第30页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
Thousands of years ago, Britain was covered by thick forests, home to many animals which no longer live in the United Kingdom. There were wolves and bears, many different kinds of deer and large wild cows. There were less than four million people. They lived in small villages protected by wooden walls from the animals outside.
All this has changed, of course. Now the population of the United Kingdom has increased to sixtyfive million. Threequarters of Britain is covered with fields, towns or cities. Although 25 percent of land is countryside, new methods of farming mean that there are fewer birds and small animals living in fields than ever before. The United Kingdom is one of the few countries in the world that does not have a large wild animal that eats meat. In Scotland there are only 400 wildcats, but these are much smaller than wolves.
Some people would like to change things, however! Some organizations and writers say that Britain needs to become more natural again. They suggest that trees and plants that grew in the UK before towns and cities were built should be allowed to grow again. They even say that large wild animals which have not lived in the UK should be helped to return and live wild. They call this “rewilding”.
Not everyone agrees. In the last twenty years, over one million trees which at first grew in Scotland have been planted and there are plans for more but wild animals? Some people ask if wolves will attack sheep or even humans. They are also angry that rewilding might mean an end to walking in the hills which so many people enjoy. So far there are no wolves or bears in Britain’s forests but soon there might be!
(
A. Because more trees have been planted.
B. Because there are more large wild animals.
C. Because pollution is much worse than before.
D. Because people use new methods of farming.
(
A. Paragraph 1. B. Paragraph 2. C. Paragraph 3. D. Paragraph 4.
(
A. Living closer to nature.
B. Planting more and more trees.
C. Helping large wild animals return.
D. Building more villages and towns.
(
A. Making Britain Wild Again
B. A Trip to Wild Britain
C. An Introduction to Britain
D. Protecting the Environment
All this has changed, of course. Now the population of the United Kingdom has increased to sixtyfive million. Threequarters of Britain is covered with fields, towns or cities. Although 25 percent of land is countryside, new methods of farming mean that there are fewer birds and small animals living in fields than ever before. The United Kingdom is one of the few countries in the world that does not have a large wild animal that eats meat. In Scotland there are only 400 wildcats, but these are much smaller than wolves.
Some people would like to change things, however! Some organizations and writers say that Britain needs to become more natural again. They suggest that trees and plants that grew in the UK before towns and cities were built should be allowed to grow again. They even say that large wild animals which have not lived in the UK should be helped to return and live wild. They call this “rewilding”.
Not everyone agrees. In the last twenty years, over one million trees which at first grew in Scotland have been planted and there are plans for more but wild animals? Some people ask if wolves will attack sheep or even humans. They are also angry that rewilding might mean an end to walking in the hills which so many people enjoy. So far there are no wolves or bears in Britain’s forests but soon there might be!
(
D
)1. Why are there fewer birds and small animals in fields in the UK?A. Because more trees have been planted.
B. Because there are more large wild animals.
C. Because pollution is much worse than before.
D. Because people use new methods of farming.
(
C
)2. Which paragraph gives opinions from “rewilding” supporters?A. Paragraph 1. B. Paragraph 2. C. Paragraph 3. D. Paragraph 4.
(
C
)3. What are some people against?A. Living closer to nature.
B. Planting more and more trees.
C. Helping large wild animals return.
D. Building more villages and towns.
(
A
)4. Which is the best title for the passage?A. Making Britain Wild Again
B. A Trip to Wild Britain
C. An Introduction to Britain
D. Protecting the Environment
答案:
1. D 【解析】细节理解题。根据第二段中的“... new methods of farming mean that there are fewer birds and small animals living in fields than ever before.”可知,应选D。
2. C 【解析】推理判断题。根据第三段的描述可知,该段列举的是支持“再野化”的人的观点,故选C。
3. C 【解析】推理判断题。根据第四段中的“Some people ask if wolves will attack sheep or even humans.”可推断,一些人反对“帮助大型野生动物回归”,故选C。
4. A 【解析】主旨大意题。本文主要介绍了英国野生动物数量减少的现状,以及人们对“再野化”的不同观点。由此可知,A项最适合做本文的标题。
2. C 【解析】推理判断题。根据第三段的描述可知,该段列举的是支持“再野化”的人的观点,故选C。
3. C 【解析】推理判断题。根据第四段中的“Some people ask if wolves will attack sheep or even humans.”可推断,一些人反对“帮助大型野生动物回归”,故选C。
4. A 【解析】主旨大意题。本文主要介绍了英国野生动物数量减少的现状,以及人们对“再野化”的不同观点。由此可知,A项最适合做本文的标题。
查看更多完整答案,请扫码查看