第81页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
五、阅读理解。
阅读下面短文,从短文后所给的五个选项中选出能填入短文空白处的最佳选项,使短文通顺、连贯,意思完整。
阅读下面短文,从短文后所给的五个选项中选出能填入短文空白处的最佳选项,使短文通顺、连贯,意思完整。
Healthy eating habits are very important for our health. 1 Now I would like to tell you something about it.
It is important to eat a balanced diet. 2 They give us rich and necessary vitamins (维生素). We should eat food with less fat, oil and sugar.
It is said that some students do not eat anything at all in the morning. It is very bad for their health. We should eat breakfast every day. 3
4 Some students like junk food very much. On the way home, they usually buy some junk food in the shops. As we all know, junk food such as hamburgers and French fries is harmful, and it is a killer for our health. We should say no to junk food.
Finally, teenagers need to drink milk. Milk will help them to grow. And water is important to everyone. 5 Students should drink eight glasses of water every day.
A. This is good for our mind and body.
B. Drinking water can keep us healthy.
C. How can we develop (养成) good eating habits?
D. Junk food is delicious but it is not healthy.
E. We had better eat fresh vegetables and fruit every day.
答案:
1. C 2. E 3. A 4. D 5. B
Goodmorning,everyone!Hereisthe
That'stheweatherreportfortoday.Thank0
weather report of some big cities. It's windy and cold in Beijing. You'd better stay at home or wear warm clothes when you go out. It's cloudy in New York all day. In Moscow, the weather is fine and sunny in the morning, but it will be windy in the afternoon. So you need to take warm clothes with you. In Toronto the weather is bad. It's rainy in the morning. Please remember to take an umbrella. The rain will stop in the afternoon, but it will still be cold.
That'stheweatherreportfortoday.Thank0
答案:
One Possible Version:
Good morning, everyone! Here is the weather report of some big cities.
It's windy and cold in Beijing. You'd better stay at home or wear warm clothes when you go out. It's cloudy in New York all day. In Moscow, the weather is fine and sunny in the morning, but it will be windy in the afternoon. So you need to take warm clothes with you. In Toronto the weather is bad. It's rainy in the morning. Please remember to take an umbrella. The rain will stop in the afternoon, but it will still be cold.
That's the weather report for today. Thank you for listening!
Good morning, everyone! Here is the weather report of some big cities.
It's windy and cold in Beijing. You'd better stay at home or wear warm clothes when you go out. It's cloudy in New York all day. In Moscow, the weather is fine and sunny in the morning, but it will be windy in the afternoon. So you need to take warm clothes with you. In Toronto the weather is bad. It's rainy in the morning. Please remember to take an umbrella. The rain will stop in the afternoon, but it will still be cold.
That's the weather report for today. Thank you for listening!
查看更多完整答案,请扫码查看