第11页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
二、阅读理解
In order to make *LearnEnglish Teens* a fun, safe place for teenagers, we have some house rules. Users who break our house rules will be warned and punished by the website.

*LearnEnglish Teens* welcomes English learners between the ages of 13 and 17. If you are under 13, please go to *LearnEnglish Kids*. If you are 18 or over, please go to *LearnEnglish*.
(
A. use only one language
B. make friends
C. have over one account
D. say their opinions
(
A. *LearnEnglish Teens*.
B. *LearnEnglish Kids*.
C. *LearnEnglish*.
D. *LearnEnglish Adults*.
(
A. *LearnEnglish Teens* is for teenagers in America.
B. It's safe for users to share their accounts with others.
C. If possible, meet some good friends from the website in person.
D. It's OK to use others' ideas if you explain where they're from.
In order to make *LearnEnglish Teens* a fun, safe place for teenagers, we have some house rules. Users who break our house rules will be warned and punished by the website.
*LearnEnglish Teens* welcomes English learners between the ages of 13 and 17. If you are under 13, please go to *LearnEnglish Kids*. If you are 18 or over, please go to *LearnEnglish*.
(
C
)1. Teenagers are NOT allowed to ______ on *LearnEnglish Teens*.A. use only one language
B. make friends
C. have over one account
D. say their opinions
(
B
)2. If Amy is a primary school student, which of the following should she visit?A. *LearnEnglish Teens*.
B. *LearnEnglish Kids*.
C. *LearnEnglish*.
D. *LearnEnglish Adults*.
(
D
)3. Which of the following is TRUE?A. *LearnEnglish Teens* is for teenagers in America.
B. It's safe for users to share their accounts with others.
C. If possible, meet some good friends from the website in person.
D. It's OK to use others' ideas if you explain where they're from.
答案:
1.C 【解析】细节理解题。由Dos栏最后一条可知,只允许有一个账号并且要对此负责。故选C。
2.B 【解析】细节理解题。由Don'ts栏最后一段可知,如果是小学生,即小于13岁,可以去Learn English Kids学习。故选B。
3.D 【解析】推理判断题。由Don'ts栏最后一句可知,不要未注明出处就复制他人想法,与D相符,故选D。
2.B 【解析】细节理解题。由Don'ts栏最后一段可知,如果是小学生,即小于13岁,可以去Learn English Kids学习。故选B。
3.D 【解析】推理判断题。由Don'ts栏最后一句可知,不要未注明出处就复制他人想法,与D相符,故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看