2025年实验班全程提优训练高二英语选择性必修第二册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高二英语选择性必修第二册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第25页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
B
I am Fionn Ferreira,an Irish teenager..Thankyou judges for this honour and giving this award in my hand.I am very delighted to have won 50,000 for my project.My project came about as I was constantly hearing about plastic pollution on the news..And I also see the real effects on our beaches every day.I discovered,to my shock,that at present no filtration(过滤)
for micro plastics takes place in any European wastewater treatment centres,so I set up my project and started looking for a solution.
Seeing that there was none,I decided to study further,finally finding a way to use the ferro fluid(铁磁流体), a liquid which sticks to the plastic allowing it to be removed using magnets(磁体).After over 1,0 o0 tests I have proved that my method would remove 87% or higher of micro plastics.
1 grew up in West Cork,Ireland.My hometown is surrounded by untouched nature.This has been my first inspiration about how nature works.I soon discovered that science really was in everything.The fact that I lived in
such a remote place meant that I had to build my
own equipment and lab to do tests and
experiments.
Inspired by scientists such as Ben Fer inga
and his work with organic chemistry and
nanotechnology(纳米技术), I would like to
study chemistry or chemical engineering when
finishing my last year of secondary school.Both
of these subjects will be suited to me as I really
enjoy problem-solving and experiments.
One of the most valuable rewards from the
science fair for me is the opportunity to present
my work to a group of prof fess ional judges.
Winning the prize is a great honour to me as this
is a recognition of my project and ideas.
Also,the prize will give my project more
attention.There is nothing I would like to see
more than my project to be used in removing
micro plastics in our oceans worldwide.
24.Why did Fionn set up the project?
A.To win the prize.
B.To clean the air.
C.To remove micro plastics.
D.To build a wastewater centre.
(
25.According to Paragraph 3,what gave Fionn
the creative ideas?
A.The sandy beaches.
B.The nature of his hometown.
C.The new technology.
D.The results of his experiments.
(
26.According to the passage,which word can
best describe Fionn?
A.Honest. B.Determined.
C.Fearless. D.Humorous.
(
27.新考法 This passage might be ______.
A.a news report
B.a science survey
C.a thanks-giving let tter r
D.an awarding speech
(
I am Fionn Ferreira,an Irish teenager..Thankyou judges for this honour and giving this award in my hand.I am very delighted to have won 50,000 for my project.My project came about as I was constantly hearing about plastic pollution on the news..And I also see the real effects on our beaches every day.I discovered,to my shock,that at present no filtration(过滤)
for micro plastics takes place in any European wastewater treatment centres,so I set up my project and started looking for a solution.
Seeing that there was none,I decided to study further,finally finding a way to use the ferro fluid(铁磁流体), a liquid which sticks to the plastic allowing it to be removed using magnets(磁体).After over 1,0 o0 tests I have proved that my method would remove 87% or higher of micro plastics.
1 grew up in West Cork,Ireland.My hometown is surrounded by untouched nature.This has been my first inspiration about how nature works.I soon discovered that science really was in everything.The fact that I lived in
such a remote place meant that I had to build my
own equipment and lab to do tests and
experiments.
Inspired by scientists such as Ben Fer inga
and his work with organic chemistry and
nanotechnology(纳米技术), I would like to
study chemistry or chemical engineering when
finishing my last year of secondary school.Both
of these subjects will be suited to me as I really
enjoy problem-solving and experiments.
One of the most valuable rewards from the
science fair for me is the opportunity to present
my work to a group of prof fess ional judges.
Winning the prize is a great honour to me as this
is a recognition of my project and ideas.
Also,the prize will give my project more
attention.There is nothing I would like to see
more than my project to be used in removing
micro plastics in our oceans worldwide.
24.Why did Fionn set up the project?
A.To win the prize.
B.To clean the air.
C.To remove micro plastics.
D.To build a wastewater centre.
(
C
)25.According to Paragraph 3,what gave Fionn
the creative ideas?
A.The sandy beaches.
B.The nature of his hometown.
C.The new technology.
D.The results of his experiments.
(
B
)26.According to the passage,which word can
best describe Fionn?
A.Honest. B.Determined.
C.Fearless. D.Humorous.
(
B
)27.新考法 This passage might be ______.
A.a news report
B.a science survey
C.a thanks-giving let tter r
D.an awarding speech
(
D
)
答案:
24.C 细节理解题。根据第一段最后一句以及第二段第一句可知,作者研究该项目的目的就是去除水中的微塑料。故选C。
25.B 细节理解题。根据第三段中的“My hometown is surrounded by untouched nature. This has been my first inspiration about how nature works”可知,是Fionn Ferreira家乡的自然环境启发了他做出该项发明。故选B。
26.B 推理判断题。根据第三段中的“I soon discovered that science really was in everything. The fact that I lived in such a remote place meant that I had to build my own equipment and lab to do tests and experiments.”以及第四段中的“I would like to study chemistry or chemical engineering when finishing my last year of secondary school”可知,虽然Fionn Ferreira家住在偏远的地方,但是他为了实验建造了自己的设备和实验室,同时他还想在中学毕业后学习化学和化学工程课程,由此体现出为了开展科学研究,他是意志坚定的。故选B。
27.D 推理判断题。根据第一段中的“I am Fionn Ferreira, an Irish teenager. Thank you judges for this honour and giving this award in my hand.”以及最后一段内容可知,本文可能是一份获奖感言。故选D。
25.B 细节理解题。根据第三段中的“My hometown is surrounded by untouched nature. This has been my first inspiration about how nature works”可知,是Fionn Ferreira家乡的自然环境启发了他做出该项发明。故选B。
26.B 推理判断题。根据第三段中的“I soon discovered that science really was in everything. The fact that I lived in such a remote place meant that I had to build my own equipment and lab to do tests and experiments.”以及第四段中的“I would like to study chemistry or chemical engineering when finishing my last year of secondary school”可知,虽然Fionn Ferreira家住在偏远的地方,但是他为了实验建造了自己的设备和实验室,同时他还想在中学毕业后学习化学和化学工程课程,由此体现出为了开展科学研究,他是意志坚定的。故选B。
27.D 推理判断题。根据第一段中的“I am Fionn Ferreira, an Irish teenager. Thank you judges for this honour and giving this award in my hand.”以及最后一段内容可知,本文可能是一份获奖感言。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看