第86页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
在空白处填入一个适当的引导词,使下列定语从句语义完整、语法正确。
1.So many people were injured or died in the earthquake, ________ made us shocked.
2.He was rushed to the hospital, ________ he learned that he was badly injured.
3.Fresh water is important to humans, ________ ________ we can hardly survive and stay healthy.
4.Maggie Smith is acknowledged as national treasure in the UK, ________ death really saddened our heart.
5.The professor plans to put off the outing until next week, ________ he won't be so busy.
1.So many people were injured or died in the earthquake, ________ made us shocked.
2.He was rushed to the hospital, ________ he learned that he was badly injured.
3.Fresh water is important to humans, ________ ________ we can hardly survive and stay healthy.
4.Maggie Smith is acknowledged as national treasure in the UK, ________ death really saddened our heart.
5.The professor plans to put off the outing until next week, ________ he won't be so busy.
答案:
1.which 2.where 3.without which 4.whose 5.when
一、阅读
阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
At the age of 43, while working a full - time job and raising my family, I decided to pursue a doctorate(博士学位), studying the most successful physician - scientists of our generation to investigate whether there was anything special about their habits, mindsets(思维模式)or lifestyles: something that could be later replicated(复制)in researchers' training programmes. My research focused on Nobel Prize winners, National Institutes of Health directors, Howard Hughes Medical Institute investigators, and winners of top awards such as the Breakthrough Prizes and Lasker Awards.
After graduation, I continued my research on success, branching out into studying other extreme high achievers. It is obvious in the course of the research that the mindset of a Nobel Prize - winning scientist is analogous to that of an Olympic champion or an astronaut. On this basis, it indicates that if their mindsets are shared across fields in this way, then success becomes a skill that can be learned, going far beyond potential(潜在的)talent.
What defines success is a mixed bag, and its definition varies among different people. With many rounds of research conducted, I consider that successful people are those who have created a shift(转变)in their field, who are recognized for their achievements, and who give back and help others to succeed as well. Generally, they are widely praised in their field, having won notable awards and honors.
In my latest book, The Success Factor, I outlined the four mindsets found in extreme high achievers and offered ideas, stressed by adult - learning theory, on how others can develop the skills required to succeed in a way that fits in with their careers and lives. Of course, simply copying the habits of an award - winning scientist doesn't mean you'll become a Nobel Prize winner, but, by imitating their mindsets, you can set yourself on the path to success.
No one aims to be average in life. People want to succeed but often lack the understanding of how to achieve more. By learning from some of the most successful scientists of this generation, we can apply great lessons to our careers.
1.What can we know about the author when he was 43?
A. He started a training program.
B. He lost his job due to his poor performance.
C. He faced great challenges in raising his family.
D. He was determined to take up advanced studies.
2.What does the underlined part “is analogous to” in Paragraph 2 probably mean?
A. Is similar to.
B. Is useful for.
C. Is opposite to.
D. Is fit for.
3.What did the author stress in his book The Success Factor?
A. We'd better investigate adult - learning theory.
B. We'd better master more professional skills.
C. We should learn to maintain good mindsets.
D. We should attach importance to our careers and lives.
4.Which of the following would the author agree with?
A. Failure is not an option.
B. Success can be learned.
C. People should try to achieve more.
D. It's necessary to identify our potential talent.
阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
At the age of 43, while working a full - time job and raising my family, I decided to pursue a doctorate(博士学位), studying the most successful physician - scientists of our generation to investigate whether there was anything special about their habits, mindsets(思维模式)or lifestyles: something that could be later replicated(复制)in researchers' training programmes. My research focused on Nobel Prize winners, National Institutes of Health directors, Howard Hughes Medical Institute investigators, and winners of top awards such as the Breakthrough Prizes and Lasker Awards.
After graduation, I continued my research on success, branching out into studying other extreme high achievers. It is obvious in the course of the research that the mindset of a Nobel Prize - winning scientist is analogous to that of an Olympic champion or an astronaut. On this basis, it indicates that if their mindsets are shared across fields in this way, then success becomes a skill that can be learned, going far beyond potential(潜在的)talent.
What defines success is a mixed bag, and its definition varies among different people. With many rounds of research conducted, I consider that successful people are those who have created a shift(转变)in their field, who are recognized for their achievements, and who give back and help others to succeed as well. Generally, they are widely praised in their field, having won notable awards and honors.
In my latest book, The Success Factor, I outlined the four mindsets found in extreme high achievers and offered ideas, stressed by adult - learning theory, on how others can develop the skills required to succeed in a way that fits in with their careers and lives. Of course, simply copying the habits of an award - winning scientist doesn't mean you'll become a Nobel Prize winner, but, by imitating their mindsets, you can set yourself on the path to success.
No one aims to be average in life. People want to succeed but often lack the understanding of how to achieve more. By learning from some of the most successful scientists of this generation, we can apply great lessons to our careers.
1.What can we know about the author when he was 43?
A. He started a training program.
B. He lost his job due to his poor performance.
C. He faced great challenges in raising his family.
D. He was determined to take up advanced studies.
2.What does the underlined part “is analogous to” in Paragraph 2 probably mean?
A. Is similar to.
B. Is useful for.
C. Is opposite to.
D. Is fit for.
3.What did the author stress in his book The Success Factor?
A. We'd better investigate adult - learning theory.
B. We'd better master more professional skills.
C. We should learn to maintain good mindsets.
D. We should attach importance to our careers and lives.
4.Which of the following would the author agree with?
A. Failure is not an option.
B. Success can be learned.
C. People should try to achieve more.
D. It's necessary to identify our potential talent.
答案:
1.D 细节理解题
【解析】根据第一段第一句“At the age of 43, while working a full - time job and raising my family, I decided to pursue a doctorate (博士学位), studying the most successful physician - scientists of our generation to investigate whether there was anything special about their habits, mindsets(思维模式) or lifestyles: something that could be later replicated(复制) in researchers’ training programmes. ”可知,43岁时,尽管作者做着全职工作,养着家,他还是决定攻读博士学位,研究他们这一代最成功的医学科学家,以调查他们的习惯、思维模式和生活方式是否有什么特别之处——这些东西日后可以在研究人员的培训计划中复制。由此可知,在43岁的时候,作者决定继续深造。故选D。
2.A 词义猜测题
【解析】根据第二段第三句“On this basis, it indicates that if their mindsets are shared across fields in this way, then success becomes a skill that can be learned, going far beyond potential(潜在的) talent. ”可知,在此基础上,它表明,如果他们的思维模式以这种方式跨领域共享,那么成功就成为一种可以学习的技能,远远超越了潜在的天赋。由此可推知,画线短语所在句表示诺贝尔奖获得者与奥运会冠军或宇航员的思维模式有相似之处。画线短语应意为“与……相似”,与A项意思相近。故选A。
3.C 细节理解题
【解析】根据第四段第一句“In my latest book, The Success Factor, I outlined the four mindsets found in extreme high achievers and offered ideas, stressed by adult - learning theory, on how others can develop the skills required to succeed in a way that fits in with their careers and lives. ”可知,在作者的新书《成功因素》中,他概述了有极高成就者的四种思维模式,并运用成人学习理论强调了其他人如何培养成功所需的技能,以适应他们的职业和生活。由此可知,作者在他的书中强调我们应该学会保持良好的思维模式。故选C。
4.B 推理判断题
【解析】通读全文可知,作者通过研究一些拥有极高成就的人的习惯、思维模式和生活方式等发现:成功是一种可以学习的技能,通过向成功的科学家学习,我们可以将好的经验应用到我们的职业生涯中。由此可推知,作者会认同“成功是可以学习的”这一说法。故选B。
【解析】根据第一段第一句“At the age of 43, while working a full - time job and raising my family, I decided to pursue a doctorate (博士学位), studying the most successful physician - scientists of our generation to investigate whether there was anything special about their habits, mindsets(思维模式) or lifestyles: something that could be later replicated(复制) in researchers’ training programmes. ”可知,43岁时,尽管作者做着全职工作,养着家,他还是决定攻读博士学位,研究他们这一代最成功的医学科学家,以调查他们的习惯、思维模式和生活方式是否有什么特别之处——这些东西日后可以在研究人员的培训计划中复制。由此可知,在43岁的时候,作者决定继续深造。故选D。
2.A 词义猜测题
【解析】根据第二段第三句“On this basis, it indicates that if their mindsets are shared across fields in this way, then success becomes a skill that can be learned, going far beyond potential(潜在的) talent. ”可知,在此基础上,它表明,如果他们的思维模式以这种方式跨领域共享,那么成功就成为一种可以学习的技能,远远超越了潜在的天赋。由此可推知,画线短语所在句表示诺贝尔奖获得者与奥运会冠军或宇航员的思维模式有相似之处。画线短语应意为“与……相似”,与A项意思相近。故选A。
3.C 细节理解题
【解析】根据第四段第一句“In my latest book, The Success Factor, I outlined the four mindsets found in extreme high achievers and offered ideas, stressed by adult - learning theory, on how others can develop the skills required to succeed in a way that fits in with their careers and lives. ”可知,在作者的新书《成功因素》中,他概述了有极高成就者的四种思维模式,并运用成人学习理论强调了其他人如何培养成功所需的技能,以适应他们的职业和生活。由此可知,作者在他的书中强调我们应该学会保持良好的思维模式。故选C。
4.B 推理判断题
【解析】通读全文可知,作者通过研究一些拥有极高成就的人的习惯、思维模式和生活方式等发现:成功是一种可以学习的技能,通过向成功的科学家学习,我们可以将好的经验应用到我们的职业生涯中。由此可推知,作者会认同“成功是可以学习的”这一说法。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看