2025年绿色通道45分钟课时作业与单元测评高中英语选择性必修第三册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年绿色通道45分钟课时作业与单元测评高中英语选择性必修第三册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年绿色通道45分钟课时作业与单元测评高中英语选择性必修第三册人教版》

B
(2024·河北唐山高二检测) Spring is coming, and it is time for those about to graduate to look for jobs. Competition is tough, so job seekers must carefully consider their personal choices. Whatever we are wearing, our family and friends may accept us, but the workplace may not.
A high school newspaper editor said it is unfair for companies to discourage visible tattoos (文身), nose rings, or certain dress styles. It is true you can misjudge a book by its cover, yet people do "cover" themselves in order to convey certain messages. What we wear, including tattoos and nose rings, is an expression of who we are. Just as people convey messages about themselves with their appearances, so do companies. Dress standards exist in the business world for a number of reasons, but the main concern is often about what customers accept.
Others may say how to dress is a matter of personal freedom, but for businesses it is more about whether to make or lose money. Most employers do care about the personal appearances of their employees, because those people represent the companies to their customers.
As a hiring manager I am paid to choose the people who would make the best impression on our customers. There are plenty of well - qualified candidates, so it is not wrong to reject someone who might disappoint my customers. Even though I am open - minded, I can't expect all our customers are.
There is nobody to blame but yourself if your set of choices does not match that of your preferred employer. No company should have to change to satisfy a candidate simply because he or she is unwilling to respect its standards, as long as its standards are legal.
4. Which of the following is the newspaper editor's opinion according to Paragraph 2?
A. People's appearances carry messages about themselves.
B. Customers' choices influence dress standards in companies.
C. Candidates with tattoos or nose rings should be fairly - treated.
D. Strange dress styles should not be encouraged in the workplace.
5. What can be inferred from the passage?
A. Candidates have to wear what companies prefer for an interview.
B. What to wear is not a matter of personal choice for companies.
C. Companies sometimes have to change to respect their candidates.
D. Hiring managers make the best impression on their candidates.
6. What's the author's attitude towards strange dress styles in the workplace?
A. Enthusiastic.
B. Negative.
C. Positive.
D. Sympathetic.
7. Which of the following would be the best title for the passage?
A. Employees Matter
B. Personal Choices Matter
C. Appearances Matter
D. Hiring Managers Matter
答案: 4.C 5.B 6.B 7.C
Ⅱ. 七选五
(2025·山东威海高二期末) During your teenage years, your body goes through many changes, and you may or may not like how your body develops. You start forming an image of your body. _1_
You can develop either a positive or negative body image, depending on your mindset.
One of the major contributors of a negative body image is peer pressure. Even if you do not think you are being bullied by your group of friends, you may be laughed at casually about your appearance or you may simply notice that they seem more "perfect" than you. This can have a negative impact on your body image. _2_ Often, an ideal body type is promoted heavily on social networks. Culture may also have a negative impact on one's body image. If your culture values a particular body image, then that would make you unhappy if you don't match it.
A.Your body image is influenced by many factors.|
B.Another major factor is what is shown in the media.|
C.It is simply how you see, think and feel about yourself.|
D.More importantly, there is no such thing as a perfect body.|
E.In general, the key to a positive body image is self - acceptance.|
F.Also, instead of focusing on appearances, learn to value people for who they really are.G. Overfocusing on appearance can stop you from appreciating your other positive qualities.
答案: 1.C 2.B 3.E 4.D 5.F

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭