第65页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
How old do trees live to be? There is a black willow tree in Marlboro, New Jersey, that is more than one hundred and fifty years old. It started growing before the Civil War. Not only is the Marlboro Tree old, but it's also huge. It's 76 feet tall and more than 19 feet in circumference(the measurement around the trunk of the tree). Five adults would have to hold hands to fully encircle(围绕) the trunk. The Marlboro Tree is the largest black willow in New Jersey and the largest tree in Marlboro. In fact, the New Jersey Forest Service has honored it with “State Champion” because of its size.
Black willow trees usually grow along lakes and streams, where they help prevent erosion(the wearing away of soil by water). Black willows have black skin and are known to have several trunks on one tree. The wood of the tree is light and flexible, so it is often used to make artificial limbs(假肢), flower baskets and furniture.
The Marlboro Tree is also special because it grows in an area where many dinosaur fossils have been found. Because of its unique history, the town has made a special effort to protect the Marlboro Tree for future generations to enjoy.
(
A. Over 130 years. B. Over 140 years. C. Over 150 years. D. Over 160 years.
(
A. old B. expensive C. huge D. tall
(
A. 柔韧的 B. 笔直的 C. 僵硬的 D. 易折断的
(
A. Because it grows in a place where many dinosaur fossils have been found.
B. Because it has been honored with “State Champion” by the government.
C. Because it is protected for future generations to enjoy.
D. Because it is not only tall but also old.
Black willow trees usually grow along lakes and streams, where they help prevent erosion(the wearing away of soil by water). Black willows have black skin and are known to have several trunks on one tree. The wood of the tree is light and flexible, so it is often used to make artificial limbs(假肢), flower baskets and furniture.
The Marlboro Tree is also special because it grows in an area where many dinosaur fossils have been found. Because of its unique history, the town has made a special effort to protect the Marlboro Tree for future generations to enjoy.
(
C
)1. How old is the black willow tree in Marlboro?A. Over 130 years. B. Over 140 years. C. Over 150 years. D. Over 160 years.
(
C
)2. The underlined sentences mainly tell us that the black willow tree is very ______.A. old B. expensive C. huge D. tall
(
A
)3. What does the underlined word “flexible” mean in Chinese?A. 柔韧的 B. 笔直的 C. 僵硬的 D. 易折断的
(
A
)4. Why do people think the Marlboro Tree is special?A. Because it grows in a place where many dinosaur fossils have been found.
B. Because it has been honored with “State Champion” by the government.
C. Because it is protected for future generations to enjoy.
D. Because it is not only tall but also old.
答案:
1. C 【解析】细节理解题。由第一段第二句中的“that is more than one hundred and fifty years old”可知,该柳树150多岁了。
2. C 【解析】推理判断题。画线部分不但讲了树特别高,还讲了树特别粗,五个成年人才能合抱。由此推出该树可以称之为“巨大”。huge意为“巨大的”。
3. A 【解析】词义猜测题。由后半句“so it is often used to make artificial limbs,flower baskets and furniture”可知,该树可以被编成花篮等,它应该非常柔韧。
4. A 【解析】细节理解题。由最后一段的第一句“The Marlboro Tree is also special because it grows in an area where many dinosaur fossils have been found.”可知,人们之所以认为该树奇特,是因为它生长在发现恐龙化石的地方。
2. C 【解析】推理判断题。画线部分不但讲了树特别高,还讲了树特别粗,五个成年人才能合抱。由此推出该树可以称之为“巨大”。huge意为“巨大的”。
3. A 【解析】词义猜测题。由后半句“so it is often used to make artificial limbs,flower baskets and furniture”可知,该树可以被编成花篮等,它应该非常柔韧。
4. A 【解析】细节理解题。由最后一段的第一句“The Marlboro Tree is also special because it grows in an area where many dinosaur fossils have been found.”可知,人们之所以认为该树奇特,是因为它生长在发现恐龙化石的地方。
查看更多完整答案,请扫码查看