2025年实验班全程提优训练高中英语必修第二册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语必修第二册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第85页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
听第 9 段材料,回答第 14 至 16 题。
14. What is the woman’s problem?
A. She forgot to buy apple pies.
B. The apple pies she made have gone bad.
C. She is at a loss about what to have for dessert.
15. What does the woman say about Steve’s parents?
A. They are very considerate.
B. They are always complaining.
C. They tend to eat less dessert.
16. What does the man suggest the woman do?
A. Go out to have dinner.
B. Buy some fruit and vegetables.
C. Prepare fresh fruit and cheese for dessert.
14. What is the woman’s problem?
A. She forgot to buy apple pies.
B. The apple pies she made have gone bad.
C. She is at a loss about what to have for dessert.
15. What does the woman say about Steve’s parents?
A. They are very considerate.
B. They are always complaining.
C. They tend to eat less dessert.
16. What does the man suggest the woman do?
A. Go out to have dinner.
B. Buy some fruit and vegetables.
C. Prepare fresh fruit and cheese for dessert.
答案:
14. C 15. A 16. C
听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。
17. What is the speaker’s main purpose of coming to England?
A. To make a trip to the city.
B. To buy some presents for her boyfriend.
C. To attend a conference and exhibition.
18. What did the speaker do yesterday?
A. She visited Chinatown.
B. She did some shopping.
C. She registered for the exhibition.
19. What arrangements did the speaker make for the exhibition today?
A. She checked in at the hotel.
B. She discussed with the manager about the conference.
C. She persuaded people to buy their holidays.
20. Where is the stand of the speaker’s company?
A. Near the restaurant.
B. Near the coffee shop.
C. Near the clothes shop.
17. What is the speaker’s main purpose of coming to England?
A. To make a trip to the city.
B. To buy some presents for her boyfriend.
C. To attend a conference and exhibition.
18. What did the speaker do yesterday?
A. She visited Chinatown.
B. She did some shopping.
C. She registered for the exhibition.
19. What arrangements did the speaker make for the exhibition today?
A. She checked in at the hotel.
B. She discussed with the manager about the conference.
C. She persuaded people to buy their holidays.
20. Where is the stand of the speaker’s company?
A. Near the restaurant.
B. Near the coffee shop.
C. Near the clothes shop.
答案:
17. C 18. A 19. B 20. B
阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出最佳选项。
A(2025·广西南宁期末)
There is no shortage of websites when it comes to learning English and you can view the list below to find your perfect match.


21. What is special about Duolingo’s classes?
A. Providing radio shows.
B. Inviting local British teachers.
C. Covering practical English words.
D. Learning in an interesting way.
22. What is a must for the “Live 25 session”?
A. Completing a level test.
B. Having a private lesson first.
C. Giving a self-presentation in English.
D. Paying extra charge for the programme.
23. What do Dave’s ESL Cafe and BBC Learning English have in common?
A. Both are designed for English teachers.
B. There is no need to register.
C. Both are short of free resources.
D. They both offer interactive forums.
A(2025·广西南宁期末)
There is no shortage of websites when it comes to learning English and you can view the list below to find your perfect match.
21. What is special about Duolingo’s classes?
A. Providing radio shows.
B. Inviting local British teachers.
C. Covering practical English words.
D. Learning in an interesting way.
22. What is a must for the “Live 25 session”?
A. Completing a level test.
B. Having a private lesson first.
C. Giving a self-presentation in English.
D. Paying extra charge for the programme.
23. What do Dave’s ESL Cafe and BBC Learning English have in common?
A. Both are designed for English teachers.
B. There is no need to register.
C. Both are short of free resources.
D. They both offer interactive forums.
答案:
21. D 细节理解题。根据文章 Duolingo 的描述“ Its fun way to learn makes it extremely popular.”可知 Duolingo的课程特别之处在于学习方式有趣。故选D。
22. B 细节理解题。根据 The British Council 部分“But you must first attend a private class before you can book a‘Live 25 session.’”可知,预约“Live 25 session”的必要条件是首先上一节私人课。故选 B。
23. C 细节理解题。根据 Dave's ESL Cafe 部分的“Cons: ★Limited free classes”和 BBC Learning English 部分“Pros: ★Few free lessons”可知,Dave's ESL Cafe 和 BBC Learning English 都存在免费资源有限的问题,即它们都缺少免费资源。故选 C。
22. B 细节理解题。根据 The British Council 部分“But you must first attend a private class before you can book a‘Live 25 session.’”可知,预约“Live 25 session”的必要条件是首先上一节私人课。故选 B。
23. C 细节理解题。根据 Dave's ESL Cafe 部分的“Cons: ★Limited free classes”和 BBC Learning English 部分“Pros: ★Few free lessons”可知,Dave's ESL Cafe 和 BBC Learning English 都存在免费资源有限的问题,即它们都缺少免费资源。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看