第60页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
二、阅读理解
We're sitting too much and it's dangerous. Most Americans spend more than seven hours sitting every day,and the more you sit,the weaker your body will be.
Fortunately,there are simple changes you can make during the day—anywhere,even at the workplace—to improve your health.
Park a few blocks away from the office each morning and walk to work.
This allows you to start off your mornings actively and be ready to take on the work. If you take the bus,get off one stop earlier to take some light exercise before 8:00 a.m.
Stand up and move around the office once every 60—90 minutes.
When you're busy with work,it's easy to forget the time. Set the alarm to remind(提醒) you to stand up and take a walk around the office. You can use this time to fill up your water bottle or go to the bathroom.
Ask questions and discuss questions face to face.
Go to your co-worker's office to discuss questions face to face,rather than send an e-mail every time you have a question. This gives you a good excuse to move.
Use your lunch break to move around outside.
So many Americans today work during their lunch break. When possible,take advantage of(利用) this time to walk outside and enjoy the nice weather. Fresh air can make you keep a clear mind.
( )1. The underlined word "Fortunately" in Paragraph 2 means "______".
A. unluckily
B. luckily
C. surprisingly
D. possibly
( )2. Every morning,we can park a few blocks away from the office to ______.
A. save some money
B. find a good place to park
C. take some light exercise
D. take a walk in the park
We're sitting too much and it's dangerous. Most Americans spend more than seven hours sitting every day,and the more you sit,the weaker your body will be.
Fortunately,there are simple changes you can make during the day—anywhere,even at the workplace—to improve your health.
Park a few blocks away from the office each morning and walk to work.
This allows you to start off your mornings actively and be ready to take on the work. If you take the bus,get off one stop earlier to take some light exercise before 8:00 a.m.
Stand up and move around the office once every 60—90 minutes.
When you're busy with work,it's easy to forget the time. Set the alarm to remind(提醒) you to stand up and take a walk around the office. You can use this time to fill up your water bottle or go to the bathroom.
Ask questions and discuss questions face to face.
Go to your co-worker's office to discuss questions face to face,rather than send an e-mail every time you have a question. This gives you a good excuse to move.
Use your lunch break to move around outside.
So many Americans today work during their lunch break. When possible,take advantage of(利用) this time to walk outside and enjoy the nice weather. Fresh air can make you keep a clear mind.
( )1. The underlined word "Fortunately" in Paragraph 2 means "______".
A. unluckily
B. luckily
C. surprisingly
D. possibly
( )2. Every morning,we can park a few blocks away from the office to ______.
A. save some money
B. find a good place to park
C. take some light exercise
D. take a walk in the park
答案:
1. B
解析:前文讲久坐危险,后文讲有简单方法改善健康,"Fortunately"表“幸运地”,选B。
2. C
解析:由“Park a few blocks away... walk to work... take some light exercise”可知目的是轻度锻炼,选C。
解析:前文讲久坐危险,后文讲有简单方法改善健康,"Fortunately"表“幸运地”,选B。
2. C
解析:由“Park a few blocks away... walk to work... take some light exercise”可知目的是轻度锻炼,选C。
查看更多完整答案,请扫码查看