第28页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
四、阅读与回答问题(每题答案不超过7个词) New York is a famous city in the world. Now, I'll show you around it. In New York, buses and the underground are very good. If you are planning to use the underground a lot, you should buy an underground ticket for ten journeys(行程) because it's cheaper. But in fact you can go to many places of interest on foot, such as the Empire State Building and Central Park. The New York taxis are comfortable, so you should take a taxi at least once during your visit! There are lots of hotels in New York, but you don't have to pay a lot to stay in the city centre. There are lots of small hotels near Central Park. There are many kinds of food in New York and you shouldn't eat at fast-food restaurants every day. Many people think it is unhealthy. There are good restaurants in Chinatowns. Shopping in New York is fun. There are big shops in it. They're open seven days a week. But be careful when you look at the prices. You have to pay a special 8% tax on everything you buy in New York. There are many places to see in New York—Times Square, the Golden Gate Bridge, etc. And you shouldn't go home without climbing to the top of the Rockefeller Centre to enjoy the view of the city. 1. What does the writer think of the New York taxis?
答案:
Comfortable.
解析:由文中“The New York taxis are comfortable”可知答案为Comfortable.
解析:由文中“The New York taxis are comfortable”可知答案为Comfortable.
2. Where are the good restaurants according to paragraph 3?
答案:
In Chinatowns.
解析:由文中“There are good restaurants in Chinatowns.”可知答案为In Chinatowns.
解析:由文中“There are good restaurants in Chinatowns.”可知答案为In Chinatowns.
3. How often do the big shops open in New York?
答案:
Seven days a week.
解析:由文中“They're open seven days a week.”可知答案为Seven days a week.
解析:由文中“They're open seven days a week.”可知答案为Seven days a week.
4. If the thing is 100 dollars, how much should I pay for it?
答案:
108 dollars.
解析:100美元+8%税=108美元,答案为108 dollars.
解析:100美元+8%税=108美元,答案为108 dollars.
5. Why do many people climb to the top of the Rockefeller Centre?
答案:
To enjoy the view.
解析:由文中“enjoy the view of the city”可知答案为To enjoy the view.
解析:由文中“enjoy the view of the city”可知答案为To enjoy the view.
查看更多完整答案,请扫码查看