2025年新课程示径学案作业设计七年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程示径学案作业设计七年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程示径学案作业设计七年级英语下册译林版》

综合加油站 三、信息还原(七选五)
A: Hello, Tony. What are you busy doing these days?
B: I'm busy exercising. 1
A: What for? You're not heavy.
B: Thank you. But I want to be much fitter.
A: 2
B: At Sunshine Sports Centre. I'm a VIP of it.
A: Wow, cool! I'd like to exercise there too. But I don't know the way there.
B: Don't worry. I can help you.
A: 3
B: Yes. It's about three kilometres from here. 4
A: Which bus should I take?
B: You need to take Bus No. 3 to Renmin Road and walk along that road to the end. Then you can see Sunshine Sports Centre on your left. 5 It's easy to find.
A: Thank you very much.
B: My pleasure!
A. You'd better take a bus.
B. Why do you go there?
C. You know, I want to lose my weight.
D. Is it far from here?
E. It's a wonderful one.
F. Where do you usually do sport?
G. It's between a bank and a theatre.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
答案: 1. C 2. F 3. D 4. A 5. G
解析:
1. A问锻炼原因,C“我想减肥”符合语境。
2. B回答地点“Sunshine Sports Centre”,A的问题应为“Where do you usually do sport?”(F)。
3. B回答“Yes. It's about three kilometres”,A的问题是“Is it far from here?”(D)。
4. A问“Which bus”,B之前应提到“take a bus”(A)。
5. 描述位置,G“在银行和剧院之间”符合“容易找到”的语境。
四、首字母填空
My first home was a beautiful meadow(牧场) with a pond of clear water. There w 1 large trees near the pond. On one side of the meadow was a field and on the other was the house of our m 2 , Farmer Grey. He was a kind and loving master but my mother t 3 me that not all masters were the same.
During the day I ran around the meadow with my mother. At night I l 4 next to her. When it was hot, we stood under the trees by the pond. When it was c 5 , we stayed in a warm shed(棚).
There were six young horses in our meadow. I often played with t 6 and had great fun. But one day my mother whinnied(轻声嘶鸣) to me and said, "The young horses don't have good manners. But you are well-bred(有教养的) and are going to be gentle and g 7 . Now, remember, do your work well and don't bite or kick." I never forgot my mother's a 8 .
One day before I was two years old, something strange h 9 . I was eating grass with the other young horses when we heard the sound of dogs. "They can smell a rabbit," said my mother. Just then a rabbit tried to get through the fence. We heard a scream(尖叫), and that was the e 10 of her.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
6. ______ 7. ______ 8. ______ 9. ______ 10. ______
答案: 1. were 2. master 3. told 4. lay 5. cold 6. them 7. good 8. advice 9. happened 10. end
解析:
1. “there be”句型,“trees”为复数,过去时用“were”。
2. 由“Farmer Grey”及“master”可知指“主人的房子”,填“master”。
3. “told”(告诉),妈妈告诉我不是所有主人都一样。
4. “lay”(躺),lie的过去式,指晚上躺在妈妈旁边。
5. 与“hot”对应,“cold”(冷的),冷的时候待在棚里。
6. “them”指代“six young horses”,和它们玩。
7. 与“gentle”并列,“good”(好的),指有教养、温和善良。
8. “advice”(建议),指妈妈的教导。
9. “happened”(发生),指奇怪的事情发生。
10. “the end of her”(她的结局),兔子尖叫后结束生命。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭