第83页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
二、单项选择
( ) 1. Cheer up, son! You have friends here. You're not ______.
A. alone B. awake C. afraid D. asleep
( ) 2. We shouldn't read books ______ the sun. It's very bad ______ our eyes.
A. in; in B. in; for C. under; of D. under; to
( ) 3. —Would you please ______ the number? I wasn't listening.
—OK. That's 8588676.
A. repair B. repeat C. report D. reply
( ) 4. ______ you raise your feet off the floor? I'd like to see if my pen is under the desk.
A. Must B. Can C. Should D. May
( ) 5. The room is ______ small but very ______.
A. quite; quiet B. quite; quite C. quiet; quite D. quiet; quiet
( ) 6. ______ you afraid of ______ late for class?
A. Are; being B. Do; be C. Are; be D. Do; being
( ) 7. I would be interested to see the pandas in the Wolong Panda Reserve because it allows people ______ closer to them.
A. get B. to get C. getting D. got
( ) 8. —Hi, Jack! I'm just going to the practice for the concert. Are you coming to play your violin?
—______, Carl. I have to finish my report today.
A. You'd better not B. It does not matter C. I'm afraid not D. Don't worry
( ) 1. Cheer up, son! You have friends here. You're not ______.
A. alone B. awake C. afraid D. asleep
( ) 2. We shouldn't read books ______ the sun. It's very bad ______ our eyes.
A. in; in B. in; for C. under; of D. under; to
( ) 3. —Would you please ______ the number? I wasn't listening.
—OK. That's 8588676.
A. repair B. repeat C. report D. reply
( ) 4. ______ you raise your feet off the floor? I'd like to see if my pen is under the desk.
A. Must B. Can C. Should D. May
( ) 5. The room is ______ small but very ______.
A. quite; quiet B. quite; quite C. quiet; quite D. quiet; quiet
( ) 6. ______ you afraid of ______ late for class?
A. Are; being B. Do; be C. Are; be D. Do; being
( ) 7. I would be interested to see the pandas in the Wolong Panda Reserve because it allows people ______ closer to them.
A. get B. to get C. getting D. got
( ) 8. —Hi, Jack! I'm just going to the practice for the concert. Are you coming to play your violin?
—______, Carl. I have to finish my report today.
A. You'd better not B. It does not matter C. I'm afraid not D. Don't worry
答案:
1. A
解析:"You have friends here"(你这里有朋友)说明"你不孤单","alone"(孤单的)符合语境,故选A。
2. B
解析:"in the sun"(在阳光下)是固定搭配;"be bad for"(对……有害)是固定搭配,意为"对眼睛有害",故选B。
3. B
解析:由"I wasn't listening"(我没在听)可知,请求"重复号码","repeat"(重复)符合语境,故选B。
4. B
解析:"Can you...?"意为"你能……吗?",表示请求,符合"你能把脚抬离地板吗"的语境,故选B。
5. A
解析:"quite"(相当)修饰形容词"small"(小的);"quiet"(安静的)作表语,符合"房间相当小但很安静"的语境,故选A。
6. A
解析:"be afraid of doing sth."意为"害怕做某事",主语"you"对应的be动词是"Are","being late"(迟到)是动名词短语,故选A。
7. B
解析:"allow sb. to do sth."是固定搭配,意为"允许某人做某事",故选B。
8. C
解析:由"I have to finish my report today"(今天必须完成报告)可知,不能去,"I'm afraid not"(恐怕不行)符合语境,故选C。
解析:"You have friends here"(你这里有朋友)说明"你不孤单","alone"(孤单的)符合语境,故选A。
2. B
解析:"in the sun"(在阳光下)是固定搭配;"be bad for"(对……有害)是固定搭配,意为"对眼睛有害",故选B。
3. B
解析:由"I wasn't listening"(我没在听)可知,请求"重复号码","repeat"(重复)符合语境,故选B。
4. B
解析:"Can you...?"意为"你能……吗?",表示请求,符合"你能把脚抬离地板吗"的语境,故选B。
5. A
解析:"quite"(相当)修饰形容词"small"(小的);"quiet"(安静的)作表语,符合"房间相当小但很安静"的语境,故选A。
6. A
解析:"be afraid of doing sth."意为"害怕做某事",主语"you"对应的be动词是"Are","being late"(迟到)是动名词短语,故选A。
7. B
解析:"allow sb. to do sth."是固定搭配,意为"允许某人做某事",故选B。
8. C
解析:由"I have to finish my report today"(今天必须完成报告)可知,不能去,"I'm afraid not"(恐怕不行)符合语境,故选C。
三、阅读与回答问题(每题答案不超过5个词)
Dear Mary,
Thank you for your last letter. I'm happy to know that you will spend your holiday in Hawaii (夏威夷) this summer. You said you wanted to know something about Hawaii.
Hawaii has always been a magic (有魔力的) name to people who like travelling because of the scenery. People from all over the world dream of seeing the beautiful islands. It's always one of their dreams to watch the sun going down. At weekends, my family and I often watch the sunset at the seaside. It's really exciting.
Hawaii is a fun place to go. Long long ago, the first people went to Hawaii in a small boat. They found the place quite beautiful. But it was difficult for travellers to go to Hawaii at that time. And there were no big hotels like the ones today. Now things have changed. Lots of nice big hotels have been built in recent years. However, the nice view in Hawaii hasn't changed much. In the morning, many visitors often take a walk along the water. At night, they get together to hold parties, chatting and dancing.
Now, you see Hawaii is really a good place to visit. I'm looking forward to seeing you soon.
Yours,
Kate
1. Where will Mary spend her holiday this summer?
______
2. Why has Hawaii been a magic name to people who like travelling?
______
3. What do Kate and her family often do at the seaside at weekends?
______
4. How did the first people go to Hawaii long long ago?
______
5. Who often gets together to hold parties, chatting and dancing at night?
______
Dear Mary,
Thank you for your last letter. I'm happy to know that you will spend your holiday in Hawaii (夏威夷) this summer. You said you wanted to know something about Hawaii.
Hawaii has always been a magic (有魔力的) name to people who like travelling because of the scenery. People from all over the world dream of seeing the beautiful islands. It's always one of their dreams to watch the sun going down. At weekends, my family and I often watch the sunset at the seaside. It's really exciting.
Hawaii is a fun place to go. Long long ago, the first people went to Hawaii in a small boat. They found the place quite beautiful. But it was difficult for travellers to go to Hawaii at that time. And there were no big hotels like the ones today. Now things have changed. Lots of nice big hotels have been built in recent years. However, the nice view in Hawaii hasn't changed much. In the morning, many visitors often take a walk along the water. At night, they get together to hold parties, chatting and dancing.
Now, you see Hawaii is really a good place to visit. I'm looking forward to seeing you soon.
Yours,
Kate
1. Where will Mary spend her holiday this summer?
______
2. Why has Hawaii been a magic name to people who like travelling?
______
3. What do Kate and her family often do at the seaside at weekends?
______
4. How did the first people go to Hawaii long long ago?
______
5. Who often gets together to hold parties, chatting and dancing at night?
______
答案:
1. In Hawaii.
解析:由第一段"you will spend your holiday in Hawaii this summer"可知答案。
2. Because of the scenery.
解析:由第二段"Hawaii has always been a magic name... because of the scenery"可知答案。
3. Watch the sunset.
解析:由第二段"my family and I often watch the sunset at the seaside"可知答案。
4. In a small boat.
解析:由第三段"Long long ago, the first people went to Hawaii in a small boat"可知答案。
5. Many visitors.
解析:由第三段"At night, they get together to hold parties..."中"they"指代前文"many visitors"可知答案。
解析:由第一段"you will spend your holiday in Hawaii this summer"可知答案。
2. Because of the scenery.
解析:由第二段"Hawaii has always been a magic name... because of the scenery"可知答案。
3. Watch the sunset.
解析:由第二段"my family and I often watch the sunset at the seaside"可知答案。
4. In a small boat.
解析:由第三段"Long long ago, the first people went to Hawaii in a small boat"可知答案。
5. Many visitors.
解析:由第三段"At night, they get together to hold parties..."中"they"指代前文"many visitors"可知答案。
查看更多完整答案,请扫码查看