2025年一遍过八年级英语下册冀教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一遍过八年级英语下册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年一遍过八年级英语下册冀教版》

四、根据短文内容,在空白处填入一个适当的单词或括号内单词的正确形式
[2024 石家庄外国语学校三模改编]Jane is a warm - hearted girl. She is only ten years old, 1 ________ she has big ideas of helping other kids.
Jane took part in a winter camp 2 ________ the age of eight. During her stay in the camp, she went to visit some kids in poor areas. After she returned home, she 3 ________(keep) thinking, "How can I help those kids?" One morning Jane saw some 4 ________(child) selling lemon juice to raise money by the street. They wanted to raise money to help. Then she came up with 5 ________ idea.
With the help of her mother, Jane set up the 6 ________(one) lemonade stand (摊位). In a week, it made 52 dollars. Although it was only a little money, she helped 12 kids with it! She felt very 7 ________(excite) when she saw the smiles on their faces. After that, her mother helped 8 ________(she) start a program called Jane's Lemonade for Love. Up till now, she has already raised 9 ________ (many) than 17,000 dollars! She is going to use the money 10 ________ (buy) clothes, toys and books for the poor kids. And she wants to invite her friends to join her.
答案: 1. but
2. at
3. kept
4. children
5. an
6. first
7. excited
8. her
9. more
10. to buy
Huge Yard Sale
Where: 214 US Highway 45 Indian Creek, IL60061
When: Sat., Jun. 17, 2023 10:00 a. m. - 3:00 p. m.
Sun., Jun. 18, 2023 9:00 a. m. - 1:00 p. m.
RAIN OR SHINE NO STREET PARKING
CASH(现金)ONLY
●Special Kobe Bryant Card ……………… $ 85
Kobe Bryant Card goes for several hundred dollars online.
●Sofa ……………………………… $ 75
6ft, light colored, clean and comfortable!
●Schwinn bike ………………………… $ 50Red painted. Small parts may need fixing.
●Computer desk ………………………… $ 30
The blue computer desk with a keyboard tray(托盘).
●Books ……………………………… $ 10 each
The Rainmaker by John Grisham.
The Shadow of Your Smile by Mary Higgins Clark.
Call Me Anna by Patty Duke and Kenneth Turan.
●Pool toy ……………………………… $ 5
Only one! For water party.
1 How long does the sale last during the weekend?
A. For 4 hours.
B. For 5 hours.
C. For 9 hours.
D. For 10 hours.
2 Mr. Franklin wants to choose a gift for his kid. How much should he pay at least?
A. $ 5.B. $ 10.
C. $ 25.D. $ 30.
3 What can we know about the things for sale?
A. The wood sofa is 9 feet long.
B. The red Schwinn bike is broken partly.
C. The computer desk is black.
D. The Kobe Bryant Card costs a hundred dollars.
4 Which sign may appear at the sale?

5 Where is the text most probably from?
A. An email to a friend.
B. An ad from a new store.
C. A notice about selling a yard.
D. A website about a yard sale.

答案: 【解题导语】本文是一则关于庭院拍卖会的广告。
1. C 数字计算题。将文中When部分中的两个时间段相加,可知时间为9个小时。
2. A 细节理解题。根据各个物品的价格可知,最便宜的物品为5美元。
3. B 细节理解题。根据Schwinn bike部分中的"Small parts may need fixing"可知,这辆自行车有些部分坏了。
4. B 推理判断题。本文为一则庭院拍卖会的广告,故B项可能出现在这次拍卖会上。
5. D 文章出处题。通读全文可知,本文是一则关于庭院拍卖会的广告,故D项符合题意。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭