it is very high.
B. Because the weather is very bad.
C. Because the air is very thin.
D. All of the above.
( ) 3. What do people need to do before they climb Mount Qomolangma?
A. They need to rest for many days.
B. They need to eat a lot of food.
C. They need to train hard for many years.
D. They need to buy a lot of clothes.
答案:
1. C
解析:根据原文“It is in the Himalayas between Nepal and China.”可知珠穆朗玛峰位于尼泊尔和中国之间,选C。
2. D
解析:原文提到“It is very dangerous. The weather... is very bad... the air is very thin. It is hard to breathe.”,A、B、C均是原因,故选D。
3. C
解析:根据“They train hard for many years before they climb the mountain.”可知攀登前需要多年艰苦训练,选C。
解析:根据原文“It is in the Himalayas between Nepal and China.”可知珠穆朗玛峰位于尼泊尔和中国之间,选C。
2. D
解析:原文提到“It is very dangerous. The weather... is very bad... the air is very thin. It is hard to breathe.”,A、B、C均是原因,故选D。
3. C
解析:根据“They train hard for many years before they climb the mountain.”可知攀登前需要多年艰苦训练,选C。
五、书面表达
假如你是李华,今年五一劳动节你和你父母坐火车一起去了北京游玩。请你根据下表中的提示内容,用英语写一篇日记。
日期5月1日 天气晴朗
行程:上午:游览天安门广场和故宫 中午:在一家餐馆吃牛肉面 下午:参观名胜古迹——长城
感受:虽然有点累,但是很开心
要求:1. 短文须包含以上信息,可作适当发挥;2. 不少于70个词;3. 文中不得出现真实的人名和校名等相关信息。
May 1st
________
假如你是李华,今年五一劳动节你和你父母坐火车一起去了北京游玩。请你根据下表中的提示内容,用英语写一篇日记。
日期5月1日 天气晴朗
行程:上午:游览天安门广场和故宫 中午:在一家餐馆吃牛肉面 下午:参观名胜古迹——长城
感受:虽然有点累,但是很开心
要求:1. 短文须包含以上信息,可作适当发挥;2. 不少于70个词;3. 文中不得出现真实的人名和校名等相关信息。
May 1st
________
答案:
May 1st
Today is May 1st, Labor Day. The weather was sunny and warm. I went to Beijing with my parents by train for a trip. In the morning, we visited Tian'anmen Square and the Palace Museum. The Palace Museum was so grand that I was deeply impressed. At noon, we ate beef noodles in a restaurant. They were delicious. In the afternoon, we visited the Great Wall, which is a famous place of interest. It was really long and amazing. Although I felt a little tired after the whole day's trip, I was very happy. I had a wonderful time in Beijing.
解析:日记格式正确,包含日期、天气、行程(上午、中午、下午)和感受,符合字数要求,无真实人名校名,内容完整连贯。
Today is May 1st, Labor Day. The weather was sunny and warm. I went to Beijing with my parents by train for a trip. In the morning, we visited Tian'anmen Square and the Palace Museum. The Palace Museum was so grand that I was deeply impressed. At noon, we ate beef noodles in a restaurant. They were delicious. In the afternoon, we visited the Great Wall, which is a famous place of interest. It was really long and amazing. Although I felt a little tired after the whole day's trip, I was very happy. I had a wonderful time in Beijing.
解析:日记格式正确,包含日期、天气、行程(上午、中午、下午)和感受,符合字数要求,无真实人名校名,内容完整连贯。
查看更多完整答案,请扫码查看