第66页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
三、任务型阅读
阅读下面短文,完成短文后面的问题。
Shopping online is quite common today. Many people have been used to shopping through the Internet. They love to surf the websites because they think it saves them a lot of time and money and they can buy things at home instead of going to the shop. Smartphones make it convenient to go shopping online.
Both men and women take a great interest in shopping online. However, it's interesting that shopping online isn't the same for men as it is for women. Men go shopping online because they need something. Most of them simply know what they want. They can decide what to buy before shopping online. For women, it's different. Most of them go shopping online not because they need something. They just go to “have a look around”. They want to enjoy the pleasure of shopping online.
With the development of technology, selling things online today is a symbol of fashion. More and more people begin to sell things online. They almost sell everything. Farmers sell fruit and vegetables they plant. Fishermen sell seafood they have caught. Have you imagined being a seller online in the near future?
1. How do many people like to go shopping nowadays?
2. Who are clear about what to buy before shopping online?
3. What's the purpose for most women to go shopping online?
4. What makes selling things online a symbol of fashion?
5. Will selling things online be more popular in the future?
阅读下面短文,完成短文后面的问题。
Shopping online is quite common today. Many people have been used to shopping through the Internet. They love to surf the websites because they think it saves them a lot of time and money and they can buy things at home instead of going to the shop. Smartphones make it convenient to go shopping online.
Both men and women take a great interest in shopping online. However, it's interesting that shopping online isn't the same for men as it is for women. Men go shopping online because they need something. Most of them simply know what they want. They can decide what to buy before shopping online. For women, it's different. Most of them go shopping online not because they need something. They just go to “have a look around”. They want to enjoy the pleasure of shopping online.
With the development of technology, selling things online today is a symbol of fashion. More and more people begin to sell things online. They almost sell everything. Farmers sell fruit and vegetables they plant. Fishermen sell seafood they have caught. Have you imagined being a seller online in the near future?
1. How do many people like to go shopping nowadays?
Online/Through the Internet.
2. Who are clear about what to buy before shopping online?
Most men.
3. What's the purpose for most women to go shopping online?
They want to enjoy the pleasure of shopping online.
4. What makes selling things online a symbol of fashion?
The development of technology.
5. Will selling things online be more popular in the future?
Yes,it will.
答案:
1. Online/Through the Internet. 【解析】根据“Shopping online is quite common today. Many people have been used to shopping through the Internet.”可知,如今很多人喜欢在网上购物。
2. Most men. 【解析】根据“Men go shopping online because they need something. Most of them simply know what they want.”可知,大多数男性在网购前就清楚地知道自己想买的东西是什么。
3. They want to enjoy the pleasure of shopping online. 【解析】根据“They want to enjoy the pleasure of shopping online.”可知,大多数女性的网购目的在于享受网购的乐趣。
4. The development of technology. 【解析】根据“With the development of technology,selling things online today is a symbol of fashion.”可知,科技的发展使得如今在网上卖东西成为一种时尚的象征。
5. Yes,it will. 【解析】根据最后一段内容可知,越来越多的人开始在网上卖东西,而且几乎什么东西都可以在网上出售。由此推测,在网上卖东西在未来会更受欢迎。
2. Most men. 【解析】根据“Men go shopping online because they need something. Most of them simply know what they want.”可知,大多数男性在网购前就清楚地知道自己想买的东西是什么。
3. They want to enjoy the pleasure of shopping online. 【解析】根据“They want to enjoy the pleasure of shopping online.”可知,大多数女性的网购目的在于享受网购的乐趣。
4. The development of technology. 【解析】根据“With the development of technology,selling things online today is a symbol of fashion.”可知,科技的发展使得如今在网上卖东西成为一种时尚的象征。
5. Yes,it will. 【解析】根据最后一段内容可知,越来越多的人开始在网上卖东西,而且几乎什么东西都可以在网上出售。由此推测,在网上卖东西在未来会更受欢迎。
查看更多完整答案,请扫码查看