2025年绿色通道45分钟课时作业与单元测评高中英语选择性必修第三册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年绿色通道45分钟课时作业与单元测评高中英语选择性必修第三册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年绿色通道45分钟课时作业与单元测评高中英语选择性必修第三册人教版》

Ⅴ. 完成句子
1. 我从未遇到过比玛丽更优雅的女孩。(否定词位于句首引起部分倒装)
Never have I met a girl

_more graceful than Mary.
2. 由于所有的工作都是由机器进行, 他们将很快收完庄稼。
With machinery
to do all the work
_, they will soon have got in the crops.
3. 我要是去车站送她了就好了, 但我太忙了。
How I wish I
had seen her off
_ at the station, but I was too busy.
4. 汽车发动了, 这对夫妇开走了。(副词位于句首引起完全倒装)
The car started and
away went the couple
_.
5. 当其他人保持沉默时, 试着第一个表达你的意见。(the + 序数词 + to do)
Just try to
be the first to voice your opinion
_ when others keep silent.
答案: 1.Never have I met a girl
2.to do all the work
3.had seen her off
4.away went the couple
5.be the first to voice your opinion
Ⅰ. 阅读理解
A
There was a giant mirror in my hometown, covering one side of a building that I had to walk past to get to school. The mirror was clean and shiny, and I could see my reflection, shuffling (拖着脚走) without grace. I could therefore see the truth so clearly: however long I spent putting on my makeup or adjusting my outfit to go out, I couldn't see the beautiful me I had imagined.
When I was a teenager, the widespread message that "Everyone can be beautiful" took deep root in my mind. Beauty seemed to be my most important goal. To be beautiful was to have more power over others. It was much more difficult to make a beautiful girl seem foolish than an average - looking one, I thought.
As I grew up, much worse things than not being beautiful happened to me. I was ashamed that at the age of 28, I had to move back home and live with my parents for a whole month because I was too broke to pay the rent. However, the embarrassment I felt at not meeting the standard of beauty never went away. The mirror kept telling me whatever else I am, I will never be a beauty.
After years of trying to be beautiful, now, for the first time, I come to realise that I don't have to be. I'm increasingly convinced of the idea that "Everyone can be beautiful" is not only less important than we might believe, but also quite harmful. I wonder what it would be like to grow up in a world where beauty is not seen as a necessity, but instead a nice thing which some people are born with while others aren't, like a talent for swimming.
It seems that I have spent so much of my life trying to achieve "beauty". Though we're told "Everyone can be beautiful", why should we have to be?
1. What does the underlined word "outfit" in the first paragraph mean?
A. Attitude.
B. Lifestyle.
C. Clothes.
D. Voice.
2. What can we learn about the author from Paragraph 3?
A. Her obsession with her appearance was gone as she grew up.
B. She stopped worrying about her appearance because she became pretty.
C. She still felt embarrassed every time she passed the giant mirror.
D. Her financial trouble kept her from caring about her look anymore.
3. What's the author's purpose in writing this passage?
A. To entertain readers with her mirror - related life story.
B. To teach readers that everyone can be beautiful.
C. To criticise those who think highly of their physical appearance.
D. To convince readers beauty is not a necessity.
答案: 1.C 2.C 3.D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭