2025年单元双测全优测评卷八年级英语下册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年单元双测全优测评卷八年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第43页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
C
Hi, guys. Today I’ll introduce a famous children’s book to you. It’s The Tale of Peter Rabbit, written by Beatrix Potter.
Beatrix was born in 1866. She and her brother kept many small animals as pets—rabbits, mice, frogs and even bats! They both liked to draw their pets, but Beatrix liked drawing animals from her own imagination(想象) most. She also loved enjoying and drawing nature when they visited beautiful places like Scotland and the Lake District.
To make some money, Beatrix started drawing cards with animals. She liked writing and illustrating letters too. One day, she wrote a letter to her friend’s son, and told the story of Peter Rabbit with a lot of beautiful pictures. She decided to make the story into a book. The Tale of Peter Rabbit was published in 1902—and it was a great success! She wrote, illustrated and published many more books. She also created dolls, painting books, games and other things according to her characters.
Three years after The Tale of Peter Rabbit was published, Beatrix bought a farm in the Lake District. She learned about farming and bought more farms and land to help protect the landscape(自然景色). She enjoyed country life very much, and was very active in protecting the environment. When Beatrix died, she left almost all her farms and land to the National Trust, an organization which protects historic places and landscapes. You can even visit Hill Top Farm today, which is exactly like it was when Beatrix lived there!
So if you haven’t read The Tale of Peter Rabbit, or other Beatrix Potter’s books, why not visit your local library or bookshop today!
7. 中考新考法 推断段落大意 Paragraph 2 mainly tells us about Beatrix’s ________.
A. hobbies
B. growth
C. family
D. birth
8. What does the underlined word “illustrating” in Paragraph 3 mean?
A. Receiving some answers from.
B. Putting some pictures into.
C. Reading some stories from.
D. Bringing some books to.
9. What can you know about The Tale of Peter Rabbit?
A. It was made on a farm.
B. It was not a success at first.
C. It was published in 1902.
D. It came from Beatrix’s friend.
10. From Paragraph 4, we can infer Beatrix is a(n) ________.
A. environmental lover
B. great volunteer
C. excellent farmer
D. active visitor
Hi, guys. Today I’ll introduce a famous children’s book to you. It’s The Tale of Peter Rabbit, written by Beatrix Potter.
Beatrix was born in 1866. She and her brother kept many small animals as pets—rabbits, mice, frogs and even bats! They both liked to draw their pets, but Beatrix liked drawing animals from her own imagination(想象) most. She also loved enjoying and drawing nature when they visited beautiful places like Scotland and the Lake District.
To make some money, Beatrix started drawing cards with animals. She liked writing and illustrating letters too. One day, she wrote a letter to her friend’s son, and told the story of Peter Rabbit with a lot of beautiful pictures. She decided to make the story into a book. The Tale of Peter Rabbit was published in 1902—and it was a great success! She wrote, illustrated and published many more books. She also created dolls, painting books, games and other things according to her characters.
Three years after The Tale of Peter Rabbit was published, Beatrix bought a farm in the Lake District. She learned about farming and bought more farms and land to help protect the landscape(自然景色). She enjoyed country life very much, and was very active in protecting the environment. When Beatrix died, she left almost all her farms and land to the National Trust, an organization which protects historic places and landscapes. You can even visit Hill Top Farm today, which is exactly like it was when Beatrix lived there!
So if you haven’t read The Tale of Peter Rabbit, or other Beatrix Potter’s books, why not visit your local library or bookshop today!
7. 中考新考法 推断段落大意 Paragraph 2 mainly tells us about Beatrix’s ________.
A. hobbies
B. growth
C. family
D. birth
8. What does the underlined word “illustrating” in Paragraph 3 mean?
A. Receiving some answers from.
B. Putting some pictures into.
C. Reading some stories from.
D. Bringing some books to.
9. What can you know about The Tale of Peter Rabbit?
A. It was made on a farm.
B. It was not a success at first.
C. It was published in 1902.
D. It came from Beatrix’s friend.
10. From Paragraph 4, we can infer Beatrix is a(n) ________.
A. environmental lover
B. great volunteer
C. excellent farmer
D. active visitor
答案:
C [文章大意]本文是一篇记叙文。文章主要介绍了著名的儿童读物《彼得兔的故事》的作者Beatrix Potter的个人经历。
7. A [解析]主旨大意题。根据第二段整段可知,第二段主要介绍了Beatrix和她的哥哥养了许多小动物作为宠物,并且他们都喜欢画宠物,即介绍了Beatrix的爱好。故选A。
8. B [解析]词义猜测题。根据“She liked writing and illustrating letters too. One day, she wrote a letter to her friend's son, and told the story of Peter Rabbit with a lot of beautiful pictures.”可知,有一天,Beatrix给朋友的儿子写了一封信,并用许多美丽的图画讲述了彼得兔的故事,即她喜欢写信并且在上面画插图,可推测illustrating表示“加插图于”,B选项“把一些图片放进去。”与其意思相符。故选B。
9. C [解析]细节理解题。根据“The Tale of Peter Rabbit was published in 1902—and it was a great success!”可知,《彼得兔的故事》出版于1902年,获得了巨大的成功。故选C。
10. A [解析]推理判断题。根据“Three years after The Tale of Peter Rabbit was published, Beatrix bought a farm in the Lake District. She learned about farming and bought more farms and land to help protect the landscape(自然景色). She enjoyed country life very much, and was very active in protecting the environment.”可知,《彼得兔的故事》出版三年后,Beatrix在英格兰湖区买了一个农场,她学习了农业,并购买了更多的农场和土地来帮助保护自然景色,她非常喜欢乡村生活,并且非常积极地保护环境,可推测Beatrix是环保爱好者。故选A。
7. A [解析]主旨大意题。根据第二段整段可知,第二段主要介绍了Beatrix和她的哥哥养了许多小动物作为宠物,并且他们都喜欢画宠物,即介绍了Beatrix的爱好。故选A。
8. B [解析]词义猜测题。根据“She liked writing and illustrating letters too. One day, she wrote a letter to her friend's son, and told the story of Peter Rabbit with a lot of beautiful pictures.”可知,有一天,Beatrix给朋友的儿子写了一封信,并用许多美丽的图画讲述了彼得兔的故事,即她喜欢写信并且在上面画插图,可推测illustrating表示“加插图于”,B选项“把一些图片放进去。”与其意思相符。故选B。
9. C [解析]细节理解题。根据“The Tale of Peter Rabbit was published in 1902—and it was a great success!”可知,《彼得兔的故事》出版于1902年,获得了巨大的成功。故选C。
10. A [解析]推理判断题。根据“Three years after The Tale of Peter Rabbit was published, Beatrix bought a farm in the Lake District. She learned about farming and bought more farms and land to help protect the landscape(自然景色). She enjoyed country life very much, and was very active in protecting the environment.”可知,《彼得兔的故事》出版三年后,Beatrix在英格兰湖区买了一个农场,她学习了农业,并购买了更多的农场和土地来帮助保护自然景色,她非常喜欢乡村生活,并且非常积极地保护环境,可推测Beatrix是环保爱好者。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看