第95页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
一、完形填空
One day, I was walking around in a big store. Suddenly I saw a 1 talking to a boy about 5 years old. “I'm sorry, but you don't have enough money to buy this doll,” the man said.
The little boy 2 me and asked, “Uncle, are you sure I don't have enough money?”
I counted his money, “I'm sorry, but it's not enough. ” Then I asked him who he 3 to give this doll to.
“It's the doll that my sister wanted so much. I wanted to give it to her for her 4. I have to give the doll to my mommy so that she can take it to my sister. ” His eyes were so 5 while saying this. “My sister has gone to a better world. Daddy says that Mommy is going to sleep forever very soon too, 6 she can take the doll with her to give it to my sister. ”
My heart 7 stopped. Then he showed me a very nice photo of 8. He then told me, “I want Mommy to take my 9 with her so my sister won't forget me. ”
Then he looked again at the doll very 10. I quickly reached for my wallet and suggested that we count the money again. I added some money to his, 11 him seeing.
Excitedly, the little boy said, “Now I have enough money!”
I went home and couldn't forget it. Then I 12 a local newspaper article two days ago. The article 13 a drunk man in a truck, who hit a car with a woman and a girl. The girl died right away, and the mother was left in a 14 state.
Two days later, the young mother 15 forever. I couldn't stop myself crying when I saw the doll and the boy's picture in the newspaper. I felt that my life had been changed forever.
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
One day, I was walking around in a big store. Suddenly I saw a 1 talking to a boy about 5 years old. “I'm sorry, but you don't have enough money to buy this doll,” the man said.
The little boy 2 me and asked, “Uncle, are you sure I don't have enough money?”
I counted his money, “I'm sorry, but it's not enough. ” Then I asked him who he 3 to give this doll to.
“It's the doll that my sister wanted so much. I wanted to give it to her for her 4. I have to give the doll to my mommy so that she can take it to my sister. ” His eyes were so 5 while saying this. “My sister has gone to a better world. Daddy says that Mommy is going to sleep forever very soon too, 6 she can take the doll with her to give it to my sister. ”
My heart 7 stopped. Then he showed me a very nice photo of 8. He then told me, “I want Mommy to take my 9 with her so my sister won't forget me. ”
Then he looked again at the doll very 10. I quickly reached for my wallet and suggested that we count the money again. I added some money to his, 11 him seeing.
Excitedly, the little boy said, “Now I have enough money!”
I went home and couldn't forget it. Then I 12 a local newspaper article two days ago. The article 13 a drunk man in a truck, who hit a car with a woman and a girl. The girl died right away, and the mother was left in a 14 state.
Two days later, the young mother 15 forever. I couldn't stop myself crying when I saw the doll and the boy's picture in the newspaper. I felt that my life had been changed forever.
(
D
)1. A. father B. stranger C. customer D. salesman(
B
)2. A. moved B. noticed C. forced D. directed(
A
)3. A. wished B. failed C. hurried D. preferred(
C
)4. A. hobby B. prize C. birthday D. collection(
A
)5. A. sad B. angry C. crazy D. strict(
D
)6. A. though B. but C. because D. so(
B
)7. A. fully B. nearly C. slowly D. wildly(
C
)8. A. itself B. myself C. himself D. herself(
B
)9. A. life B. photo C. heart D. smile(
A
)10. A. quietly B. politely C. exactly D. proudly(
D
)11. A. by B. over C. through D. without(
D
)12. A. wrote B. missed C. designed D. remembered(
B
)13. A. praised B. mentioned C. protected D. separated(
C
)14. A. free B. helpful C. dangerous D. comfortable(
A
)15. A. fell asleep B. came back C. got lost D. grew up
答案:
1. D 【解析】句意:突然我看到一个售货员正在和一个大约5岁的男孩讲话。根据上句中的“in a big store”和下句中的“I'm sorry,but you don't have enough money to buy this doll”可知,应选D。
2. B 【解析】句意:小男孩注意到我,然后问我:“叔叔,你确定我没有足够的钱吗?”根据上下文可知,此处应表示小男孩注意到“我”了。故选B。
3. A 【解析】句意:然后我问他希望把布娃娃送给谁。根据句意可知,B,C,D都不符合句意。故选A。
4. C 【解析】句意:我想把它送给我妹妹作为她的生日礼物。hobby 爱好;prize 奖励;birthday 生日;collection 收藏品。根据句意可知,应该选C。
5. A 【解析】句意:当他说话时,眼睛里充满着伤心。根据上句中的“I have to give the doll to my mommy so that she can take it to my sister.”及下句“My sister has gone to a better world. Daddy says that Mommy is going to sleep forever very soon too”可知,应该选A。
6. D 【解析】句意:爸爸说妈妈很快也要永久睡着了,所以她可以把这个布娃娃带给我的妹妹。根据上下句的句意可知,这里应表示结果。故选D。
7. B 【解析】句意:我的心跳差点停止了。fully 完全地;nearly 几乎;slowly 缓慢地;wildly 疯狂地。根据上下文的理解可知,作者被深深地震撼到了。故选B。
8. C 【解析】句意:然后,他给我看了他自己的一张很好的照片。根据下句可知,应该选C。
9. B 【解析】句意:我想让我妈妈带着我的照片,这样我的妹妹就不会忘记我了。根据上句中的“a very nice photo of...”可知,答案应该选B。
10. A 【解析】句意:然后他又非常安静地看了看这个布娃娃。quietly 安静地;politely 礼貌地;exactly 确切地;proudly 自豪地。根据上文可知,小男孩很想买下这个布娃娃,所以对于这个布娃娃他是非常爱惜的,故选A。
11. D 【解析】句意:趁他不注意,我加了一些钱在他的钱里面。根据句意可知,应该选D。
12. D 【解析】句意:后来,我想起两天前当地报纸上的一篇文章。根据下句交代的文章内容可知,应该选D。
13. B 【解析】句意:文章提到一名酒驾的卡车司机撞了一辆载有一个女人和一个女孩的汽车。根据句意可知,应该选B。
14. C 【解析】句意:女孩当场死亡,女孩的妈妈处于危险状态。根据上下文可知,应该选C。
15. A 【解析】句意:两天后,这个年轻的妈妈永远睡着了,即去世了。根据上下文可知,应该选A。
2. B 【解析】句意:小男孩注意到我,然后问我:“叔叔,你确定我没有足够的钱吗?”根据上下文可知,此处应表示小男孩注意到“我”了。故选B。
3. A 【解析】句意:然后我问他希望把布娃娃送给谁。根据句意可知,B,C,D都不符合句意。故选A。
4. C 【解析】句意:我想把它送给我妹妹作为她的生日礼物。hobby 爱好;prize 奖励;birthday 生日;collection 收藏品。根据句意可知,应该选C。
5. A 【解析】句意:当他说话时,眼睛里充满着伤心。根据上句中的“I have to give the doll to my mommy so that she can take it to my sister.”及下句“My sister has gone to a better world. Daddy says that Mommy is going to sleep forever very soon too”可知,应该选A。
6. D 【解析】句意:爸爸说妈妈很快也要永久睡着了,所以她可以把这个布娃娃带给我的妹妹。根据上下句的句意可知,这里应表示结果。故选D。
7. B 【解析】句意:我的心跳差点停止了。fully 完全地;nearly 几乎;slowly 缓慢地;wildly 疯狂地。根据上下文的理解可知,作者被深深地震撼到了。故选B。
8. C 【解析】句意:然后,他给我看了他自己的一张很好的照片。根据下句可知,应该选C。
9. B 【解析】句意:我想让我妈妈带着我的照片,这样我的妹妹就不会忘记我了。根据上句中的“a very nice photo of...”可知,答案应该选B。
10. A 【解析】句意:然后他又非常安静地看了看这个布娃娃。quietly 安静地;politely 礼貌地;exactly 确切地;proudly 自豪地。根据上文可知,小男孩很想买下这个布娃娃,所以对于这个布娃娃他是非常爱惜的,故选A。
11. D 【解析】句意:趁他不注意,我加了一些钱在他的钱里面。根据句意可知,应该选D。
12. D 【解析】句意:后来,我想起两天前当地报纸上的一篇文章。根据下句交代的文章内容可知,应该选D。
13. B 【解析】句意:文章提到一名酒驾的卡车司机撞了一辆载有一个女人和一个女孩的汽车。根据句意可知,应该选B。
14. C 【解析】句意:女孩当场死亡,女孩的妈妈处于危险状态。根据上下文可知,应该选C。
15. A 【解析】句意:两天后,这个年轻的妈妈永远睡着了,即去世了。根据上下文可知,应该选A。
查看更多完整答案,请扫码查看