2025年实验班全程提优训练高中英语必修第二册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语必修第二册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年实验班全程提优训练高中英语必修第二册人教版》

听第 9 段材料,回答第 15 至 17 题。
15. What did the woman do during her vacation?
A. She took a nature adventure.
B. She took photos of airplanes.
C. She saw pictures of waterfalls.
16. What do we know about the man?
A. He went to visit his relatives by plane.
B. He thought the woman had a boring vacation.
C. He stayed in the house because of the bad weather.
17. What does the man think of his vacation?
A. Exciting. B. Challenging. C. Relaxing.
答案: 15.A 16.C 17.C
听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。
18. What made the speaker choose to work as a journalist?
A. Her major. B. The working hours. C. The chance to meet people.
19. What does the speaker dislike about her job?
A. People always think badly of journalists.
B. She has to break stories in the public’s interest.
C. Journalists often can’t give their opinions freely.
20. How does the speaker feel about her job in general?
A. Upset. B. Bored. C. Satisfied.
答案: 18.C 19.A 20.C
阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
A(2025·河南驻马店期末)
Savannah National Wildlife Refuge
About Us
Savannah National Wildlife Refuge was established in 1927 as a reserve for migratory (迁徙的) birds. The refuge lies in both Georgia and South Carolina, divided by the Savannah wildlife habitats.
Our Species
Savannah National Wildlife Refuge is an important link in the chain of wildlife refuges along the Atlantic Flyway, attracting thousands of migratory birds annually. The refuge also provides nesting habitats for many animals, such as wood ducks, purple gallinules, bald eagles, swallow-tailed kites and so on. A number of mammals, reptiles, amphibians, and countless plant species can also be found here.
What We Do
Protecting wildlife is at the heart of Savannah National Wildlife Refuge. It drives everything U.S. Fish and Wildlife Service manages in the refuge, from the purposes for which the national wildlife refuge is established to the recreational activities offered. The refuge uses the best conservation practices to manage the land and water within the refuge to help ensure the survival of native wildlife species.
Visit Us
National wildlife refuges offer us all a chance to escape from the stresses of daily life and reconnect with our natural surroundings. There are recreational activities offered year-round at Savannah National Wildlife Refuge including hiking, bicycling, wildlife viewing, photography and fishing. The visitor centre is open Monday through Friday from 10:00 a. m. to 2:00 p. m. We do not charge an entrance fee. Dogs and other pets are not allowed in the refuge. Contact us by 843 - 784 - 2468.
21. Why was Savannah National Wildlife Refuge set up?
A. To protect migratory birds.
B. To attract more visitors.
C. To raise different animals.
D. To hold various activities.
22. What is the main responsibility of Savannah National Wildlife Refuge?
A. Visitor reception.
B. Land management.
C. Activity planning.
D. Wildlife conservation.
23. What can the visitors do in Savannah National Wildlife Refuge?
A. Walk a dog.
B. Ride a bike.
C. Feed wildlife.
D. Hunt wood ducks.
答案: 21.A 细节理解题。根据第一段中的“Savannah National Wildlife Refuge was established in 1927 as a reserve for migratory(迁徙的) birds.”可知,Savannah国家野生动物保护区是为了保护迁徙的鸟类而建立的。故选A。22.D 细节理解题。根据第三段中的“Protecting wildlife is at the heart of Savannah National Wildlife Refuge.”可知,Savannah国家野生动物保护区的主要职责是野生动物保护。故选D。23.B 细节理解题。根据最后一段中的“There are recreational activities offered year-round at Savannah National Wildlife Refuge including hiking,bicycling,wildlife viewing,photography and fishing.”可知,游客在Savannah国家野生动物保护区可以骑自行车。故选B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭