2025年智慧学习明天出版社八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年智慧学习明天出版社八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年智慧学习明天出版社八年级英语上册人教版》

Ⅰ. 观察图片,准确写出图片所对应的职业。

1. cook
2. teacher
3. doctor
4. scientist
5. writer
6. singer
答案: 1. cook
2. teacher
3. doctor
4. scientist
5. writer
6. singer
Ⅱ. 开动脑筋,想想除了图片展示的,你还知道哪些职业。
doctor; engineer; teacher; nurse; pilot
答案: doctor; engineer; teacher; nurse; pilot
Ⅲ. 做好与同学交流的准备,分享自己理想的职业,并清晰阐述选择的原因。
I am ready to share my ideal job with my classmates. My ideal job is to be a teacher. I choose this job because I love to share knowledge with others and help them learn and grow. I think being a teacher is very meaningful and I can make a positive impact on my students' lives.
答案: I am ready to share my ideal job with my classmates. My ideal job is to be a teacher. I choose this job because I love to share knowledge with others and help them learn and grow. I think being a teacher is very meaningful and I can make a positive impact on my students' lives.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭