第29页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
( )1. What is the most popular online?
A. Candies and make-up.
B. Clothes and books.
C. Clothing and home-use products.
D. Food and clothes.
A. Candies and make-up.
B. Clothes and books.
C. Clothing and home-use products.
D. Food and clothes.
答案:
C
解析:细节理解题。根据原文“Clothing and home-use products are the most popular online.”可知,最受欢迎的是服装和家用产品,故选C。
解析:细节理解题。根据原文“Clothing and home-use products are the most popular online.”可知,最受欢迎的是服装和家用产品,故选C。
( )2. Taobao is ______.
A. a shopping mall
B. an online shopper
C. an online shopping site
D. a small shop
A. a shopping mall
B. an online shopper
C. an online shopping site
D. a small shop
答案:
C
解析:细节理解题。根据原文“Taobao,China's largest online shopping site”可知,淘宝是网上购物网站,故选C。
解析:细节理解题。根据原文“Taobao,China's largest online shopping site”可知,淘宝是网上购物网站,故选C。
( )3. Most online shoppers are ______.
A. young
B. old
C. babies
D. women
A. young
B. old
C. babies
D. women
答案:
A
解析:细节理解题。根据原文“Most online shoppers are students or young workers.”可知,大多数网购者是年轻人,故选A。
解析:细节理解题。根据原文“Most online shoppers are students or young workers.”可知,大多数网购者是年轻人,故选A。
( )4. The underlined word "security" means "______" in Chinese.
A. 质量
B. 安全
C. 信誉
D. 秘书
A. 质量
B. 安全
C. 信誉
D. 秘书
答案:
B
解析:词义猜测题。根据下文“ It's very safe and convenient”可知,此处讨论网购的“安全性”,security意为“安全”,故选B。
解析:词义猜测题。根据下文“ It's very safe and convenient”可知,此处讨论网购的“安全性”,security意为“安全”,故选B。
( )5. Which is the best title for the passage?
A. Wang Lin's life
B. Online shopping in China
C. Shopping online is not safe
D. Shopping online is not popular
A. Wang Lin's life
B. Online shopping in China
C. Shopping online is not safe
D. Shopping online is not popular
答案:
B
解析:主旨大意题。文章主要介绍中国的网购现状,包括淘宝、网购人群、受欢迎商品及安全性等,最佳标题是“中国的网上购物”,故选B。
解析:主旨大意题。文章主要介绍中国的网购现状,包括淘宝、网购人群、受欢迎商品及安全性等,最佳标题是“中国的网上购物”,故选B。
一、单词拼写
1. The USA is in the central part of North ______ (美洲).
2. Hamlet(《哈姆雷特》)is one of the most famous ______ (戏剧) by Shakespeare.
3. For more information,you can visit our ______ (网站) any time you like.
4. Many western people are very interested in the history of ______ (亚洲).
5. Peter has left the room,but ______ (几本) books were on the desk.
6. Sit down here and listen to the music. It can help you to ______ (放松).
7. Do you know where the biggest steel ______ (贸易) centre is in Wuxi?
1. The USA is in the central part of North ______ (美洲).
2. Hamlet(《哈姆雷特》)is one of the most famous ______ (戏剧) by Shakespeare.
3. For more information,you can visit our ______ (网站) any time you like.
4. Many western people are very interested in the history of ______ (亚洲).
5. Peter has left the room,but ______ (几本) books were on the desk.
6. Sit down here and listen to the music. It can help you to ______ (放松).
7. Do you know where the biggest steel ______ (贸易) centre is in Wuxi?
答案:
1. America 2. plays 3. website 4. Asia 5. several 6. relax 7. trade
解析:1.“美洲”是America;2.“戏剧”play,one of后接复数plays;3.“网站”website;4.“亚洲”Asia;5.“几本”several;6.“放松”relax;7.“贸易”trade。
解析:1.“美洲”是America;2.“戏剧”play,one of后接复数plays;3.“网站”website;4.“亚洲”Asia;5.“几本”several;6.“放松”relax;7.“贸易”trade。
查看更多完整答案,请扫码查看