2025年全优方案组合训练九年级英语全一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全优方案组合训练九年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全优方案组合训练九年级英语全一册人教版》

二、阅读理解
Summer English at St Clare’s, Oxford
We offer holiday courses for teenagers in Oxford. You can improve your English, enjoy great trips and activities and make new friends of your own age.
Telephone: 01865 552031
Website: <http://www.stclares.ac.uk>
Ages: Young children (9 ~ 12), Teenagers (13 ~ 17)
Creative Arts Summer School
Designed for young students with a great interest in painting, providing them with an exciting experience to explore (探索) creative pathways and develop skills for the future.
Telephone: 01202 363831
Website: <http://aub.ac.uk>
Ages: Teenagers (14 ~ 15)
XUK Activity Summer Camp
Beautiful setting! Fantastic activities! Friendly and experienced staff (员工)! Activities include adventure, sports, drama (戏剧) and more!
Telephone: 020 8371 9686
Website: <http://xukcamps.com>
Ages: Teenagers (13 ~ 17)
YMT’s Musical Theater Summer Camps
YMT’s summer camps are open to anyone aged 6 ~ 17 looking to develop their acting, singing and dancing abilities. Join the UK’s leading music theater company!
Telephone: 020 8563 7725
Website: <http://www.youthmusictheateruk.org>
Ages: Young children (6 ~ 12), Teenagers (13 ~ 17)
(
D
)1. Eightyearold Mike can go to ______ in the summer.
A. XUK Activity Summer Camp
B. Creative Arts Summer School
C. Summer English at St Clare’s, Oxford
D. YMT’s Musical Theater Summer Camps
(
D
)2. What’s special about Summer English at St Clare’s, Oxford?
A. It is open to all ages.
B. It requires creative ideas.
C. It has experienced staff.
D. It offers language courses.
(
D
)3. Where is the passage most probably from?
A. A science report.
B. A school introduction.
C. A shopping poster.
D. A website for teenagers.
答案: 1. D 【解析】推理判断题。根据第四则信息最后一行“Ages:Young children(6~12)”可知,8岁的麦克在夏天可以参加“YMT's Musical Theater Summer Camps”这个活动。
2. D 【解析】推理判断题。根据第一则信息中的“Ages:Young children (9~12), Teenagers (13~17)”可知,第一个活动对参加人员有年龄限制,故A项错误;根据第二则信息中的“creative pathways”可知,B项为第二个活动的特征;根据第三则信息中的“Friendly and experienced staff”可知,C项为第三个活动的特征;根据第一则信息中的“We offer holiday courses for teenagers in Oxford. You can improve your English”可知,第一个活动的特殊之处在于它提供英语课程。
3. D 【解析】推理判断题。根据文章内容可知,文章介绍了青少年可以参加的四项活动,故最可能选自一个为青少年准备的网站。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭