第38页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
Clara Daly was sitting on an Alaska Airlines flight from Boston to Los Angeles when she heard a worried voice over the loudspeaker:“Does anyone on board know American Sign Language?”
Clara,15 at the time,pressed the call button. An air hostess came by and explained the situation. “We have a passenger on the plane who’s blind and deaf,”she said. The passenger seemed to want something,but he was traveling alone and the air hostesses couldn’t understand what he needed.
Clara had been studying ASL for the past year to help blind and deaf people and she knew she’d be able to finger spell into the man’s palm. So she rose from her seat,walked toward the front of the plane,and knelt by the seat of Tim Cook,then 64. Gently taking his hand,she signed,“How are you? Are you OK?”Cook asked for some water.
When it arrived,Clara returned to her seat. She came by again a bit later because he wanted to know the time. On her third visit,she stopped and stayed for a while.
“He didn’t need anything. He was lonely and wanted to talk,”Clara said.
So for the next hour,she talked about her family and her plans for the future. Cook told Clara how he had become blind over time and shared stories of his days as a traveling salesman. Even though he couldn’t see her,she “looked attentively at his face with such kindness,”a passenger reported.
“Clara was amazing,”an air hostess told Alaska Airlines in an interview. “You could tell Cook was very excited to have someone he could speak to,and she was such an angel.”
Cook’s reply:“Best trip I’ve ever had.”
(
A. They had a very difficult passenger.
B. They couldn’t understand the passenger.
C. They didn’t know the passenger’s name.
D. They didn’t have what the passenger wanted.
(
A. Because she happened to learn some ASL.
B. Because she had helped people like Cook.
C. Because she thought she might know Cook.
D. Because her grandfather had the same problem.
(

(
A. Because he was hungry and thirsty.
B. Because he needed someone to talk to.
C. Because he was afraid of taking planes.
D. Because he was interested in Clara’s story.
(
A. Brave and clever.
B. Beautiful and lovely.
C. Patient and caring.
D. Outgoing and friendly.
Clara,15 at the time,pressed the call button. An air hostess came by and explained the situation. “We have a passenger on the plane who’s blind and deaf,”she said. The passenger seemed to want something,but he was traveling alone and the air hostesses couldn’t understand what he needed.
Clara had been studying ASL for the past year to help blind and deaf people and she knew she’d be able to finger spell into the man’s palm. So she rose from her seat,walked toward the front of the plane,and knelt by the seat of Tim Cook,then 64. Gently taking his hand,she signed,“How are you? Are you OK?”Cook asked for some water.
When it arrived,Clara returned to her seat. She came by again a bit later because he wanted to know the time. On her third visit,she stopped and stayed for a while.
“He didn’t need anything. He was lonely and wanted to talk,”Clara said.
So for the next hour,she talked about her family and her plans for the future. Cook told Clara how he had become blind over time and shared stories of his days as a traveling salesman. Even though he couldn’t see her,she “looked attentively at his face with such kindness,”a passenger reported.
“Clara was amazing,”an air hostess told Alaska Airlines in an interview. “You could tell Cook was very excited to have someone he could speak to,and she was such an angel.”
Cook’s reply:“Best trip I’ve ever had.”
(
B
)1. What was the air hostesses’ problem?A. They had a very difficult passenger.
B. They couldn’t understand the passenger.
C. They didn’t know the passenger’s name.
D. They didn’t have what the passenger wanted.
(
A
)2. Why did Clara Daly believe she could help?A. Because she happened to learn some ASL.
B. Because she had helped people like Cook.
C. Because she thought she might know Cook.
D. Because her grandfather had the same problem.
(
A
)3. Into which did Clara Daly finger spell with Tim Cook?(
B
)4. Why did Tim Cook keep asking for service?A. Because he was hungry and thirsty.
B. Because he needed someone to talk to.
C. Because he was afraid of taking planes.
D. Because he was interested in Clara’s story.
(
C
)5. Which of the following words best describe Clara Daly?A. Brave and clever.
B. Beautiful and lovely.
C. Patient and caring.
D. Outgoing and friendly.
答案:
1. B【解析】细节理解题。第二段结尾处提到了“...the air hostesses couldn't understand what he needed”,这里的“he”代指的是“the passenger”,由此可知,女乘务员的烦恼是她们无法理解那位乘客,故选B。
2. A【解析】细节理解题。根据第三段中的“Clara had been studying ASL for the past year to help blind and deaf people and she knew she'd be able to finger spell into the man's palm.”可知,应选A。
3. A【解析】推理判断题。根据第三段中的“Gently taking his hand,she signed...”可推断,克拉拉·戴利用手指在蒂姆·库克的手上写字,故选A。
4. B【解析】细节理解题。根据第五段中克拉拉的解释“He didn't need anything. He was lonely and wanted to talk.”可知,他不断地请求服务,是因为他觉得孤独,想找人和他说说话,故选B。
5. C【解析】推理判断题。通读全文可知,克拉拉·戴利是个耐心又体贴的人,故选C。
2. A【解析】细节理解题。根据第三段中的“Clara had been studying ASL for the past year to help blind and deaf people and she knew she'd be able to finger spell into the man's palm.”可知,应选A。
3. A【解析】推理判断题。根据第三段中的“Gently taking his hand,she signed...”可推断,克拉拉·戴利用手指在蒂姆·库克的手上写字,故选A。
4. B【解析】细节理解题。根据第五段中克拉拉的解释“He didn't need anything. He was lonely and wanted to talk.”可知,他不断地请求服务,是因为他觉得孤独,想找人和他说说话,故选B。
5. C【解析】推理判断题。通读全文可知,克拉拉·戴利是个耐心又体贴的人,故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看