第23页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
三、任务型阅读
阅读下面短文,从文后所给的 A—D 四个选项中选择正确的选项,将其序号填入第 1—4 题,并完成第 5 题。
Never Forget to Say "Thank You"
A young man wanted to find a job after finishing school. (1)______ There were six young people that day but they only wanted one. The interview was very easy. It was only a few minutes' short talk. The six young men all went home. On the morning of the third day, the young man got a text message. It said, "We are sorry to tell you that someone did better than you in the interview. (2)______"
The young man felt very disappointed. (3)______ Later in that afternoon, the young man got another text message. It said, "We are glad to tell you that you can be one of us."
(4)______ The interviewer told him, "That's because of the same message in the morning, only you said 'Thank you'. That was the real test, so only you gave the right answer."
When you feel disappointed, do not forget to say "Thank you" to the one who disappoints you.
A. However, he answered "Thank you all the same" in the text message.
B. One day he came to a big company for it.
C. The young man didn't know why, so he called the company and asked about it.
D. So you can't work in our company.
1. (
2. (
3. (
4. (
5. ______
阅读下面短文,从文后所给的 A—D 四个选项中选择正确的选项,将其序号填入第 1—4 题,并完成第 5 题。
Never Forget to Say "Thank You"
A young man wanted to find a job after finishing school. (1)______ There were six young people that day but they only wanted one. The interview was very easy. It was only a few minutes' short talk. The six young men all went home. On the morning of the third day, the young man got a text message. It said, "We are sorry to tell you that someone did better than you in the interview. (2)______"
The young man felt very disappointed. (3)______ Later in that afternoon, the young man got another text message. It said, "We are glad to tell you that you can be one of us."
(4)______ The interviewer told him, "That's because of the same message in the morning, only you said 'Thank you'. That was the real test, so only you gave the right answer."
When you feel disappointed, do not forget to say "Thank you" to the one who disappoints you.
A. However, he answered "Thank you all the same" in the text message.
B. One day he came to a big company for it.
C. The young man didn't know why, so he called the company and asked about it.
D. So you can't work in our company.
1. (
B
)2. (
D
)3. (
A
)4. (
C
)5. ______
We should never forget to say "Thank you".
答案:
1. B 【解析】上句意为“年轻人毕业后想找工作”,与 B 句“有一天他来到一家大公司求职”相符,故选 B。
2. D 【解析】上句意为“抱歉通知你:在面试中有人比你更出色”,与 D 句“因此你不能在我们公司工作”相符,故选 D。
3. A 【解析】上句意为“年轻人很失望”,与 A 句“但是他仍回复了表示感谢的短信”相符,故选 A。
4. C 【解析】C 句意为“年轻人不知为什么突然被录用,故打电话给公司咨询此事”,与下文“面试官告诉他原因”相符,故选 C。
5. We should never forget to say "Thank you". /We should be polite to others.(答案不唯一)
2. D 【解析】上句意为“抱歉通知你:在面试中有人比你更出色”,与 D 句“因此你不能在我们公司工作”相符,故选 D。
3. A 【解析】上句意为“年轻人很失望”,与 A 句“但是他仍回复了表示感谢的短信”相符,故选 A。
4. C 【解析】C 句意为“年轻人不知为什么突然被录用,故打电话给公司咨询此事”,与下文“面试官告诉他原因”相符,故选 C。
5. We should never forget to say "Thank you". /We should be polite to others.(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看