2025年单元双测全优测评卷八年级英语下册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年单元双测全优测评卷八年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第54页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
C(2024.盐城盐城景山中学期中改编)
I was careful to behave as well as possible,topersuade the King to give me my freedom.Lilliputians
soon began to lose their fear of me.They called me the精题详解
Man−Mountain.Sometimes I lay down and let them dance on my
hand,and from time to time children came to play games in my
hair.By now I was able to speak their language well.
ne day the King invited me to watch the regular entertainments,which are greatly enjoyed by him,his family,and his lords and ladies.I was most interested in the rope−dancing.A very thin rope is fixed thirty centimetres above the ground.People who want to become the King's most important officials jump and dance on this rope,and whoever jumps highest without falling gets the best job..Sometimes the King orders his lords to dance on the rope,to show that they can still do it.This sport is,of course,rather dangerous,and there are occasional(偶尔的)deaths as a result.It seems a strange way of choosing officials.
There was another interesting entertainment.The King holds a stick in front of him,and sometimes moves it up and down. ne by one,peoplle come up to him and jump overr the stick or crawl under it.They go on jumping and crawling as the King moves the stick.The winner is the one who jumps and crawls for the longest time,and he receives a blue ribbon(缎带)
to wear round his waist.The second best receives a red ribbon,and the third best gets a green one.Many of the Lilliput lords wear their ribbons proudly at all times.I had certainly never seen entertainment like this in any of the countries I had visited before.
−Taken from Gulliver's Travel
7. Why do people dance on the rope?
A. Because they like dancing.
B. Because they believe that they can jump highest.
C. Because they want to become the king's important officials.
D. Because all of them are proud to wear their ribbons.
8. When do people go on jumping over the stick?
A. While the stick is put on the floor.
B. While the stick is fixed above the ground.
C. While other people are crawling under the stick.
D. While the king is moving the stick.
9. How does Gulliver feel about the games?
A. He likes them very much.
B. He is very good at playing these games.
C. He thinks they are strange and dangerous.
D, He is not interested in them at all.
10. What do Lilliput lords think of their ribbons?
A. They are proud to have their ribbons.
B. They are not interested in the ribbons.
C. They have never seen such an entertainment before.
D. They are afraid of being dead.
I was careful to behave as well as possible,topersuade the King to give me my freedom.Lilliputians
soon began to lose their fear of me.They called me the精题详解
Man−Mountain.Sometimes I lay down and let them dance on my
hand,and from time to time children came to play games in my
hair.By now I was able to speak their language well.
ne day the King invited me to watch the regular entertainments,which are greatly enjoyed by him,his family,and his lords and ladies.I was most interested in the rope−dancing.A very thin rope is fixed thirty centimetres above the ground.People who want to become the King's most important officials jump and dance on this rope,and whoever jumps highest without falling gets the best job..Sometimes the King orders his lords to dance on the rope,to show that they can still do it.This sport is,of course,rather dangerous,and there are occasional(偶尔的)deaths as a result.It seems a strange way of choosing officials.
There was another interesting entertainment.The King holds a stick in front of him,and sometimes moves it up and down. ne by one,peoplle come up to him and jump overr the stick or crawl under it.They go on jumping and crawling as the King moves the stick.The winner is the one who jumps and crawls for the longest time,and he receives a blue ribbon(缎带)
to wear round his waist.The second best receives a red ribbon,and the third best gets a green one.Many of the Lilliput lords wear their ribbons proudly at all times.I had certainly never seen entertainment like this in any of the countries I had visited before.
−Taken from Gulliver's Travel
7. Why do people dance on the rope?
A. Because they like dancing.
B. Because they believe that they can jump highest.
C. Because they want to become the king's important officials.
D. Because all of them are proud to wear their ribbons.
8. When do people go on jumping over the stick?
A. While the stick is put on the floor.
B. While the stick is fixed above the ground.
C. While other people are crawling under the stick.
D. While the king is moving the stick.
9. How does Gulliver feel about the games?
A. He likes them very much.
B. He is very good at playing these games.
C. He thinks they are strange and dangerous.
D, He is not interested in them at all.
10. What do Lilliput lords think of their ribbons?
A. They are proud to have their ribbons.
B. They are not interested in the ribbons.
C. They have never seen such an entertainment before.
D. They are afraid of being dead.
答案:
C [文章大意]本文节选自《格列佛游记》的一个片段,主要记叙了“我”观看小人国的娱乐活动的见闻。7.C [解析]细节理解题。根据“People who want to become the King’s most important officials jump and dance on this rope, and whoever jumps highest without falling gets the best job.”可知,想成为国王最重要官员的人就在这根绳子上跳跃和跳舞,谁跳得最高而不摔倒,谁就得到最好的工作。故选C。8.D [解析]细节理解题。根据“They go on jumping and crawling as the King moves the stick.”可知,当国王移动棍子时,他们会继续跳跃和爬行。故选D。
9.C [解析]细节理解题。根据“This sport is, of course, rather dangerous, and there are occasional (偶尔的) deaths as a result.”可知,当然,这项运动相当危险,并且偶尔会导致死亡。故选C。
10.A [解析]细节理解题。根据“Many of the Lilliput lords wear their ribbons proudly at all times.”可知,许多小人国领主始终自豪地佩戴丝带。故选A。
9.C [解析]细节理解题。根据“This sport is, of course, rather dangerous, and there are occasional (偶尔的) deaths as a result.”可知,当然,这项运动相当危险,并且偶尔会导致死亡。故选C。
10.A [解析]细节理解题。根据“Many of the Lilliput lords wear their ribbons proudly at all times.”可知,许多小人国领主始终自豪地佩戴丝带。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看