第55页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
五、根据短文内容,在空白处填入一个适当的单词或括号内单词的正确形式
[2024石家庄裕华区二模改编]My mom said that cooking was full of happiness. I knew it was 1 ________ important skill, but I was not interested in it at all. One day, I found an app. There were different 2 ________(kind) of videos in the app. The videos taught people to cook dishes. They were quite 3 ________(use) for beginners. Then I 4 ________(choose) a video and cooked fish. When I finished it, it was 5 ________(exact) what I wanted. It was my 6 ________(one) time to get such a strong feeling of happiness from cooking. Now I can cook 7 ________(many) dishes. It 8 ________(seem) that I have a gift for cooking. I plan to invite my friends 9 ________ my house this weekend. I will show 10 ________(they) my new skill. I hope we will have a good time.
[2024石家庄裕华区二模改编]My mom said that cooking was full of happiness. I knew it was 1 ________ important skill, but I was not interested in it at all. One day, I found an app. There were different 2 ________(kind) of videos in the app. The videos taught people to cook dishes. They were quite 3 ________(use) for beginners. Then I 4 ________(choose) a video and cooked fish. When I finished it, it was 5 ________(exact) what I wanted. It was my 6 ________(one) time to get such a strong feeling of happiness from cooking. Now I can cook 7 ________(many) dishes. It 8 ________(seem) that I have a gift for cooking. I plan to invite my friends 9 ________ my house this weekend. I will show 10 ________(they) my new skill. I hope we will have a good time.
答案:
1 an 2 kinds 3 useful 4 chose 5 exactly
6 first 7 more 8 seems 9 to 10 them
6 first 7 more 8 seems 9 to 10 them
阅读理解 素养:文化意识 话题:传统节日 难度:中 建议用时:6分钟
|多模态语篇·小组汇报|[2024邯郸市第十三中学二模改编]Our English teacher Mrs. Wang let us do an English project — researching the Chinese traditional ▲. Here are two groups' reports about it.

1 [新考法·信息还原题]What word is the best for the ▲?
A. games B. festivals C. foods D. clothes
2 How did Linda's group collect information about the project?
A. By searching the Internet. B. By visiting a museum.
C. By reading books. D. By watching races.
3 What will John's group do next?
A. Make an English video. B. Plan some activities.
C. Make English riddles. D. Buy some zongzi.
|多模态语篇·小组汇报|[2024邯郸市第十三中学二模改编]Our English teacher Mrs. Wang let us do an English project — researching the Chinese traditional ▲. Here are two groups' reports about it.
1 [新考法·信息还原题]What word is the best for the ▲?
A. games B. festivals C. foods D. clothes
2 How did Linda's group collect information about the project?
A. By searching the Internet. B. By visiting a museum.
C. By reading books. D. By watching races.
3 What will John's group do next?
A. Make an English video. B. Plan some activities.
C. Make English riddles. D. Buy some zongzi.
答案:
1 B 信息还原题。根据下文中的"The subject we've chosen is the Lantern Festival"和"We learned about the Dragon Boat Festival"可知,课外实践项目是有关"节日"的。
2 C 细节理解题。根据Linda的汇报中的"We've collected much information about the festival by doing some reading in the library"可知答案。
3 A 细节理解题。根据John的汇报中的"Next, we plan to learn how to make zongzi, and produce an English video to make the festival known by more people around the world"可知,John组下一步要做的是制作一个英文视频,让世界上更多的人了解中国的端午节。
2 C 细节理解题。根据Linda的汇报中的"We've collected much information about the festival by doing some reading in the library"可知答案。
3 A 细节理解题。根据John的汇报中的"Next, we plan to learn how to make zongzi, and produce an English video to make the festival known by more people around the world"可知,John组下一步要做的是制作一个英文视频,让世界上更多的人了解中国的端午节。
查看更多完整答案,请扫码查看