第80页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
1. It's raining
A.heavily
B.strongly
C.quickly
A
. You'd better wear a raincoat when you go out .A.heavily
B.strongly
C.quickly
答案:
1. A
2.− Can I put the chicken in the oven now ?
− No , you should heat (加热) the oven to a
______
A.number
B.shape
C.temperature
− No , you should heat (加热) the oven to a
______
C
of 200℃ first .A.number
B.shape
C.temperature
答案:
2. C
3. We shouldn't t
A.frozen
B.freezing
C.freeze
B
weather .A.frozen
B.freezing
C.freeze
答案:
3. B
4.− Do you go to the beach today ?
− No , we stay at home ______the heavy rain .
A.because
B.because of
C.such as
− No , we stay at home ______the heavy rain .
B
A.because
B.because of
C.such as
答案:
4. B
5.—Hi,Sam! I come to say goodbye to you.I'm flying to Hainan for a holiday .
一______
A.That's it
B.Come on
C.Have a goodtime
一______
C
.A.That's it
B.Come on
C.Have a goodtime
答案:
5. C
三、情景交际。
各题。
1.你想知道哪个故事能成为一个令人兴奋的
戏剧,可以这样问:
______________________________
2.你的朋友问你在每个场景中有多少角色, permission(允许).
你可以这样回答:
______________________________
3.Helen想知道新同学的名字,可以这样问新
同学:
______________________________
4.你想告诉你的同学上课时间到了,可以这
样说:
______________________________
.You'dbetterweara 5.朋友邀请你去踢足球,你觉得这主意不错,
可以这样回答:
______________________________
各题。
1.你想知道哪个故事能成为一个令人兴奋的
戏剧,可以这样问:
______________________________
Which story would make an exciting play
2.你的朋友问你在每个场景中有多少角色, permission(允许).
你可以这样回答:
______________________________
There are three characters in each scene
.3.Helen想知道新同学的名字,可以这样问新
同学:
______________________________
What's your name/Could you please tell me your name
?4.你想告诉你的同学上课时间到了,可以这
样说:
______________________________
It's time for class/to have classes
..You'dbetterweara 5.朋友邀请你去踢足球,你觉得这主意不错,
可以这样回答:
______________________________
Good idea
!
答案:
1. Which story would make an exciting play
2. There are three characters in each scene
3. What's your name/Could you please tell me your name
4. It's time for class/to have classes
5. Good idea
2. There are three characters in each scene
3. What's your name/Could you please tell me your name
4. It's time for class/to have classes
5. Good idea
四、阅读理解。
阅读下面短文,根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳答案。
阅读下面短文,根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳答案。
Every school has its rules. There are some rules in Singapore's schools, too. Now let's read the school rules in Maris Stella High School.
National song. Students and teachers must sing the national song in the morning every weekday.
School uniforms (校服). Students should wear school uniforms at school. They can't wear their own clothes at school.
Be on time. Students should get to school on time every school day. In the morning, students should be in school at 7:15 a.m. In the afternoon, they must be in school at 12:35 p.m. But on Wednesdays, they do sports, so they can get to school at 1:15 p.m.
Leave school. Students can't go out of school alone (独自). If someone needs to leave school, the parents must come to school to pick their child up.
Visitors to the school. Visitors to the school should report to the General Office first. They can't get into the school without (没有) permission (允许).
1. How many school rules are there in this text?
A. Three.
B. Four.
C. Five.
D. Six.
2. How often do students and teachers in Singapore sing the national song in a week?
A. Twice.
B. Three times.
C. Four times.
D. Five times.
3. At school, students should wear.
A. their own clothes
B. white T-shirts
C. blue trousers
D. school uniforms
4. What does the underlined word “visitor” mean in the text?
A. 记者
B. 游客
C. 访客
D. 快递员
5. Which of the following is TRUE about the rules in Maris Stella High School?
A. Students sing the national song every morning.
B. Students should be in school at 7:15 a.m.
C. Students can leave school alone.
D. Without permission, visitors can get into the school.
答案:
1. C 2. D 3. D 4. C 5. B
查看更多完整答案,请扫码查看