2025年实验班全程提优训练高中英语必修第二册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语必修第二册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第56页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
B(2025·河北邯郸期末)
When I arrived at the Bulawayo Airport I remember feeling anxious and nervous! It was the first time I was leaving my country and I had no idea what to expect. I was met at the airport by Nikki Wilson and her son Ryan, who were part of the staff. They were so friendly and comforting; they immediately put me at ease. When we arrived at the African Wildlife Orphanage project Nikki gave me a quick tour of the centre so I could explore it on my own. After unpacking and meeting the other volunteers, I was told I could help with feeding some of the baby animals. I was all for jumping right in and helping, after all it is what I was there for!
After about a week we got enough volunteers to form four groups where each group worked in a different area of the orphanage. The different sections included working with carnivores, primates, and antelope. Also, two groups were in charge of the babies each day. It was nice because every day you were doing something different.
The first day I was working with the carnivores, so we were in charge of cleaning one of the two big enclosures (围场) that housed five male lions. We also had to clean out the pond, which meant getting down and emptying it by hand. Once the pond was clean and filled with new water, we got all the bones and uneaten food out.
We not only helped at the orphanage, but also in the community. I participated (参加) in a cancer walk, which was a great experience. We visited schools and gave the children pens, pencils, cardboard boxes, and tin cans so they could do arts and crafts. The children were so kind and polite and extremely thankful for the art supplies. We also visited schools and took animals to teach the children about the wildlife that lives around them. It was great getting into the local community and educating others on the importance of Zimbabwe’s natural environment.
24. 新考法 How did the author feel when first told to feed baby animals?
A. Anxious. B. Confused. C. Excited. D. Surprised.
25. Which words can best describe the author’s personality?
A. Caring and adventurous.
B. Outgoing and honest.
C. Adaptable and forgetful.
D. Helpful and quiet.
26. What did the author do in the local community?
A. The author took part in a walk and gave away artworks.
B. The author brought animals to schools and shared knowledge.
C. The author organised events to raise money for students in need.
D. The author helped sell supplies and host activities about wildlife protection.
27. What is the best title for the text?
A. A View of Zimbabwe’s Wildlife
B. A Voluntary Experience in Africa
C. A Project to Save Endangered Animals
D. An Amazing Travel Experience Abroad
When I arrived at the Bulawayo Airport I remember feeling anxious and nervous! It was the first time I was leaving my country and I had no idea what to expect. I was met at the airport by Nikki Wilson and her son Ryan, who were part of the staff. They were so friendly and comforting; they immediately put me at ease. When we arrived at the African Wildlife Orphanage project Nikki gave me a quick tour of the centre so I could explore it on my own. After unpacking and meeting the other volunteers, I was told I could help with feeding some of the baby animals. I was all for jumping right in and helping, after all it is what I was there for!
After about a week we got enough volunteers to form four groups where each group worked in a different area of the orphanage. The different sections included working with carnivores, primates, and antelope. Also, two groups were in charge of the babies each day. It was nice because every day you were doing something different.
The first day I was working with the carnivores, so we were in charge of cleaning one of the two big enclosures (围场) that housed five male lions. We also had to clean out the pond, which meant getting down and emptying it by hand. Once the pond was clean and filled with new water, we got all the bones and uneaten food out.
We not only helped at the orphanage, but also in the community. I participated (参加) in a cancer walk, which was a great experience. We visited schools and gave the children pens, pencils, cardboard boxes, and tin cans so they could do arts and crafts. The children were so kind and polite and extremely thankful for the art supplies. We also visited schools and took animals to teach the children about the wildlife that lives around them. It was great getting into the local community and educating others on the importance of Zimbabwe’s natural environment.
24. 新考法 How did the author feel when first told to feed baby animals?
A. Anxious. B. Confused. C. Excited. D. Surprised.
25. Which words can best describe the author’s personality?
A. Caring and adventurous.
B. Outgoing and honest.
C. Adaptable and forgetful.
D. Helpful and quiet.
26. What did the author do in the local community?
A. The author took part in a walk and gave away artworks.
B. The author brought animals to schools and shared knowledge.
C. The author organised events to raise money for students in need.
D. The author helped sell supplies and host activities about wildlife protection.
27. What is the best title for the text?
A. A View of Zimbabwe’s Wildlife
B. A Voluntary Experience in Africa
C. A Project to Save Endangered Animals
D. An Amazing Travel Experience Abroad
答案:
24.C 推理判断题。根据第一段中的“I was all for jumping right in and helping,after all it is what I was there for!”可知,当作者第一次被告知要喂小动物时,感到很激动,迫不及待地想要尝试。故选C。25.A 推理判断题。根据第一段中的“It was the first time I was leaving my country and I had no idea what to expect.”可知,作者第一次出国,很期待接下来的经历,因此作者敢于尝试,富有冒险精神;根据最后一段中的“We visited schools and gave the children pens,pencils,cardboard boxes,and tin cans so they could do arts and crafts. The children were so kind and polite and extremely thankful for the art supplies”可推测出作者一行人帮助当地儿童,乐于助人。故选A。26.B 细节理解题。根据最后一段“We also visited schools and took animals to teach the children about the wildlife that lives around them.”可知,作者在当地社区把动物带到学校并分享知识。故选B。27.B 主旨大意题。根据第一段“When we arrived at the African Wildlife Orphanage project Nikki gave me a quick tour of the center so I could explore it on my own. After unpacking and meeting the other volunteers,I was told I could help with feeding some of the baby animals. I was all for jumping right in and helping,after all it is what I was there for!”及全文可知,文章主要讲述了作者第一次出国参加非洲野生动物孤儿院项目的志愿者活动,并描述了这段经历以及自己在当地社区所做的事情,所以文章最好的标题是B项“在非洲的志愿者经历”。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看