第71页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
( )9. Valentina is good at English. I think it's easy ______ her ______ English well.
A. for;to learn
B. of;to learn
C. for;learning
D. of;learning
A. for;to learn
B. of;to learn
C. for;learning
D. of;learning
答案:
A
解析:“It's easy for sb. to do sth.”中,“easy”描述事物性质,用“for”,后接不定式“to learn”。B项“of”错误;C、D项“learning”错误。故选A。
解析:“It's easy for sb. to do sth.”中,“easy”描述事物性质,用“for”,后接不定式“to learn”。B项“of”错误;C、D项“learning”错误。故选A。
( )10. Is ______ possible to fly to the moon in a spaceship?
A. this
B. that
C. it
D. /
A. this
B. that
C. it
D. /
答案:
C
解析:“It is possible to do sth.”中,“it”作形式主语,真正主语是不定式,A、B项“this”“that”不能作形式主语。故选C。
解析:“It is possible to do sth.”中,“it”作形式主语,真正主语是不定式,A、B项“this”“that”不能作形式主语。故选C。
拓展延伸
阅读表达
Just as in face-to-face communication,there are some basic rules of behavior that should be followed on the Internet. The basic rule is simple:treat others in the same way you would want to be treated. Imagine(想象) how you'd feel if you were in the other person's shoes.
Above all,for anything you're about to send:ask yourself,“Would I say that to the person's face?” If the answer is no,rewrite and reread. If someone in the chat room is rude and unkind to you,you needn't fire back. You should either(要么) ignore(忽视) the person,which means you shouldn't notice him or her,or(要么) use your chat software(软件) to block(拦截) their messages.
Offer advice when asked by newcomers,as they may not be sure what to do or how to communicate. When someone makes a mistake,be kind about it. If you do decide to tell someone about the mistake,point it out in a right way. Meanwhile,if you find you are wrong,be honest to correct yourself and say sorry to those people. Unless(除非) you know the person very well,and you are both comfortable with sharing personal information,or don't ask such questions.
1. What is the basic rule in a chat room?
2. How do we apologize(道歉) to others if we are wrong?
3. Do you enjoy communicating with others online? Why or why not?
阅读表达
Just as in face-to-face communication,there are some basic rules of behavior that should be followed on the Internet. The basic rule is simple:treat others in the same way you would want to be treated. Imagine(想象) how you'd feel if you were in the other person's shoes.
Above all,for anything you're about to send:ask yourself,“Would I say that to the person's face?” If the answer is no,rewrite and reread. If someone in the chat room is rude and unkind to you,you needn't fire back. You should either(要么) ignore(忽视) the person,which means you shouldn't notice him or her,or(要么) use your chat software(软件) to block(拦截) their messages.
Offer advice when asked by newcomers,as they may not be sure what to do or how to communicate. When someone makes a mistake,be kind about it. If you do decide to tell someone about the mistake,point it out in a right way. Meanwhile,if you find you are wrong,be honest to correct yourself and say sorry to those people. Unless(除非) you know the person very well,and you are both comfortable with sharing personal information,or don't ask such questions.
1. What is the basic rule in a chat room?
2. How do we apologize(道歉) to others if we are wrong?
3. Do you enjoy communicating with others online? Why or why not?
答案:
1. Treat others in the same way you would want to be treated.
解析:根据第一段“The basic rule is simple:treat others in the same way you would want to be treated.”可知答案。
2. Be honest to correct yourself and say sorry to those people.
解析:根据第三段“if you find you are wrong,be honest to correct yourself and say sorry to those people.”可知答案。
3. (示例)Yes, I do. Because I can make friends with people from different places and learn new things. / No, I don't. Because sometimes there are rude people online and it's not safe to share personal information.
解析:此题为开放性问题,结合自身情况回答,言之有理即可。
解析:根据第一段“The basic rule is simple:treat others in the same way you would want to be treated.”可知答案。
2. Be honest to correct yourself and say sorry to those people.
解析:根据第三段“if you find you are wrong,be honest to correct yourself and say sorry to those people.”可知答案。
3. (示例)Yes, I do. Because I can make friends with people from different places and learn new things. / No, I don't. Because sometimes there are rude people online and it's not safe to share personal information.
解析:此题为开放性问题,结合自身情况回答,言之有理即可。
Integrated skills & Study skills
一、单项选择
( )1. —The teacher asks us to read the article aloud in the morning.
—Yes. ______,we can remember the new words better.
A. By the way
B. In some ways
C. In this way
D. By this way
一、单项选择
( )1. —The teacher asks us to read the article aloud in the morning.
—Yes. ______,we can remember the new words better.
A. By the way
B. In some ways
C. In this way
D. By this way
答案:
C
解析:A项“By the way”意为“顺便说”;B项“In some ways”意为“在某些方面”;C项“In this way”意为“用这种方法”;D项“By this way”表达错误,正确为“In this way”。此处表示“用这种方法能更好记住单词”,故选C。
解析:A项“By the way”意为“顺便说”;B项“In some ways”意为“在某些方面”;C项“In this way”意为“用这种方法”;D项“By this way”表达错误,正确为“In this way”。此处表示“用这种方法能更好记住单词”,故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看