第11页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
( )6. Which word has the different number of syllables?
A. balcony
B. beautiful
C. certainly
D. city
( )7. Usually, there are ______ days in a year.
A. three hundreds and sixty five
B. three hundred and sixty five
C. three hundred and sixty-five
D. three hundred sixty-five
( )8. They are reading ______ lesson on page ______.
A. 13;13
B. 13;13th
C. the 13th;13
D. the 13th;13th
( )9. Life in the countryside is quite ______ that in modern cities.
A. the same
B. different from
C. full of
D. far from
( )10. —Would you like to visit the Art Museum with me this weekend?
—______. I didn't go out these days. I can't wait.
A. Sorry, I can't
B. Certainly not
C. I have no idea
D. Sure, I'd love to
A. balcony
B. beautiful
C. certainly
D. city
( )7. Usually, there are ______ days in a year.
A. three hundreds and sixty five
B. three hundred and sixty five
C. three hundred and sixty-five
D. three hundred sixty-five
( )8. They are reading ______ lesson on page ______.
A. 13;13
B. 13;13th
C. the 13th;13
D. the 13th;13th
( )9. Life in the countryside is quite ______ that in modern cities.
A. the same
B. different from
C. full of
D. far from
( )10. —Would you like to visit the Art Museum with me this weekend?
—______. I didn't go out these days. I can't wait.
A. Sorry, I can't
B. Certainly not
C. I have no idea
D. Sure, I'd love to
答案:
6. D
解析:A. balcony(/'bælkəni/,3个音节);B. beautiful(/'bjuːtɪfl/,3个音节);C. certainly(/'sɜːtnli/,3个音节);D. city(/'sɪti/,2个音节),故选D。
7. C
解析:“365天”用three hundred and sixty-five days,hundred前有数字用单数,sixty-five用连字符,故选C。
8. C
解析:“第十三课”用the 13th lesson,“第13页”用page 13(基数词),故选C。
9. B
解析:句意:农村生活与现代城市生活大不相同。“与……不同”用different from,故选B。
10. D
解析:根据“I can't wait”可知,愿意去,Sure, I'd love to(当然,我很乐意)符合语境,故选D。
解析:A. balcony(/'bælkəni/,3个音节);B. beautiful(/'bjuːtɪfl/,3个音节);C. certainly(/'sɜːtnli/,3个音节);D. city(/'sɪti/,2个音节),故选D。
7. C
解析:“365天”用three hundred and sixty-five days,hundred前有数字用单数,sixty-five用连字符,故选C。
8. C
解析:“第十三课”用the 13th lesson,“第13页”用page 13(基数词),故选C。
9. B
解析:句意:农村生活与现代城市生活大不相同。“与……不同”用different from,故选B。
10. D
解析:根据“I can't wait”可知,愿意去,Sure, I'd love to(当然,我很乐意)符合语境,故选D。
三、阅读理解
Cape Town is one of the three capitals of South Africa. The other two capitals are Pretoria and Bloemfontein. Cape Town is South Africa's most popular city with tourists for its attractions and activities. From the beautiful sights and sunny beaches to great shopping in the city centre, Cape Town has something for everyone.
Adventure(冒险) & Outdoors
For the adventure, outdoors or sports fans, Cape Town has activities such as hiking, climbing and diving(潜水)—all along with a fantastic environment and sunny skies.
Water Sports & Diving
Cape Town's beaches are ideal for water sports. If you are not interested in water sports, try a visit to Boulders Beach. It's part of a conservation area(保护区) for the African penguins. You can walk around on wooden paths and watch the penguins in their natural homes. It's great for swimming and exploring too—if you don't mind coming face-to-face with a penguin or two!
A Few Facts
Cape Town's climate is pleasant. In summer it's about 26℃ (And remember, mid-summer here is January!) and the winter temperatures don't usually fall below 10℃. The population of Cape Town is about 5 million.
( )1. How many capitals does South Africa have?
A. One.
B. Two.
C. Three.
D. Four.
( )2. What can we infer(推断) from the passage?
A. We can't do water sports in Cape Town.
B. You can walk around on wooden paths and watch the sheep.
C. Boulders Beach isn't part of a conservation area for the African penguins.
D. Visitors don't need to take warm clothes if they go to Cape Town in January.
( )3. What is the passage probably taken from?
A. A travel magazine.
B. A sports magazine.
C. A storybook.
D. A science report.
Cape Town is one of the three capitals of South Africa. The other two capitals are Pretoria and Bloemfontein. Cape Town is South Africa's most popular city with tourists for its attractions and activities. From the beautiful sights and sunny beaches to great shopping in the city centre, Cape Town has something for everyone.
Adventure(冒险) & Outdoors
For the adventure, outdoors or sports fans, Cape Town has activities such as hiking, climbing and diving(潜水)—all along with a fantastic environment and sunny skies.
Water Sports & Diving
Cape Town's beaches are ideal for water sports. If you are not interested in water sports, try a visit to Boulders Beach. It's part of a conservation area(保护区) for the African penguins. You can walk around on wooden paths and watch the penguins in their natural homes. It's great for swimming and exploring too—if you don't mind coming face-to-face with a penguin or two!
A Few Facts
Cape Town's climate is pleasant. In summer it's about 26℃ (And remember, mid-summer here is January!) and the winter temperatures don't usually fall below 10℃. The population of Cape Town is about 5 million.
( )1. How many capitals does South Africa have?
A. One.
B. Two.
C. Three.
D. Four.
( )2. What can we infer(推断) from the passage?
A. We can't do water sports in Cape Town.
B. You can walk around on wooden paths and watch the sheep.
C. Boulders Beach isn't part of a conservation area for the African penguins.
D. Visitors don't need to take warm clothes if they go to Cape Town in January.
( )3. What is the passage probably taken from?
A. A travel magazine.
B. A sports magazine.
C. A storybook.
D. A science report.
答案:
1. C
解析:根据“Cape Town is one of the three capitals of South Africa”可知,南非有三个首都,故选C。
2. D
解析:A. 不能在开普敦做水上运动(原文“beaches ideal for water sports”,错);B. 看羊(原文是penguins,错);C. Boulders Beach不是保护区(原文说是,错);D. 1月不用带暖和衣服(原文1月是仲夏,26℃,对),故选D。
3. A
解析:文章介绍开普敦的旅游景点、活动、气候等,最可能来自旅游杂志,故选A。
解析:根据“Cape Town is one of the three capitals of South Africa”可知,南非有三个首都,故选C。
2. D
解析:A. 不能在开普敦做水上运动(原文“beaches ideal for water sports”,错);B. 看羊(原文是penguins,错);C. Boulders Beach不是保护区(原文说是,错);D. 1月不用带暖和衣服(原文1月是仲夏,26℃,对),故选D。
3. A
解析:文章介绍开普敦的旅游景点、活动、气候等,最可能来自旅游杂志,故选A。
四、阅读与回答问题
As the prices of fuel(燃料) and oil(石油) keep going up, the electric cars will become more and more popular in people's life. Many companies spend money in making electric cars now.
Electric cars are different from usual cars. They are powered by batteries(电池). There are different kinds of batteries for different cars. The battery of the car affects how far the car can go. An electric car can go from 50 to about 400 miles at a time. It costs less than the usual car. According to a report, when a usual car goes a mile, it costs about 12 cents. But for an electric car, it only needs about two cents. It saves lots of money.
Electric cars are good for the environment if the batteries get power from nuclear, wind or solar power. But the companies shouldn't use coal to power the batteries of electric cars because it can produce environmental pollution like the usual cars.
1. Why will the electric cars become more and more popular?
2. What does the underlined word "They" in paragraph 2 refer to?
3. How much does an electric car cost when it goes a mile?
4. What should we use to power the batteries of electric cars?
5. What do you think of the electric cars? (请自拟一句话作答)
As the prices of fuel(燃料) and oil(石油) keep going up, the electric cars will become more and more popular in people's life. Many companies spend money in making electric cars now.
Electric cars are different from usual cars. They are powered by batteries(电池). There are different kinds of batteries for different cars. The battery of the car affects how far the car can go. An electric car can go from 50 to about 400 miles at a time. It costs less than the usual car. According to a report, when a usual car goes a mile, it costs about 12 cents. But for an electric car, it only needs about two cents. It saves lots of money.
Electric cars are good for the environment if the batteries get power from nuclear, wind or solar power. But the companies shouldn't use coal to power the batteries of electric cars because it can produce environmental pollution like the usual cars.
1. Why will the electric cars become more and more popular?
2. What does the underlined word "They" in paragraph 2 refer to?
3. How much does an electric car cost when it goes a mile?
4. What should we use to power the batteries of electric cars?
5. What do you think of the electric cars? (请自拟一句话作答)
答案:
1. Because the prices of fuel and oil keep going up.
2. Electric cars.
3. About two cents.
4. Nuclear, wind or solar power.
5. They are cost-saving and environmentally friendly. (答案合理即可)
2. Electric cars.
3. About two cents.
4. Nuclear, wind or solar power.
5. They are cost-saving and environmentally friendly. (答案合理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看