第31页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
(接第30页阅读理解)
( ) 1. What does the underlined word "complain" in paragraph 1 mean in Chinese?
A. 解释
B. 说明
C. 声明
D. 投诉
( ) 1. What does the underlined word "complain" in paragraph 1 mean in Chinese?
A. 解释
B. 说明
C. 声明
D. 投诉
答案:
D
解析:根据信中内容“抱怨邻居噪音并希望对方解决”,可知complain意为“投诉”,故选D。
解析:根据信中内容“抱怨邻居噪音并希望对方解决”,可知complain意为“投诉”,故选D。
( ) 2. Why do Jack and Jim write this letter?
A. Because they want Mr Green to help them.
B. Because they want Mr Green not to make any noise.
C. Because they want to take part in Mary's party.
D. Because they want to go to school late.
A. Because they want Mr Green to help them.
B. Because they want Mr Green not to make any noise.
C. Because they want to take part in Mary's party.
D. Because they want to go to school late.
答案:
A
解析:根据“We hope you can do something about it”和“We are sure you can help us”,可知写信目的是希望Mr Green帮助他们,故选A。
解析:根据“We hope you can do something about it”和“We are sure you can help us”,可知写信目的是希望Mr Green帮助他们,故选A。
( ) 3. When does Jack usually go to school?
A. At about 6:00 a.m.
B. At about 6:30 a.m.
C. At about 10:00 p.m.
D. At about 12:00 p.m.
A. At about 6:00 a.m.
B. At about 6:30 a.m.
C. At about 10:00 p.m.
D. At about 12:00 p.m.
答案:
B
解析:根据“we have to get up early at about 6:00 a.m. About half an hour later, we must go to school”,6点起床,半小时后即6:30上学,故选B。
解析:根据“we have to get up early at about 6:00 a.m. About half an hour later, we must go to school”,6点起床,半小时后即6:30上学,故选B。
( ) 4. What will Jack and Jim do if Mr Green can't help them?
A. They will be late for school.
B. They will be happy to live here.
C. They will move out of this building.
D. They will have a good time at Mary's party.
A. They will be late for school.
B. They will be happy to live here.
C. They will move out of this building.
D. They will have a good time at Mary's party.
答案:
C
解析:根据“If you can't do anything, maybe we will move out of this building”,可知选C。
解析:根据“If you can't do anything, maybe we will move out of this building”,可知选C。
四、根据短文内容,用方框中所给单词的正确形式填空,使短文完整、正确
good give and possible other help animal for be we
Volunteering takes up our time, energy and even costs money. It can be hard work. So why should we do it? Well, here 1 some reasons.
First, volunteering is good for 2. The world is not perfect. Many people and animals need help. Second, governments try to meet everyone's needs, but it's 3 for them to do all that. Third, if we never help each other and only care about 4, the world will be a sad place. If we work together, we can make life easier and happier. But what can we do?
★ Bring food to hungry people and bring comfort 5 happiness to lonely people.
★ Make neighbourhoods safer and friendlier.
★ Protect wildlife and natural areas; help care for pets and wild 6.
At the same time, it is good for us to do volunteering work 7 our society. We can get many benefits like the following through it.
★ Get important skills and experience.
★ Build confidence and self-esteem(自尊).
★ Feel satisfied after 8 others.
Since volunteering is so good for us, for others and for the whole society, why don't we try our 9 to do it? If every one of us 10 our love to others, the world will become much better!
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
6. ______ 7. ______ 8. ______ 9. ______ 10. ______
good give and possible other help animal for be we
Volunteering takes up our time, energy and even costs money. It can be hard work. So why should we do it? Well, here 1 some reasons.
First, volunteering is good for 2. The world is not perfect. Many people and animals need help. Second, governments try to meet everyone's needs, but it's 3 for them to do all that. Third, if we never help each other and only care about 4, the world will be a sad place. If we work together, we can make life easier and happier. But what can we do?
★ Bring food to hungry people and bring comfort 5 happiness to lonely people.
★ Make neighbourhoods safer and friendlier.
★ Protect wildlife and natural areas; help care for pets and wild 6.
At the same time, it is good for us to do volunteering work 7 our society. We can get many benefits like the following through it.
★ Get important skills and experience.
★ Build confidence and self-esteem(自尊).
★ Feel satisfied after 8 others.
Since volunteering is so good for us, for others and for the whole society, why don't we try our 9 to do it? If every one of us 10 our love to others, the world will become much better!
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
6. ______ 7. ______ 8. ______ 9. ______ 10. ______
答案:
1. are 2. us 3. impossible 4. ourselves 5. and 6. animals 7. for 8. helping 9. best 10. gives
解析:
1. 主语some reasons为复数,here be句型中be动词用are。
2. 介词for后接宾格,we的宾格是us。
3. 结合上下文“政府努力满足需求,但做所有事情是不可能的”,填impossible。
4. “只关心自己”,用反身代词ourselves。
5. comfort和happiness为并列关系,用and连接。
6. wild后接名词复数,animal的复数是animals。
7. “为了社会”,用介词for。
8. after为介词,help用动名词helping。
9. try one's best意为“尽某人最大努力”,good的最高级是best。
10. 主语every one为单数,if条件句中用一般现在时,give的第三人称单数是gives。
解析:
1. 主语some reasons为复数,here be句型中be动词用are。
2. 介词for后接宾格,we的宾格是us。
3. 结合上下文“政府努力满足需求,但做所有事情是不可能的”,填impossible。
4. “只关心自己”,用反身代词ourselves。
5. comfort和happiness为并列关系,用and连接。
6. wild后接名词复数,animal的复数是animals。
7. “为了社会”,用介词for。
8. after为介词,help用动名词helping。
9. try one's best意为“尽某人最大努力”,good的最高级是best。
10. 主语every one为单数,if条件句中用一般现在时,give的第三人称单数是gives。
查看更多完整答案,请扫码查看